Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áll ez a ruha?
tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.
szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik
ma 12:03
kegyetlenül őszinte vagy
(amit én nem mertem leírni azt te leírtad)
Szia, akkor én is leírnám, h nem ez a tökéletes választás számodra. Teltkarcsú alakod van, két megoldás van erre,vagy ledobsz egy tízest, ahogy írtad agy elfogadod és ehhez választasz ruhát. amúgy sem látom értelmét annak h egy jövőbeli alakra most választasz ruhát, de nézzük mik a problémák a jelenlegivel. Nem áll rosszul, de túl sok a ránc, ezzel azt éred el, h az amúgy sem magas (nem tűnsz magasnak) alakodat még jobban összenyomja. Ha ragaszkodsz ehhez a típushoz, minimum a felső rész legyen ránctalan, valami frappáns megoldással, h ne legyen túl egyszerű. Ha ragaszkodsz ehhez a fátyolhoz, egy ilyen ruha menne hozzá:
de szerintem egy olyannal sem fognál mellé ami mell alatt kezd bővülni:
vagy ami vállban rafináltabb:
de ebben inkább habcsókszerű vagy és annyira nem is különleges ez a ruha, h ragaszkodj hozzá.
ha pedig ez marad mégis, deréktájon legyen jó erős a fűzője. Nem te vagy a naaaagy Brünhilda, ne ezt szűrd le a válaszokból, a te alakod és ez a ruha együtt nem jó, ennyi.
a ruha varratva lesz, a derekán nem lesznek a ráncok.
azért tervezek egy "jövőbeli" alakra, mert mióta ruhát keresek már fogytam 15kg-ot, és szeretnék még 10et, és kénytelen vagyok arra az alakra keresni.
Amúgy minden kérdésem ki szoktam emelni
Szia! Azt mondod varratod?
Javasolnám hogy vagy a huzott derék részt vagy a fodros aljt hagyd el és válassz helyette "simább" nem huzott díszes anyagot! A kettő egy kicsit sok (szerintem).
Végülis is láttam már rosszabb ruhát is bőven csúnyább menyasszonyon. (egyébként csinos lány vagy ezzel nincs gond).Tény hogy talán nem a legjobban eltalált ruhafazon + testalakat párosítás, de végsősoron a Te döntésed.
egy kétgyerekes anyuka
Ui: Nagyon sok boldogságot Nektek!!:-)
ma 12:03
ez nem kegyetlenül őszinte, hanem primitívség. Így beszélni egy emberről...Elég megkeseredett lehetsz, ha csak így tudsz valakiről véleményt alkotni.
A kérdező bizony nem vékony, de nekem férfiként inkább az ilyen nők jönnek be.
Vélemény írok, és jogodban áll lepontozni: nekem ez a ruha nagyon tetszik, de rajtad valahogy sehogy sem áll. Talán túl alacsony vagy hozzá, vagy én nem is tudom. Ez a típus talán a csontsovány csajokon állna jól. (de te ne legyél olyan:))
Sok boldogságot!
Oh, és még csak annyit, hogy ebben százszor különbül nézel ki! Ez sokkal jobb választás lenne!
"Szerintem ez a ruha áll neked a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!