Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lettek ilyenek a képek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?

Figyelt kérdés
Mindegyik kepen annyira rettenetesen nagynak latom a karom; ( pedig ha belenezek a tukorbe nem azt látom, ami pl a kepeken van!!! Nem vagyok csontkollekcio, noies alakom van és aranyosan, 168cm és 63kg vagyok
2012. jún. 21. 17:37
 41/95 anonim ***** válasza:
50%
Próbáltál ehhez a ruhához bolerót venni?
2012. jún. 21. 20:48
 42/95 anonim ***** válasza:
27%
bezzeg ide nem mersz feltölteni!?!?nekem elküldöd emailben tuti kirakom ide!
2012. jún. 21. 20:50
 43/95 anonim ***** válasza:
92%

Miért veszekedtek? A kérdező eredeti kérdésére még egy normális válasz sem érkezett: azt szeretné, hogy képeket linkeljetek, ahol hozzá hasonló alkatú menyasszonyokat láthat.

[link]

[link]

2012. jún. 21. 20:52
 44/95 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nincs gond az alakoddal. Ne védekezz a beszólogatók ellen, ne reagálj a hszólásaikra, mert ezzel "eteted" őket! Nem vagy kövér, pont jó így, a karod nem vastag.
2012. jún. 21. 21:00
 45/95 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg mindkét képen vastag a felkarod. Súlyzózz, vagy végezz gumiszalagos gyakorlatokat, hogy formásabb és vékonyabb legyen. A nők gyakran elkövetik ezt a hibát, csak fenékre-combra-hasra edzenek, vádlit-kart kihagyva.
2012. jún. 21. 21:50
 46/95 A kérdező kommentje:
jó,majd elkezdek edzeni a karomra....a véleménnyel mondom nincs bajom,a hangsúllyal és avval,ahogyan azt közvetítik néhányan van probléma,vagyis itt most a kis 76-os.Egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól.Nem tudom honnan vetted zt.Sosem voltam beképzelt és másokat is mindig meg tudtam dicsérni még akkor is ha dupla akkorák voltak.Köszönöm a kedves hozzászólásokat,örülök,hogy van aki tud pozitív lenni és pár jó szót mondani a másiknak és igen lehet vastag a karom de attól még lehetek szexi és nőies.Amúgy meg mindenkibe van nőiesség csak ki kell hozni.Én nem a nőiességet oltogattam vagy mondtam,csak azt,hogy az ilyen alkatú lányokra mondják,hogy nőiesen telt.........
2012. jún. 21. 22:29
 47/95 A kérdező kommentje:
amúgy meg nagyon nagyon sok számít attól hogyan és milyen beállításban készült a kép....mivel mindig zavarba vagyok a fotóktól és hozzányomom a karom a testemhez.....vannak előnytelen képek és nem is vékony a karom,de nem is ilyen nagy ahogy a képen látszik....ennyit akartam mondani
2012. jún. 21. 22:31
 48/95 A kérdező kommentje:
[link] az arcom ilyen
2012. jún. 21. 22:46
 49/95 A kérdező kommentje:
Mostmár majd lehet fikázni a képemet az arcomról,nyugodtan,vállalom :) Husi vagyok,vaskos,nagy az orrom,tudom......Csoda hogy nő vagyok és elvesznek :P :)
2012. jún. 21. 23:58
 50/95 anonim ***** válasza:
61%
Micsoda? Ne viccelj, örülnék, ha nekem ekkora orrom lenne, de az enyém 3 embernek is elég. :) És jól nézel ki a menyasszonyi ruhában is, nem vagy sem vaskos, sem kövér. Jó alakod van. A karod meg szerintem tök aranyos :)
2012. jún. 22. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!