Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
 21/100 anonim ***** válasza:
63%

22.15 ha mondasz egy mail címet akár privátban, örömmel elküldöm egy pár napja készült fényképemet. Biztosra veheted, hogy nem az irigység szól belőlem. És nem, nem és csüngőhasúztam le mást is.

Tudom, hogy az igazság fáj, de ez van, vállalom a véleményem. Akin van háj, az bizony túlsúlyos, és a kedves kérdezőn bizony van, ahogyan a hátán is látszik. Ez van.

2012. jan. 2. 22:21
 22/100 A kérdező kommentje:

bocs, nem leszólósnak akartam írni, csak most olvastam vissza, és olyan lett... :)

örülök én az építő kritikának is, ha normális hangnemben kapom

2012. jan. 2. 22:21
 23/100 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem sem túl előnyös, de ha leadsz 10 kilót, jó lesz.
2012. jan. 2. 22:29
 24/100 anonim ***** válasza:
59%

ne foglalkozz senkivel...sajat magadnak es a leendo ferjednek kell ,h tetszen a ruha!

szerintem nagyon szep vagy benne!es jol is all....

2012. jan. 2. 22:30
 25/100 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem sem előnyös, bocsi, de nagyon kihangsúlyozza azt, amit nem kéne.
2012. jan. 2. 22:53
 26/100 anonim ***** válasza:
47%

A legutolsó képen teljesen másképpen áll, ott tetszik. A ruha maga szép, és Neked is jól áll, de az első képeken tényleg nem előnyös, azt viszont tudom, hogy a NAgy Napon jobban meg lesz igazítva és másképp fog állni:)

Ne törődj senkivel:)

Ui: a fátyol nem passzol

2012. jan. 2. 22:58
 27/100 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg a hosszú fátyol egy csomó kilót levesz rólad. Legalábbis a képen. :) Szerintem menne is hozzá ez a hossz, ha csak valami egyszerű minta/szalag lenne a szélén. És nagyon jól áll a sötétbarna haj!
2012. jan. 2. 23:02
 28/100 anonim ***** válasza:
25%
Nekem már a ruha sem tetszik, a te alkatoddal meg végképp nem előnyös. Gyönyörű lennél egy mell alatt szabott, lefelé enyhén bővülő ruhában, de ebben a hátadon és a csípődön is kifelé buggyansz belőle, és a ruha ráncai miatt olyan vagy, mint a kötözött sonka. Kérlek ne vedd ezt sértésnek, csak őszinte voltam.
2012. jan. 2. 23:13
 29/100 anonim ***** válasza:
52%
Rohadt jó az a pasi a háttérben :D
2012. jan. 2. 23:32
 30/100 anonim ***** válasza:
50%

Csodaszép ez a ruha, és te is csodaszép vagy benne. Egyáltalán nem vagy túlsúlyos. Annyi igaz, hogy most 99,9%-osan vagy király, ha leadsz 5-6 kg-t, akkor meg 100% leszel :)

Sok boldogságot!

(20L)

2012. jan. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!