Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:

Bocsi, szóval ez:

[link]

2012. jan. 12. 18:53
 92/100 anonim ***** válasza:
67%
Fájt a véleményem látom. No mindegy, akkor is tartom magam hozzá. És nem vagyok primitív. :) Véleményt kért, megkapta. "Így beszélni egy emberről..." Ezen meg röhögtem.. Nem vagyok megkeseredett, boldog menyasszony vagyok. Az én alakom sem tökéletes (széles a csípőm), de legalább olyan ruhát választok, amivel ezt nem hangsúlyozom ki. Mint a kérdező ezzel a ruhával jóól kihangsúlyozza a plusz kilóit, a kis és széles termetét és a vastag karjait.
2012. jan. 12. 18:54
 93/100 anonim ***** válasza:
0%

Hű hát én csak tátom a szám. Tisztában van itt valaki azzal, hogy mi az a túlsúlyos? :)

Kérdező, te nem vagy túlsúlyos, szerintem is felesleges a 10 kilón görcsölnöd.

Egy javaslatom van: baromira hagyd figyelmen kívül az összes itteni véleményt és csak a szűk környezeteddel törődj. Ott is lesz bőven ellenvélemény. Egyébként meg a ruhának nem kell tökéletesnek lennie, azt válaszd, amibe beleszerelmesedtél és amiben jól érzed magad. Az értelmesebb negatív kritikákat pedig fogd fel építő jellegűként, a bunkókat meg negligáld.

Sok boldogságot kívánok nektek.

2012. jan. 12. 20:19
 94/100 anonim ***** válasza:

"hagyd figyelmen kívül az összes itteni véleményt és csak a szűk környezeteddel törődj"

Mar bocs, de akkor minek irta ki a kerdezo a kerdeset szerinted? Ahogy irta, nincs aki megmondja neki oszinten. Utana meg azt irod kerdezo, hogy ez a ruha marad, mert nektek ez tetszik. Ok, rendben, nekem ezzel semmi problemam. Tolem abban hazasodsz amiben akarsz. De akkor tenyleg, minek is irtad ki a kerdest? De ha mar ennyit irtam, akkor megirom en is a velemenyem.

Nekem a ruha maga nem tetszik. Az elso ezerszer szebb, az ahol szoke vagy! Amugy nem szeretem a szokeket, de neked az is jobban allt sokkal. Kulonben egyaltalan nem talallak kovernek, szerintem a kover par kiloval feljebb kezdodik, inkabb teltkarcsunak neveznelek. Es ez is jol all. De mint mondtam, nekem ez a ruha egyaltalan nem jon be, tenyleg tul csicsas ahogy sokan irtak, de nem csak rajtad, mason sem tetszene. Szerintem gondold meg, a masik ruha tenyleg gyonyoru es nagyon-nagyon jol all neked!

Sok boldogsagot!

2012. jan. 12. 21:25
 95/100 anonim ***** válasza:
Persze, tudom én, hogy bizonytalan a kérdező, csak az önbizalma és a döntésképességének növelése érdekében igyekeztem arról meggyőzni, hogy mennyire nem számít más ember véleménye, és ezt változatlanul tartom is.
2012. jan. 13. 09:32
 96/100 anonim ***** válasza:
szerintem is jobb az utóbb belinkelt ruha, mint ez, de azért a túlsúllyal vitatkoznék. A kérdező a "van mit fogni rajta" vagy épp a csinos kategória, mondom nőként és túlsúlyosként. Még alacsonyabb vagyok nála, több feleslegis van rajtam, előre rettegek a ruhától, de valamiben férjhez kell menni, és szerintem a ruha nagyon sokat dob rajta, sokkal rosszabbakat lehet látni abban a tekintetben, hogy valaki rosszul választ.
2012. jan. 13. 10:29
 97/100 anonim ***** válasza:
0%
De szép vagy :DD
2012. jan. 13. 12:29
 98/100 anonim ***** válasza:
Hát bocs, de szerintema 2 kérdés közt felszedtál magadra egy pár kilót, nem hogy fogytál. Vagy csaka ruha miatt, ennyit szamít? Ahol szőke voltál ott nagyon csini vagy, de ezeken az utóbbikon viszont van felesleg. És a ruha sem szép. A fátyol hozzá meg borzalmas. Egyszerűbb ruha sokkal jobban állna.
2012. jan. 26. 18:56
 99/100 A kérdező kommentje:
nem szedtem fel, fogytam, csak szőke képnél van egy 20cm.s sámli a ruha alatt.
2012. jan. 26. 20:39
 100/100 anonim ***** válasza:
Ez a legutolsó már sokkal előnyösebb! Ehhez illik bármilyen fátyol, amilyet csak szeretnél!
2012. jan. 27. 11:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!