Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áll ez a ruha?
Figyelt kérdés
tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.
szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik
Szerintem tökéletesen áll, mintha rád találták volna ki!! És ezt őszintén írom. a fátyollal főleg, szép menyasszony vagy. Gratulálok és sok boldogságot!
23N
2012. jan. 3. 08:58
52/100 anonim válasza:
Szerintem összenyom a ruha. A fátyol meg nem passzol hozzá, próbálj fel hozzá egyszerűbbet, hátha az jó lesz. Amúgy még mindig a legeslegelső ruha tetszik nekem amit belinkeltél amikor még szőke volt a hajad. Azzal akkor sem lenne gond, ha egy kg-t sem adnál le!
2012. jan. 3. 09:00
53/100 anonim válasza:
Nekem maga a ruha sem tetszik, bár most ez lényegtelen....:D Szerintem nem áll jól, olyan debella vagy benne. :S Valahogy kicsinek és tömzsinek hat az egész összkép, a fátyol meg csak hab a tortán. Ne haragudj a véleményemért, nem direkt lehúzó, csak ilyennek látom. :)
2012. jan. 3. 09:50
54/100 anonim válasza:
szia! Nagyon jól áll, és szerintem nem kell fogynod, a derekad nagyon szép, a válladra meg bőven jó a bolero :) remélem hasonló alkatú leszek a fogyókúrám után. Hasonló ruhát szerettem volna én is, de mivel nincs ilyen alakom, nem ilyen lesz :(
2012. jan. 3. 11:15
55/100 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal, én sem vagyok híve annak, ha egy nő csontkollekció. De ez a ruha szerintem előnytelen számodra. Nekem olyan érzésem van, mintha egy habcsók lennél. A vízszintes húzások a derekon nagyon szélesítenek. Ennek ellenére szerintem az a fontos, hogy neked és a vőlegénynek tetszen a ruha. Bár én sem mutatom meg a nagy napig a menyasszonyi ruhámat a vőlegényemnek (legyen valami meglepetés neki), így én csak reménykedni tudok, hogy tetszeni fog neki, de a te párod már látta és tetszik neki, így ez a ruha jó neked.
2012. jan. 3. 12:22
56/100 anonim válasza:
Szerintem az alakoddal semmi probléma nincs, nem vagy vékony, viszont ami fontos, hogy arányos vagy, van mindenhol "fognivaló" mondom ezt nőként. Viszont ilyen alkaton nem igazán mutat jól a ruha, ezt valóban vékony nőnek találták ki. Én azt javaslom valami olyat keress, ami mellben kihangsúlyoz, ugyanakkor a hasnál, csípőnél takar. Sok boldogságot!
2012. jan. 3. 13:09
57/100 anonim válasza:
A hátad olyan benne mint a kötözött sonka és hastájékon is szörnyen mutat ...
2012. jan. 3. 15:52
58/100 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, nekem nem tetszik ez a ruha, de rajtad jól áll, ízlések és pofonok.
Nem vagy babonás?Párod látta a ruhát az esküvő előtt.:)
Gratulálok!Sok boldogságot!:)
2012. jan. 3. 18:02
59/100 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért.
Kedves előttem kommentelő, mondta hogy kb 10 kilót le akar adni a nagy napra, olvasd el a szöveget is..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!