Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áll ez a ruha?
tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.
szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik
Ég és föld a két ruha, én eddig nem láttam a korábban felpróbált ruhákat.
Ez, amit most linkelt be az előttem lévő SOKKAL de SOKKAL JOBB!!!
Kérdező, én is ma találtam meg az előző kérdésedet, ahol négy ruhát mutattál. Ott az első ruha ezerszer jobban állt, mint ez.
Ez a fogyás meg olyan, hogy vagy összejön, vagy nem. Addig le lehet fogyni 10 kilót, de simán fel lehet szedni a dupláját is... Nézzétek el nekem, de soha nem értettem, miért pont az esküvőre akarnak a nők lefogyni.
köszönöm :)
hát, nekem ez tetszett a legjobban, páromnak is, szerintem ez marad...de varratni fogom mindenképp, nekem nagyon drágának tűnik ez a 110es kölcsönzés...:S
és amúgy babonás vagyok,de nem annyira, meg amúgy is teljesen másképp fog mutatni szép hajjal, sminkkel, rám szabva, szóval ezen nem aggódom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!