Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
 81/100 anonim ***** válasza:
10%

ma 12:03

kegyetlenül őszinte vagy

(amit én nem mertem leírni azt te leírtad)

2012. jan. 12. 12:20
 82/100 anonim ***** válasza:
10%
Nem akartam megbántani senkit, de megtanultam, a saját példámon, hogy jobban jár az ember, ha kegyetlenül elmondják neki az igazat..
2012. jan. 12. 12:51
 83/100 anonim ***** válasza:
93%

Szia, akkor én is leírnám, h nem ez a tökéletes választás számodra. Teltkarcsú alakod van, két megoldás van erre,vagy ledobsz egy tízest, ahogy írtad agy elfogadod és ehhez választasz ruhát. amúgy sem látom értelmét annak h egy jövőbeli alakra most választasz ruhát, de nézzük mik a problémák a jelenlegivel. Nem áll rosszul, de túl sok a ránc, ezzel azt éred el, h az amúgy sem magas (nem tűnsz magasnak) alakodat még jobban összenyomja. Ha ragaszkodsz ehhez a típushoz, minimum a felső rész legyen ránctalan, valami frappáns megoldással, h ne legyen túl egyszerű. Ha ragaszkodsz ehhez a fátyolhoz, egy ilyen ruha menne hozzá:

[link]

de szerintem egy olyannal sem fognál mellé ami mell alatt kezd bővülni:

[link]

vagy ami vállban rafináltabb:

[link]

de ebben inkább habcsókszerű vagy és annyira nem is különleges ez a ruha, h ragaszkodj hozzá.

ha pedig ez marad mégis, deréktájon legyen jó erős a fűzője. Nem te vagy a naaaagy Brünhilda, ne ezt szűrd le a válaszokból, a te alakod és ez a ruha együtt nem jó, ennyi.

2012. jan. 12. 13:37
 84/100 A kérdező kommentje:

a ruha varratva lesz, a derekán nem lesznek a ráncok.

azért tervezek egy "jövőbeli" alakra, mert mióta ruhát keresek már fogytam 15kg-ot, és szeretnék még 10et, és kénytelen vagyok arra az alakra keresni.

Amúgy minden kérdésem ki szoktam emelni

2012. jan. 12. 13:51
 85/100 anonim ***** válasza:

Szia! Azt mondod varratod?

Javasolnám hogy vagy a huzott derék részt vagy a fodros aljt hagyd el és válassz helyette "simább" nem huzott díszes anyagot! A kettő egy kicsit sok (szerintem).

Végülis is láttam már rosszabb ruhát is bőven csúnyább menyasszonyon. (egyébként csinos lány vagy ezzel nincs gond).Tény hogy talán nem a legjobban eltalált ruhafazon + testalakat párosítás, de végsősoron a Te döntésed.

egy kétgyerekes anyuka

Ui: Nagyon sok boldogságot Nektek!!:-)

2012. jan. 12. 14:30
 86/100 anonim ***** válasza:
Az utóbbi ruha ahol szőke vagy ott gyönyörű vagy, de a fenti 4 ruha nagyon nem áll jól, mert ott kötözött sonkának nézel ki. Szőke haj szintén sokkal előnyösebb mint a barna.
2012. jan. 12. 15:06
 87/100 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok a vak, de ez mind ugyanarról a ruháról van! Szerintem egyszerűen szép! De ha őszinte akarok lenni, és mivel ezt is kérted, a fátylat felejtsd el, ha ragaszkodsz a hosszú fátyolhoz, ehhez a ruhához legyen hosszú, de egy tök egyszerű fátyol szaténszegéllyel...ennyi. Sok boldogságot!
2012. jan. 12. 15:42
 88/100 anonim ***** válasza:
43%

ma 12:03

ez nem kegyetlenül őszinte, hanem primitívség. Így beszélni egy emberről...Elég megkeseredett lehetsz, ha csak így tudsz valakiről véleményt alkotni.

A kérdező bizony nem vékony, de nekem férfiként inkább az ilyen nők jönnek be.

2012. jan. 12. 17:27
 89/100 anonim ***** válasza:

Vélemény írok, és jogodban áll lepontozni: nekem ez a ruha nagyon tetszik, de rajtad valahogy sehogy sem áll. Talán túl alacsony vagy hozzá, vagy én nem is tudom. Ez a típus talán a csontsovány csajokon állna jól. (de te ne legyél olyan:))

Sok boldogságot!

2012. jan. 12. 18:47
 90/100 anonim ***** válasza:

Oh, és még csak annyit, hogy ebben százszor különbül nézel ki! Ez sokkal jobb választás lenne!

"Szerintem ez a ruha áll neked a legjobban

[link]

2012. jan. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!