Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lettek ilyenek a képek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?

Figyelt kérdés
Mindegyik kepen annyira rettenetesen nagynak latom a karom; ( pedig ha belenezek a tukorbe nem azt látom, ami pl a kepeken van!!! Nem vagyok csontkollekcio, noies alakom van és aranyosan, 168cm és 63kg vagyok
2012. jún. 21. 17:37
 21/95 A kérdező kommentje:

Anyukám meghalt, de nekibis noies alakja volt, higgyetek el tornazom, szenhidratmentesen eszem, de a borom feszes, narancsbornelkuli, bizom benne ez a sok edzes nem marad

majd nyomtalanul, bár kezdem feladni igy egy ev után; ( dekat se mozdultam már 5éve; (

2012. jún. 21. 19:10
 22/95 anonim ***** válasza:
88%

Tök felesleges ezen összeveszni, tényleg mindenkinek más tetszik, és nem értem, minek sulykolni a Kérdezőt, hogy el van hízva??

Élvezitek, hogy szekáljátok a másikat, vagy mi?

2012. jún. 21. 19:11
 23/95 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem ebben az esetben konzultálnod kéne egy dietetikussal. Ő f.szán be tudja állítani az étrendedet az alkatodhoz, életviteledhez mérten.
2012. jún. 21. 19:12
 24/95 A kérdező kommentje:
Igen elvezik, rosszindulatuak nagyon sokan; ( de az elonyeim nezem megha dagadt is vagyok, ezekszerint..... Feszes a borom, hosszu a hajam, telt az ajkam, szep a szemem; ) a tjsko csaj meg lehet tökéletes de belsőre rohad! en a kövér lanyokat is csinosnak talalom, ha kedvesek
2012. jún. 21. 19:14
 25/95 anonim ***** válasza:
33%
19:11 senki sem mondta, hogy el van hízva. Tudjál már különbséget tenni a vaskos és a kövér szó között.
2012. jún. 21. 19:14
 26/95 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem tűnt túl vastagnak a karod a képen, szerintem nagyon el volt találva a ruhád :) egyébként nekem speciel nagyon tetszik az alakod, nem vagy löttyedt, és tényleg nőies.
2012. jún. 21. 19:16
 27/95 A kérdező kommentje:
Ja es akkor mar aki,, vaskos nem is lehet noies,,? csak te..... Azt viszont senki se vitatja h tusko vagy es biztos tökéletes
2012. jún. 21. 19:16
 28/95 anonim ***** válasza:
30%
A nőiességet pont TE formáltad a TE alakodra, olvasd csak el a kérdésedet. TE gondolod úgy, hogy a nőiesség = teltség. :)
2012. jún. 21. 19:24
 29/95 anonim ***** válasza:
66%

76%-os, hagyd már békén a normális embereket, csak bomlasztani jöttél ide, a vak is láthatja, hogy kötekedsz!

Nincs szükség erre.

2012. jún. 21. 19:26
 30/95 anonim ***** válasza:
23%
Ja, igen, tudom hogy az őszinteség bomlasztó hatású. Én kérek elnézést! Éljétek csak a kis képmutató életeteket, amelyben csak nyaljátok a másik seggét, de sosem mondanátok az illető szemébe, hogy pl ronda a haja, gáz a felsője, kövér...
2012. jún. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!