Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lenne ez a menyecskeruha?
Figyelt kérdés
Ugyanilyen fazonú: [link]
És ugyanilyen minta: [link]
Tettszik nektek ez a menyecskeruha?:)
Mielőtt valaki azt mondaná nem kéne ezzel foglalkoznom stb. Csak kíváncsi vagyok hogy nektek tettszik-e.
12L
2011. dec. 30. 17:57
1/14 anonim válasza:
Még hamar ezen töröd a fejed! :)
De a kérdésedre válaszolva, nekem nem tetszik.
2/14 anonim válasza:
Ez gyors válasz de nekem nem jön be.A menyasszony ruhák aaról híresek hogy a személyi jelensége miatt béna puccos izé xxD
3/14 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűek :) Ha lenne lakodalmam, biztos ilyesmit akarnék menyasszonyi ruhának.
23/N
5/14 anonim válasza:
Szerintem kicsit falu-feeling :) . De ízlések és pofpnok...
6/14 anonim válasza:
"Szerintem kicsit falu-feeling :) . De ízlések és pofpnok..."
Azt népviseletnek hívják...
7/14 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek pont olyan menyecskeruhája volt, mint az első. Nekem személyszerint nem tetszik.
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, szeretem az ilyen népviselet jellegű ruhákat!
9/14 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszik, hasonlót szeretnék én is. aki meg azt mondta, hogy menyasszony ruha, de később nem javította ki, nézze meg még egyszer a kérdést...
10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom de sokan azt írták hogy egy ilyen menyasszonyi ruha nem szép, szerintem meg egyesek olvassák el a kérdést, mert a menyecskeruha és a menyasszonyi ruha teljesen más.
De azért mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2011. dec. 31. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!