Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?
173: :D
172: Régen BIZTOS marhára szerelmesek voltak, és szabad döntésből mentek férjhez a nők. :D
Amikor pl. a szülő választott házastársat, és nem is igazán lehetett más út előtte.
(Illetve mehetett még zárdába, vagy kuplerájba "dolgozni"). :)
A "média" helyére pedig helyettesítsd be az emberek/falu/közösség véleményét, szidalmát, amit kapott egy lány, ha "tiltakozott" a számára kitalált út ellen (persze gyakran a fiú is, rajtuk is volt nyomás ezirányban).
Ne értsen félre senki, nem vagyok én megrögzött házasságellenes, csak ez a "média az oka" kicsit már röhejes indok.
Aki ezt írja, szépen visszaköltöztetném vagy két évszázaddal előbbre (ha nő, ha pasi nem feltétlenül, bár talán még akkor is "rosszabbul" járna, mint most).
15:56
Akik együtt vannak évtizedek óta, felneveltek pár gyereket, de nem házasok, azok is félnek? Tisztességtelenek?
Ja, mondhattad volna, hogy te vallásos bolond vagy.
De látszik, a legtöbb vallásos azt hiszi, jobban tud mindent, és joga van belepofázni a másik életébe. Kicsit azért szállj magadba, mert elég undorító stílusod van, és rendkívül buta dolgokat mondasz.
A házasok nem csalják egymást soha? A nem házasok nem lehetnek hűek egymáshoz? Ezek mind emberi döntések, egy szertartás nem fog senkit összetartani.
Utolsó: én is hiszek Istenben, mégsem értek egyet az előzővel. Bár abban igaza van, hogy rengeteg romlott férfi és nő él a mi országunkban is (mert ugyebár egymással csinálják)- viszont szerintem a világ legperverzebb, legromlottabb vidéke az arabok társadalma (tisztelet a kivételnek). Például arab ismerőseimnek, akik igazán jó emberek, erkölcsösek a férj igazán tiszteli a feleségét, komolyan mondom, sok magyar pár példát vehetne róluk! A fickó szerint az anyaság szent, nem akar háremet, és mindent megbeszélnek, nagyon szeretik egymást.
Itt élnek magyarországon- de továbbmenve, ők mesélték mik mennek az arabok között. Homoszexuális prostitúció, állatokkal szex, stb. Nem is sorolom. Kis hazánkban még mindig ritkaságszámba megy az olyasmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!