Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lettek ilyenek a képek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?

Figyelt kérdés
Mindegyik kepen annyira rettenetesen nagynak latom a karom; ( pedig ha belenezek a tukorbe nem azt látom, ami pl a kepeken van!!! Nem vagyok csontkollekcio, noies alakom van és aranyosan, 168cm és 63kg vagyok
2012. jún. 21. 17:37
 61/95 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, pszichológus vagyok. Foglalkozom evészavarosokkal is, és kifejezetten felháborít, hogy sokuknál pont az ilyen "szurkálódások" iniciálják a testképzavar megjelenését. Sokszor 8-10 éves gyerekeknél! Felelőtlen és ostoba megjegyzések, amik tönkreteszik mások életét. Ne dőlj be neki, normális, egészséges testképed van egészséges testsúllyal.
2012. jún. 22. 15:38
 62/95 anonim ***** válasza:
70%

Mi lenne ha mindenki abbahagyná a szurkálódást?

Kérdező, csinos vagy, nincs veled semmi gond, és biztos gyönyörű leszel a nagy napon is! Sok boldogságot Nektek! :)

2012. jún. 22. 16:41
 63/95 anonim ***** válasza:
89%
Ha egészségesen élsz, mozogsz, és nem fogysz, DE szeretnél, akkor tényleg szakemberhez kéne fordulnod, ahogy valaki itt javasolta. De egyébként szerintem a karod ugyanakkorának tűnik mindkét általad linkelt képen! Ráadásul a képeken majd a fotós le is retusálhatja, vagy a fényekkel játszva karcsúsíthatja. Egyébként szerintem nem vaskos benne a karod, jól áll a ruha! De azzal, hogy mindenki a vékony lányokat szapulja, nem értek egyet, 50 kiló nem voltam soha (közelebb vagyok a 30hoz mint a 20hoz), és szerintem csinos, arányos, nőies alakom van. Nem minden a kilókon múlik!
2012. jún. 22. 19:28
 64/95 anonim ***** válasza:
36%

A BMI-vel kitörölheted, mert kb annyit ér. Szerinted hogy néznél ki 70 kilósan, ami elvileg még mindig normális volna a magasságodhoz? Már most is vastag a karod, derekad (a többit nem láttuk).

Amúgy én is egyetértek azzal a hozzászólóval, aki kifejtette, hogy a túlsúlyos/felesleggel rendelkező nők biztatják egymást (ezzel is magukat nyugtatva) és ők azok, akik lecsontkollekciózzák a vékonyabbakat (ugye, kérdező?), akik közel sem gebék, csak nem vastag a karjuk.

Szerintem baromi szánalmas egy anonim oldalon ez a fajta képmutatás.

2012. jún. 22. 20:31
 65/95 anonim ***** válasza:
53%

ma 20:31

Nem keresnétek magatoknak más szórakozást? Mégis hány éveseknek okoz kielégülést, hogy olyasmivel piszkálják a kérdezőt, ami nem igaz?

Édesem, nézz meg egy izmos, kisportolt nőt. Arányos, szép testtel lesz bizony az 70 kiló is.

Nem kéne olyan témához olyasmit, aminek még az átlátásához is kevés az intelligencia...

2012. jún. 22. 21:05
 66/95 anonim ***** válasza:
32%
A csinos, 45-50 kilósoknak ne adjon az élet egy kemoterápiát, ahol 20 kiló mínusz borítékolható! Mert nem élik túl. Remek perspektíva családdal, csemetékkel a hátuk mögött...
2012. jún. 22. 21:09
 67/95 anonim ***** válasza:
37%
Ja világos, mindenkin legyen 15-20 kiló felesleg, mert bármikor beüthet a baj és kemoterápiára kell majd járnia, amin fogy 20 kilót. Gratulálok. És te beszélsz intelligenciáról? Megsúgom: ahol van miből, az nyilván fog fogyni 10-20-30 kilót betegség alatt.
2012. jún. 22. 21:49
 68/95 anonim ***** válasza:
62%

ma 21:49

Akkor még egyszer, lassabban, hogy jobban értsd: túlsúly alatt az a felesleget értjük, amely a normál testsúly FELETT van. A normális testsúly pedig egy intervallum, alsó és felső határral. 30 kiló alatt nulla, azaz nulla az esélyed a túlélésre. Tehát az 50 kilót mindenképpen ajánlatos megütni, ha életben akarsz maradni egy tumoros betegség esetén. Ami egy családanyának esetleg fontosabb, mint a karcsú derék. Ha pediglen te egy 50-60 kilós, átlagos magasságú (vagyis 165-170 centis) nőt túlsúlyosnak tartasz, akkor a látásoddal nagy baj van.

2012. jún. 22. 22:01
 69/95 anonim ***** válasza:
40%
És még az előzőhöz: egy kemoterápiát megúszni nagyobb fogyás nélkül szinte lehetetlen. Az is fogyni fog, akinek nincs mit leadnia.
2012. jún. 22. 22:03
 70/95 anonim ***** válasza:
33%

20:31-es ezen az oldalon csak meg nem értett kismamák, dagadt háztartásbelik és farokra vágyó asszonykák vannak...

mind egyetért minden hülyeségben

Egyébként még mindig tartom magam ahhoz, hogy a kérdező kisasszonykának jól fog állni az a ruha!

Kemora rácuppant válaszolónak üzenem, sajnos már 2 olyan ismerősöm vett részt terápián úgy, hogy egy grammot nem adtak le. Csak remélem, hogy több ismerős nem is találkozik ilyen problémával.

2012. jún. 22. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!