Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Az anyakönyvvezető egy hivatalos személy, nem azért van, hogy a piti kis bosszúhadjáratodat végignézze.
Ha én a násznép tagja lennék, felpofoználak.
Egyébként az esküvői előkészületek nem 2 Ft-ba kerülnének, nem sajnálod a pénzt? Ruha, virág, a házasságkötő termet sem ingyen adják... stb.
Na ja. Más, hogy a férjed megalázott négyszemközt, és más, hogy te magad alázod meg magad őt is és MAGADAT is, 11 ember előtt. Szerintem szánalmas, de ha neked megéri...
Aztán ha meg mégis tévedtél, tönkretted az esküvődet. De felejthetetlen lesz, az tény. Ha meg nem akarsz hozzámenni akkor sem, ha mégsem csalt meg, akkor annak van más módja is.
Nem mellesleg a beleegyezése nélkül lehallgatni, megfigyelni valakit - sérti a személyiségi jogokat, és ha ezt netán tudja a kedves párod, beperel
- személyiségi jogok megsértéséért (függetlenül attól, hogy megcsalt vagy nem)
- rágalmazásért (nyilvánosság előtt)
- becsületsértésért
Na így is megéri?
Szerintem azzal, hogy megcsalta a párja, igenis nyílvánosan megalázta.
Nekem tetszik az ötlet, kérdező. Ha férfi lennél, a többség melletted állna, hogy alázd meg a ribancot.
Én nem csinálnám meg. Lehet, hogy neki égés lenne, de neked még inkább.
1) Mindig elegánsabb megoldás, ha higgadtan, hideg fejjel elküldöd a fenébe azzal, hogy ezek után nem vagy rá kíváncsi, és lefújod az esküvőt. Ha az esküvőm robban a bomba, a fél násznép (a "párod" meghívottjai biztosan) arról fog utána beszélni, hogy milyen egy teátrális, idióta hisztérika vagy, nem feltétlen arról, hogy a pasi milyen bunkó.
2) Biztos lesz olyan a násznépből, hiszen ez a tipikus, aki egy szép, szerelmes szertartást, mosolygó ifjú párt szeretne látni, főleg ha az alkalom miatt kifizetett egy csomó pénzt (viszonyítás kérdése és a csomó pénz, persze) fodrászra, ruhára, nászajándékra, leutazásra stb... az ő helyükben messze nem kultiválnám annyira a magánakciót, hiszen nemcsak a vőlegénnyel szúrsz ki, hanem a gyanútlan vendégekkel is, az ő idejüket is rabolod, az ő napjukból is drámát csináltál.
3) Nehogy azt hidd, hogy a lányod nem fog semmit felfogni az egészből. Attól még, hogy nem 3-4 éves, attól még megért, vagy ha nem is ért, megérez dolgokat... főleg, ha botrány és veszekedés van. Lehet, hogy olyan lelki traumát okozol neki, hogy tizenéves korában sem lehet belőle kigyógyítani (dadog, tízévesen is bevizel az ágyba, paranoiás stb.)...
4) azt az energiát és pénzt, amit ebbe a bosszúba fektetsz, sokkal hasznosabb, értelmesebb dolgokba is lehetne fektetni.
Első olvasásra tök jó (bár drága) ötletnek tűnt.
Második olvasásra annyira nem - szerintem ott hibázna, hogy a násznép nem a Te fejeddel gondolkodna, hanem egy jó kis balhét látna az egészben, amit lehet mesélni, amin lehet röhögni. Nem biztos, hogy együtt fognak veled érezni, a párodat meg felkoncolják - sőt, utóbbinak kicsi az esélye, és a végén még Te jössz ki rosszul az egészből, mint hárpia. (Nem én mondom ezt, csak tudom, milyenek az emberek...)
Fogd fel úgy, hogy őrizd meg a méltóságod, és emelt fővel távozz ebből a kapcsolatból. A pasid épp eleget veszít, hogy elveszíti a családját.
Olvasva a kommenteket, szép történet rajzolódik ki. Szerintem mindenki sajnálja, ami veled történt, de olyan arrogáns és cinikus stílust veszel fel, ha nem tetszik egy vélemény.... (pláne, hogy te voltál kíváncsi az emberek véleményére) Nem lehet, hogy a párod sem mert neked szólni, ha problémája volt (pl. nem volt szex), nehogy leharapd a fejét, és nem hitt abban, hogy normálisan is meg tudjátok ezt beszélni, azért ment félre?
Nem is értem, miért írtad ki ide a kérdést, ahelyett, hogy szépen otthon megbeszélnétek ezt az egész kálváriát.
Ha ennyire nem tudod feldolgozni a történteket, fordulj inkább pszichológushoz. Ha ezt a bosszút megteszed, a gyereked jövőjét teheted tönkre, mert innen elindul majd a sárdobálás, egymásnak való keresztbetevés.
Szerintem jó az ötlet!
DE:
Én is inkább tájákoztatnám a meghívott vendégeket arról, hogy az esküvő elmarad,se senkinek ne szóljanak,főleg ne a vőlegénynek!
Az anyakönyveztetővel is lemondatnám az időpontot,ill az egész esküvőt.
A "párod" cuccait kib*sznám az utcára,lecserélném az ajtón a zárat,és valahogy eljuttatnám a munkahelyére a válogatott közös fotókat a megcsalásos fotókkal együtt!
Ennyit tennék!Simán megtenném a te tervedet is,csak az valljuk be igencsak költséges,és túl nagy tervezést,lebukásmentességet igényel a részedről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!