Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áll ez a ruha?
tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.
szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik
Ne haragudj, de szerintem sem áll jól Neked ez a ruha.
Lehet, hogy én vagyok maradi és nem értek a ami ruhatrendhez, de nekem úgy tűnik mintha csípőig gézbe lennél tekerve.
Az alakodra nem annyira előnyös, valóban nagy mellben és valahogy nem csinos.
Annyi szép ruha van, nézegess még! Ja, az a hosszú fátyol az meg aztán pláne nem a ruhához illő.
Bocsi, de őszinte véleményt kértél!
P*csába, pedig olyan jól néz ki :DDD
Csak vicceltem, eszem ágában sincs foglalt pasikra kattanni :D
Hmm, nem tudom, valami nem stimmel, szerintem sem áll neked jól ez a ruha.
Egyébként van rajtad felesleg, ez jól látszik mindenhol, de végül is arányos az alakod és nem vagy nagyon vastag. DE szerintem a sellő fazon optikailag előnytelen neked, valahogy elrontja az összhatást a ruha kiszélesedő alja.
Szerintem az empire fazonú ruhákban szebben mutatnál, ilyesmikre gondolok, de lehet rosszak a meglátásaim:
Kedves Kérdező. Mivel egy őszinte oldal én is az leszek. Nem előnyös ez a ruha, valamiért nagy divat lett a pánt nélküli ruha, szinte minden menyasszony olyat akar, csak az a baj, hogy azok a ruhák azoknak áll jól, akiknek vékony, kecsesebb nyakuk, vékony, keskeny válluk van, vékony felkarral,de sajnos a tiéd elég vastag a ruhához és a fodrok sem előnyösek. Nem kellene minden nőnek ragaszkodni a pánt nélkülihez, a pántosak számomra sokkal szebbek és ráadásul előnyösebbek is a legtöbb alakra. Számomra az alábbiak az ideális ruhák és ezek jól állnának neked.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Egyszerű vonalvezetés, semmi fodor, semmi cicoma, elegáns, a kevesebb néha több.
EZT NÉZD KÉRDEZŐ, A KIS K....NAK KOMOLYAN MEGTETSZETT A VŐLEGÉNYED, KÉRDÉST ÍRT KI RÓLA:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
hát, nem tudom ki írta ki, de maximum irigykedni lehet :)
köszi, hogy mutattad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!