Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondogatják mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?

Figyelt kérdés
Eddig egy barátnőm volt a házasság mellett! Normális ez? Mindenütt azt olvasom, hogy a legfontosabb nekik, hogy legyen férjük, vegyék el őket, ez a nők életcélja. Már össze vagyok zavarodva!!!

2012. jún. 20. 08:50
 141/198 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondogatják, mert így van. Semmi nem változik utána. Legfeljebb kevesebb lesz a pénz a bankszámlán.

Szerintem ez ne zavarjon téged. Tedd túl magad rajta vagy hirdess társkeresőn, megkötésként írd oda, csak olyannak válaszolok, aki esküvőt akar.

2012. aug. 3. 13:28
 142/198 anonim ***** válasza:
11%

Nem csak a nők, hanem a férfiak között is vannak, akik ezt vallják.

Ez egy nagyon jó védekezés az ellen, hogy elkötelezettek legyenek kölcsönösen valaki felé. Ezek az emberek nem merik kimondani, hogy valaki mellett jóban-rosszban.Nem merik vállalni a felelősséget egy közös életért. Ez egy egoista, önző hozzáállás. Csakis az "ön" érdekét képviseli.

2012. aug. 3. 13:38
 143/198 anonim ***** válasza:
17%
105-ös ez hülyeség. Ehhez nem kell semmiféle szerződést aláírni. Egy kapcsolat is lehet eszményi, nem kell házasságnak lennie, hogy az legyen.
2012. aug. 3. 13:42
 144/198 anonim ***** válasza:
100%
142/143-nak írtam,bocs!
2012. aug. 3. 13:42
 145/198 anonim ***** válasza:
18%

Az egész túl van dimenzionálva. Ha szeretek valaki és ő is szeret és el tudjuk képzelni együtt, összeházasodunk és kész. Nem jó valakivel megosztani az életet? Dehogynem. Attól még lehet független a nő, karriert építhet, gyerek megállapodás szerint, nem kell rögtön háztartásbelinek lenni.

Azok mondogatják hogy nem fontos, akik nem találták meg az igazit, vagy az nem akarja őket elvenni.

2012. aug. 3. 14:19
 146/198 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok: Az sem túl jó ha valakinek az az életcélja hogy feleség legyen és erről szól minden, és az se ha valaki eldönti hogy na ő tutira nem.
2012. aug. 3. 14:20
 147/198 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem egy olyan dolgok hogy akkor most apáca leszek és ez végleges és megváltoztat mindent. Ez csak egy normális állomása az életnek, nem kell túllihegni. Bocsi, mindig eszembe jut valami.
2012. aug. 3. 14:22
 148/198 anonim ***** válasza:
83%

Képzeld nem csak azok mondogatják. :)

Nekem azért nem kell ilyesmi, mert semmin nem változtatna az életünkön. Akkor meg minek a pénzkidobás? Inkább megyünk rakta nyaralni.

2012. aug. 3. 14:29
 149/198 anonim ***** válasza:
11%
Ez nem szerződés, hanem egy vallomás, ígéret a másiknak, csak ezt nem merik vállalni.Ha akkora lenne a szerelem, szeretet, akkor gondolkodás nélkül megtennék azok az emberek, csak nincs meg bennük a bátorság, mert a saját érzéseikben sem biztosak.
2012. aug. 3. 14:40
 150/198 anonim ***** válasza:
87%
Én most megígérem, itt mackónadrágban, de nem fogok érte templomba menni, se házasságkötő terembe. Se pénzt adni érte. A szeretet nem anyagi dolog, nem lesz jobb egy pártízezres papírtól semmi. :)
2012. aug. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!