Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Arra nem gondolsz hogy a párod vagy akármelyik vendégek az eset után követelheti a befektetett összeget tőled?
A párod akár be is perelhet utána,és visszakövetelheti az esküvőre beleadott pénzt..
Elmondok egy történetet.Én ott voltam gyerekként(lassan 20 éve történt)
Esküvőre volt hivatalos majdnem 200 ember.Mi a menyasszony vendégei voltunk.A lagzi a falu kultúrházában volt.
Javában ment a mulatság,ám egyszer csak iszonyatos bűz lett a teremben és pár percen belül bokáig álltak egy csomóan a szarban..Jól olvasod a szarban.
Kiderült,hogy a menyasszonynak már volt egy vőlegénye aki külföldre ment dolgozni,hogy legyen pénz a lagzira.Anno annak idején nem volt internet,vagy mobil,és nem volt olcsó a repülőjegy,így a kapcsolat a két távolban élő ember között a sima borítékos levelezés volt.A menyasszony nem volt képes várni,így kavart egy másik férfival,de a kint élő "vőlegényt" nem tájékoztatta.Még akkor sem amikor eljegyzése lett,és akkor sem szakított a "vőlegénnyel" amikor már meglett az esküvő dátuma.Úgy volt vele,hogy nem írt,neki,nem reagált,majd csak leesik neki,hogy már nincsenek együtt.Nos,a "vőlegény" hazajött,és nem esett le neki semmi.Így úgy érezte becsapták,megalázták.Bosszút kiáltott. Elment a legjobb barátjához,és elkérte a szippantókocsiját(a barátja volt a falu szippantósa)A kocsi teljes tartalmát,pedig beengedte a kultúrházba ahol ment a lagzi..Az esküvő szarul végződött,volt aki totál szaros lett.
A menyasszony,és a vőlegény is tombolt.A a megcsalt "vőlegény" szerint megérdemelték.
Mi lett a vége? A megcsalt vőlegénynek bíróság előtt kellett felelni a tetteiért,mert többen beperelték.Pénzbírság,és 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetés..Amit külföldön keresett az mind ment a tartozásba..Szerinted megérte neki?? Ma ha hazamegyek,és megcsalásos pletyka van,a "vőlegényre" emlékeznek inkább,(nem a menyasszonyra),hogy milyen szánalmas,bolond ember volt..nem csodálják,hogy nincs neje,hiszen kimenne hozzá egy ilyen ökörhöz?
10.41-es vagyok.Ezt nekem írtad
"A kérdező kommentje:
nos drága utolsó, csak azért, hogy "pofára ess", elmondok valamit. Sose, ismétlem, SOSE pontozok. Sehogy... Se pozitív, se negatív. Egyszóval ez most nagy zúgás volt. legyen szép napod! :)"
1.Sehol nem írtam,hogy TE pontoztál le,csak azt hogy látom akik szerint ez nem jó megoldás az le van pontozva..Nem mindegy..
2. Neked sürgősen dokira van szükséged,mert nálad agyilag valami nem stimmel..
3.csodálkozol hogy megcsaltak?? Én azon csodálkozom,hogy még nem menekült el a párod..Ilyen természet mellett csoda hogy ennyi éve együtt vagytok..
Ha a vőlegénynek van esze, csak ismételni tudom magam, olyan nem vagyoni kárra perel (nem a megcsalás és a megalázás, hanem a képmással való visszaélés miatt), hogy elég sokáig oda fizetheted majd a gyerektartást.
Azt pedig tényleg komolyan gondolta valaki, hogy ha a vőlegénynek volt "bőr a képén" megcsalni a menyasszonyt, akkor nem lesz bőr a képén elvinni egy lyukas zoknit? :) Ugyan már... Minden csoda 3 napig tart. :)
Kérdező!
Nekem tetszik a terved, de szerintem kicsit túlzás.
Én a helyedben összecsomagolnám a párocskám cuccait, futárral elvitetném a melóhelyére egy lefixált időpontban, és arra az időpontra egy e-mailt vagy egy mms-t is időzítenék, benne a kisfilmmel (akár egy rövidebb változattal). Így le fog esni neki, hogy mi a szitu. Esetleg elküldheted a kisfilmet a baráti körnek is, így tudatva velük, hogy ne törjék magukat a nászajándékon.
Én ebben az egész hercehurcában a gyereket sajnálom a legjobban.
A komment megírásának időpontja: ma 10:03
Már a félrelépésének kiderülése előtt is kerülted vele az szexet? Akkor miért csodálkozol, hogy másnál keresi azt? Nem gondolod, hogy előbb a magad hibáit is észre kéne venned, mielőtt ilyen gusztustalan terveket szövögetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!