Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
 61/100 anonim ***** válasza:

Ég és föld a két ruha, én eddig nem láttam a korábban felpróbált ruhákat.

Ez, amit most linkelt be az előttem lévő SOKKAL de SOKKAL JOBB!!!

2012. jan. 3. 18:58
 62/100 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, én is ma találtam meg az előző kérdésedet, ahol négy ruhát mutattál. Ott az első ruha ezerszer jobban állt, mint ez.

Ez a fogyás meg olyan, hogy vagy összejön, vagy nem. Addig le lehet fogyni 10 kilót, de simán fel lehet szedni a dupláját is... Nézzétek el nekem, de soha nem értettem, miért pont az esküvőre akarnak a nők lefogyni.

2012. jan. 3. 20:22
 63/100 anonim ***** válasza:
25%
belinkelnetek nekem az elozo kerdeset,vagy a ruhakat?
2012. jan. 3. 20:31
 64/100 anonim ***** válasza:
50%
a párom szerint amit utolsónak linkeltek, tehát a régebbi ruha jobban állt rajtad
2012. jan. 3. 20:36
 65/100 anonim ***** válasza:
szerintem is
2012. jan. 3. 22:40
 66/100 anonim ***** válasza:
23%
Én nem tudom mit látnak a többiek, szerintem nagyon jól áll neked ez a ruha. Nekem ez egy nagyon vékony lányon nem is tetszene :) Szerintem azért egy vékony boleró nem árthat, mert karban és vállban tényleg nem a legelőnyösebb, de ez minden nem hosszú ujjú ruhára elmondható lenne.. Ha veszel egy alakformáló alsóneműt (pl triumphban vannak ilyenok amik formálják a hasat, derekat és a feneket) egy jó melltartót és rádszabják rendesen a ruhát akkor gyönyörű leszel. :)
2012. jan. 4. 16:01
 67/100 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

hát, nekem ez tetszett a legjobban, páromnak is, szerintem ez marad...de varratni fogom mindenképp, nekem nagyon drágának tűnik ez a 110es kölcsönzés...:S

és amúgy babonás vagyok,de nem annyira, meg amúgy is teljesen másképp fog mutatni szép hajjal, sminkkel, rám szabva, szóval ezen nem aggódom :)

2012. jan. 4. 16:49
 68/100 anonim ***** válasza:
A párodnak is ez tetszett a legjobban - ehhez csak annyit, hogy neki az fog a legjobban tetszeni, amelyik neked.
2012. jan. 4. 17:48
 69/100 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg sok értelme volt kiírnod ide a kérdést, ha ennyire semmibe veszed a közvéleményt! Kb 70-30 arányban mondtuk azt, hogy gázul áll ez a ruha.
2012. jan. 4. 17:48
 70/100 A kérdező kommentje:
kérlek, nem csak itt kértem véleményt, viszont csak itt szólták le.
2012. jan. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!