Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondogatják mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?

Figyelt kérdés
Eddig egy barátnőm volt a házasság mellett! Normális ez? Mindenütt azt olvasom, hogy a legfontosabb nekik, hogy legyen férjük, vegyék el őket, ez a nők életcélja. Már össze vagyok zavarodva!!!

2012. jún. 20. 08:50
 181/198 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolso elotti! En nem pofazok hanem beszelek, es akinek nem inge ne vegye magara, en a kerdezonek valaszoltam nem neked, de ezzel sajat magad arultad el hogy milyen primitiv eloleny vagy,messze vagya kulturatol, mint mako jeruzsalemtol!
2012. szept. 1. 17:52
 182/198 anonim ***** válasza:
0%
Amugy nem vagyok vallasos, de tisztelem azt aki az,csak egyszeruen van innteligenciam, es szeleslatokorom!
2012. szept. 1. 17:54
 183/198 anonim ***** válasza:
100%

"... es utana magyarorszagon, ezt nem en mondom, hanem II. Janos Pal papa mondta 2 evvel ezelott! "

Kár, hogy 2005. április 5-én elhunyt... bár olyan nagy pápa volt, hogy biztos üzen a síron túlról.

2012. szept. 1. 20:39
 184/198 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy nem vagyok vallasos, de tisztelem azt aki az,csak egyszeruen van innteligenciam, es szeleslatokorom!"

*intelligencia

*széles látókör

Helyesírási szótárad is van?

2012. szept. 1. 20:42
 185/198 anonim ***** válasza:
15%

Azért ha körülnéztek a más kérdésekre adott válaszok között, elég sok ilyen van: "Semmi közöd hozzá, nem szólhatsz bele mire költi a pénzét/ hova megy/ mit dolgozik / milyen sűrűn látogatja az anyját / mennyi tartásdíjat fizet/ stb , amíg nem vagy a felesége." Addig csak egy barátnő vagy akinek nincs beleszólása, nem a család része.

Össze se tudom számolni hány ilyen választ látok. Azért ez nem csak egy papír, sokkal több annál, az összetartozást jelenti.

L21

2012. szept. 4. 17:06
 186/198 anonim ***** válasza:
0%
Igy van kedves utolso,csak a sok boldogtalan inteligenciahianyos okor, semmi massal nem tud foglalkozni mint masok helyesirasaval, meg egy megboldogult papa gyalazasaval.Sajnos ezert all igy magyarorszag ahogy all... A nyomor, es a lelkiboldogtalansag kuszoben, sajnos latom hogy ezen a weboldalon tele van beteg bolonddal, akik semmire sem vittek az eletben, igy egyszerubb nekik masokban meglatni a szalkat, es magukban nem veszik eszre a gerendat. Ez a helyes szo ra, az osszetartozast jelenti, amit sokan inkabb penzert tesznek. Ugy sajnalom hogy mar nincsenek a jo kis sziberiai kenyszermunkataborok, ahova ezeket az embereket elvittek es megtanitottak nekik hogyan kell viselkedni ember modra.
2012. szept. 6. 10:56
 187/198 anonim ***** válasza:
100%
Nos, Olaszország sem áll túl "jól". Rengeteg bűnözés, romlott férfiak és nők, prostitúció. Maffia, stb. Pedig nagyon vallásosak, és ott lakott a pápa! :)
2012. szept. 6. 12:23
 188/198 anonim ***** válasza:
0%
Laktal olaszban??? En Romaban eltem de de nem ismerek olyan utcat ahol prostik allnak... Ja es a bunozest a kulfoldi bevandorlok csinaljak, nem az olaszok, persze van olasz bunozo is de nagyon keves,magyarorszag es romania a legromlotabb sajnos, ez nagy szegyen de igy van, es nem en vagyok az egyeduli aki ezt mondja es tudja is, ez tapasztalat sajnos, nem puszta velemeny!
2012. szept. 7. 11:14
 189/198 anonim ***** válasza:
100%
Itt éltem több nagyvárosban is. Olasz ismerőseim vannak, ők maguk meséltek az országról. Ők rendes emberek, de a bűnözés, alvilág, maffia, "kupik" működnek szép számmal!
2012. szept. 7. 12:15
 190/198 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondogatják egyre többen szerintem mert már nem muszáj férjhez menniük. Lehet saját szakmájuk, megélhetésük. Így sok nőnek nem lesz annyira jelentős dolog. Régen főleg gazdasági kötelék volt.
2012. szept. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!