Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
 71/100 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az őszinteség már-már eltűnőfélben lévő fogalom...
2012. jan. 4. 19:53
 72/100 anonim ***** válasza:
100%
Ne hari, de már legalább 4 ruhára mondtad, h azaz igazi :D Már annyi kérdést kiírtál h ihaj!amúgy mikor lesz az esküvőtök?
2012. jan. 4. 19:59
 73/100 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon szép a ruha, és jól áll rajtad!

Mikor lesz a nagy nap?

22 éves menyasszony

2012. jan. 12. 09:27
 74/100 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, csak egy kérdés. Nem bántani akarlak, csak nem igazán értem, miért nem elég ennyi vélemény a ruháról? Mit vársz még? Szerintem már elég sokan megírtuk a véleményünket, nem hinném, hogy sok újat fogsz kapni.
2012. jan. 12. 09:48
 75/100 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg nem jó. Annyi ránc van a dereka körül, hogy az alakodat eltakarja, mintha nem lenne derekad. Én inkább karcsúsítóbbat választanék
2012. jan. 12. 09:54
 76/100 anonim ***** válasza:
52%

akár egy töltött galamb

a hátad hájas és ez nagyon látszik

2012. jan. 12. 10:02
 77/100 anonim ***** válasza:
Ha meg ledobsz 10 kilot, akkor biztos, hogy fel fog menni a hatan a ruha? Nekunk juniusban lesz az eskuvonk, en is fogyni akarok meg, de a ruha mar most jo ram, igy nincs para. En a helyedben tovabb keresnek, vagy felprobalnam ugyanezt a ruhat nagyobb meretben. Nekem amugy amell resze nem tetszik, olyan, mintha ott tol nagy lenne a ruha, es eltunne benne a dekoltazsod.
2012. jan. 12. 10:48
 78/100 anonim ***** válasza:
13%
Ne foglalkozz akik azt mondták, hogy nem áll jól. Szerintem nagyon szép vagy benne, és még egy 10est sem kell leadni!
2012. jan. 12. 10:49
 79/100 anonim ***** válasza:
100%

akik azt írják, hogy ne foglalkozz azokkal akik szerint nem áll jó a ruha, elolvasták a kérdést?

Hogy áll ez a ruha?

Nem írta oda a kérdező, hogy csak azok írjanak akik szerint jó a ruha!

És akárhogy is van, szép a ruha, de mégse mutat rajta jól.

2012. jan. 12. 11:03
 80/100 anonim ***** válasza:

Nem jó ez a ruha, túl fodros, keress valami egyszerűbbet, azok különlegesebbek!

19L

2012. jan. 12. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!