Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

tudom, tudom, már sok kérdést feltettem, de sajnos nincs aki megmondja őszintén, hogy valóban jó-e a ruha. Páromnak ez tetszett a legjobban, valamint nekem is, így jó lenne pár független vélemény.

szeptemberig egy 10est még leadok nagyon remélem, de nekem így is nagyon tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 2. 21:29
 41/100 anonim ***** válasza:
66%

1. Először is így vagy jó, pár kiló mínusz ok. de ne vidd túlzásba. A nő úgy jó ha domború tomporú háhá.

Én legalábbis nem vagyok híve a csontkultusznak.

2. Ez tényleg nem a legelőnyösebb fazon. Túl felfújt.

Szerintem valami egyszerű, elegáns, klasszikus szabás lenne előnyös és ahhoz még az a gyönyörű csipkefátyol is menne sőt kiemelné. Én is bolondja vagyok a szép hosszú csipkefátyolnak:)

Egyébként nem rossz ómen, hogy a vőlegény látja a ruhát az esküvő előtt vagy inkább ne legyünk babonásak?

Sok boldogságot!

2012. jan. 3. 01:36
 42/100 anonim ***** válasza:
55%
Az utolsó vagyok. A 37-es hozzászólónak mondom, hogy a ruhák, amiket belinkelt nekem is a kedvenc fazonjaim és sokkal több nőnek állnak jól, mint azok a ruhák, amit a kérdező linkelt. A 2. képet, amit linkeltél már egyszer az oldalon én is belinkeltem álomruha néven. :)) Szóval, nagyon tetszik az ízlésed és a kérdezőnek is remekül állnának. Előnyösebbek, mint a fodros, pánt nélküli fazonok, ráadásul a pánt nélküliek optikailag alacsonyítanak.
2012. jan. 3. 02:50
 43/100 anonim ***** válasza:
25%
Bocsánat, az utolsó és az utolsó előtti vagyok én, csak közben érkezett egy komment.
2012. jan. 3. 02:51
 44/100 anonim ***** válasza:
40%

Nem olvastam a kommenteket.

Nem áll jól.Nem tetszik a fátyol sem.

Kissé dagi vagy,lehet ez a baj,hogy túlságosan feszül.

Nem tudom mekkora melled van,de ebben a ruhában úgy néz ki,mintha kicsi melledre valami óriási ruha lenne ráhúzva,és a ruhától tűnik nagynak=/Mondjuk a ruha alja sem tetszik:)

jaaa most látom a -10es kiírást

AKKOR HAJRÁ.Ha viszont már szép vékony leszel,szerintem akkor már másikat válassz majd.Valami "szexisebbet".

2012. jan. 3. 03:09
 45/100 anonim ***** válasza:
51%
Szia!Szerintem csinos vagy még így pár kiló felesleggel is,de valamiért ez a ruha nem áll jó,na meg ki tudja,ha leadod azt a tízest,lehet,hogy valami kicsit merészebbet szeretnél,én a helyedben várnék még a tökéletes ruhára :)
2012. jan. 3. 07:54
 46/100 anonim ***** válasza:
64%
Ne haragudj meg érte kérlek, de szerintem sem áll jól. Nekem olyan az egész ruha, mint egy túlcsicsázott torta és szerintem kövérít.. az, hogy kint van a felső tested teljesen, nagyon kihangsúlyozza a vállaidat, mikor köré teszed a fátylat az utolsó képen, az meg még jobban. Remélem nem bántalak meg, ez az őszinte véleményem és abszolút építő jelleggel mondom.
2012. jan. 3. 08:01
 47/100 anonim ***** válasza:
52%
Szia!Én 165cm vagyok és 52kg, hasonló ruhát próbáltam mint ez, de én így is kötözött sonkának éreztem magam benne :D Írtam ki hasonló kérdést, ahol az összes a szalonban lévő fajta ruhát felpróbáltam, ide be is linkeltem, de a sok válaszoló szerint mindegyikben kövér voltam!Szal szerintem nem halgass senkire csak magadra, a belső hangra!A rád lesz igazítva a ruha biztos nagyon szép leszel benne, nekem amúgy tetszik rajtad!Amúgy mind1ik menyaruha ami ilyen fodros, abroncsos, valamilyen szinten rátesz pár kilót az emberre, igen nehezek ezek a ruhák és vastagok!Szal aki még soha nem próbált ilyen ruhát, annak persze h az a véleménye h kövérít!
2012. jan. 3. 08:12
 48/100 anonim válasza:
25%
Szia . Szerintem szép a ruha is a fátyol is de együtt semmiképp. Ehhez a fátyolhoz egyszerűbb szabású ruha illik, a ruhához meg szerintem nem is illik semmilyen fátyol.Amúgy csinos vagy igy pár kg plusszal is de szerintem se ez a legelőnyösebb ruha rád sőt nagyon kevés nőnek állna jól.Belinkeltek nagyon szép ruhákat még nézegessél szerintem.Nagyon sok boldogságot.
2012. jan. 3. 08:44
 49/100 anonim ***** válasza:
25%

a ruha jól áll, ne aggódj.

a fátyollal egyetértek, nekem sem tetszik, olyan, mint egy asztalterítő. fra szabása van, mintha leszedték volna valami bútorról és a fejedre tették volna.

2012. jan. 3. 08:46
 50/100 anonim ***** válasza:
72%

basszus, de nehogy már a pároddal próbálj ruhát, ő csak akkor láthat téged így, amikor bevonulsz az esküvőn!!!

régi babona /hagyomány. szerencsétlenséget hoz meglátni a menyasszonyt a nagy nap előtt%

meg kéne, hogy lepjed a nagy napon, különben annyira nem lesz izgalmas ha már egy csomószor látott menyasszonyi ruhában...attól függetlenül, hogy jó fej, hogy elmegy veled... de nem kéne, szerintem.

úgyhogy bocs, de másik ruhát kell választanod :-))

és ne vele próbálj... szerintem.

2012. jan. 3. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!