Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
 51/100 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem tökéletesen áll, mintha rád találták volna ki!! És ezt őszintén írom. a fátyollal főleg, szép menyasszony vagy. Gratulálok és sok boldogságot!

23N

2012. jan. 3. 08:58
 52/100 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem összenyom a ruha. A fátyol meg nem passzol hozzá, próbálj fel hozzá egyszerűbbet, hátha az jó lesz. Amúgy még mindig a legeslegelső ruha tetszik nekem amit belinkeltél amikor még szőke volt a hajad. Azzal akkor sem lenne gond, ha egy kg-t sem adnál le!
2012. jan. 3. 09:00
 53/100 anonim ***** válasza:
73%
Nekem maga a ruha sem tetszik, bár most ez lényegtelen....:D Szerintem nem áll jól, olyan debella vagy benne. :S Valahogy kicsinek és tömzsinek hat az egész összkép, a fátyol meg csak hab a tortán. Ne haragudj a véleményemért, nem direkt lehúzó, csak ilyennek látom. :)
2012. jan. 3. 09:50
 54/100 anonim ***** válasza:
29%
szia! Nagyon jól áll, és szerintem nem kell fogynod, a derekad nagyon szép, a válladra meg bőven jó a bolero :) remélem hasonló alkatú leszek a fogyókúrám után. Hasonló ruhát szerettem volna én is, de mivel nincs ilyen alakom, nem ilyen lesz :(
2012. jan. 3. 11:15
 55/100 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal, én sem vagyok híve annak, ha egy nő csontkollekció. De ez a ruha szerintem előnytelen számodra. Nekem olyan érzésem van, mintha egy habcsók lennél. A vízszintes húzások a derekon nagyon szélesítenek. Ennek ellenére szerintem az a fontos, hogy neked és a vőlegénynek tetszen a ruha. Bár én sem mutatom meg a nagy napig a menyasszonyi ruhámat a vőlegényemnek (legyen valami meglepetés neki), így én csak reménykedni tudok, hogy tetszeni fog neki, de a te párod már látta és tetszik neki, így ez a ruha jó neked.
2012. jan. 3. 12:22
 56/100 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az alakoddal semmi probléma nincs, nem vagy vékony, viszont ami fontos, hogy arányos vagy, van mindenhol "fognivaló" mondom ezt nőként. Viszont ilyen alkaton nem igazán mutat jól a ruha, ezt valóban vékony nőnek találták ki. Én azt javaslom valami olyat keress, ami mellben kihangsúlyoz, ugyanakkor a hasnál, csípőnél takar. Sok boldogságot!
2012. jan. 3. 13:09
 57/100 anonim ***** válasza:
39%
A hátad olyan benne mint a kötözött sonka és hastájékon is szörnyen mutat ...
2012. jan. 3. 15:52
 58/100 anonim ***** válasza:
11%

Nagyon szép vagy, nekem nem tetszik ez a ruha, de rajtad jól áll, ízlések és pofonok.

Nem vagy babonás?Párod látta a ruhát az esküvő előtt.:)

Gratulálok!Sok boldogságot!:)

2012. jan. 3. 18:02
 59/100 anonim ***** válasza:
9%

Bocsi az OFF-ért.

Kedves előttem kommentelő, mondta hogy kb 10 kilót le akar adni a nagy napra, olvasd el a szöveget is..

2012. jan. 3. 18:03
 60/100 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez a ruha áll neked a legjobban

[link]

2012. jan. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!