Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
 11/100 anonim ***** válasza:

Nagyon gyönyörű vagy akárki akármit is mond :)

Sok boldogságot nektek :)

2012. jan. 2. 21:55
 12/100 anonim ***** válasza:
100%
A mellrésznél mintha kicsit nagy lenne, ez az első képen látszik a legjobban, hogy eláll. A fátyol tényleg nem illik ehhez a ruhához. A derék résznél picit kiadja az alakod, de ha fogysz pár kilót(vagy inkább egy kicsit hasra gyúrsz, nem kell sokat), vagy megfelelő harisnyával jól fog állni.
2012. jan. 2. 21:58
 13/100 anonim ***** válasza:
50%
fátyol nélkül jól áll neked. keress másik fátylat ha ragaszkodsz hozzá
2012. jan. 2. 21:59
 14/100 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem miért választanak túlsúlyos nők csípőben szabott ruhát. Ti nem látjátok, hogy ez nem áll jól nektek? Ez egy szép, vékony nőn áll jól, akinek a dereka maximum a 70%-a a csípőjének.

Lehet megsértődni, de ez így van.

2012. jan. 2. 22:05
 15/100 A kérdező kommentje:

igen, barna lett a hajam, de ez csak átmeneti.

utolsó: attól, hogy nem vagyok vékony, nem lehetek szép? mert ezt írtad. ha nem ezt akartad, akkor meg tanuld meg kezelni a vesszőt.

Aki írta, hogy miért nem áll jól: az egyik képen kiáll a derekamnál, elengedte a tűzés, szerintem az nem smakkol:)

A mellemnél azért tűnt nagynak, mert nincs rám igazítva, és nem volt rendesen rám fűzve

köszi a válaszokat

megpróbáltam egy rövid fátylat is hozzá, az nagyon nem tetszett...:S

van olyan hosszú fátyol, ami menne hozzá szerintetek? ha igen, tudnátok linkelni?? kösziii

2012. jan. 2. 22:12
 16/100 anonim ***** válasza:
88%
Ha szeretné vegye fel, a ruha csinos. Ám tényleg igazán olyanon mutat jól ez a szabás, akinek formás, vékony a dereka és mivel csípő alatt is szűkített, így a fenékrésznél is formásnak kell lenni ehhez a ruhához. Kedves kérdező, nem áll rosszul annyira, főleg ha fogysz, de szerintem ez még nem az az igazi hűhaa ruhád. :)
2012. jan. 2. 22:13
 17/100 anonim ***** válasza:
38%

Kíváncsi lennék rád kedves utolsó hogy te hogy nézhetsz ki.

Te még akkor nem láttál túlsúlyos embert.

Nem te vagy véletlenül aki egy másik kérdezőt le csüngő hasazta?Aki 70 kiló volt.

Gyönyörű ez a csaj és ezért mert nem top modell hanem egy természetesen szép lány.

És te meg csak irigykedsz.

2012. jan. 2. 22:15
 18/100 anonim ***** válasza:
59%
Bocs 22:05-nek szántam
2012. jan. 2. 22:17
 19/100 anonim ***** válasza:
77%
Ez a fazon valóban nem a legelőnyösebb, vagy pedig mindenképp alakformáló fehérneművel, vagy rendesen befűzve próbálnám fel, mert így hogy azért látszik az úszógumi nem a legjobb. Nem az a baj, hogy valaki nem nádszál vékony, de azért arra vigyázni kell, hogy a hurkák ne látszódjanak a ruhában...
2012. jan. 2. 22:18
 20/100 A kérdező kommentje:

utolsó! amit úszóguminak látsz, (gondolom a lefele nézős képen), ott elengedte a tűzés.

Élőben sehol nincs hurka, ha lenne, nem is fordulna meg a fejemben.

Plusz hurkás max akkor vagyok mikor leülök és összegörnyedek, állva nincsenek hurkáim!

nem vagyok 100kilós így meg úgy túlsúlyos kövér meg stb.

tény, hogy nem vagyok vékony, de nem is szeretnék.

2012. jan. 2. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!