Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Égés a násznép előtt Drágám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?

Figyelt kérdés
Párommal 6éve vagyunk együtt,és soha de soha nem akarta megkérni a kezem,azt vallotta,papír nélkül is lehetünk boldogok.Van egy gyönyörű 22 hónapos kislányunk,és tényleg boldogok...voltunk.Nos,történt,három hónapja megkérte a kezem,hirtelen,tök váratlanul.Sokkot kaptam,mert totálisan nem számítottam rá,életem leggyönyörűbb napja volt.Három hét múlva lesz az esküvőnk.Mi a baki?Az,hogy megcsal.Igen, meg,honnan tudom?Rajta kaptam,és ismét sokkot kaptam.Világ összeomlás,szédülés,stb,de nem szóltam róla Neki,hogy tudok a dologról.Kiderült,már majdnem egy éve együtt vannak.Ajánlottak egy lesifotóst,hát felfogadtam.Miért? mert párom azt szerette volna,hogy a házasságkötés alatt menjen egy kis videó az elmúlt 6évünk képeivel,és ezeket rám bízta,válogassam össze.Én ebbe belerakattam az újdonsült "arával" készült képeket,aki bizony nem én vagyok.Ez a filmecske kb akkor éri el a tetőpontot (10 perc, mikor a násznép már bent van,elindul),amikor kimondom a boldogító NEM-et.Megérdemli szerintetek? 6év van mögöttünk,egy csodás gyermek.Csak azt nem értem,miért akar feleségül venni,ha már van más az életében?
2011. okt. 12. 09:11
 131/151 anonim ***** válasza:
68%

Totális háború, az biztos..

Amúgy én nem csinálnám meg, mert nem gondolom, hogy a saját megalázottságom az egész családra tartozik, hiába egy tapló féreg a "jövendőbeli"..

Bosszún érdemes gondolkodni, de nem hinném, hogy ebbe ennyi pénzt és energiát és embert be kéne vonni..

Az esküvőt én lemondanám, a pasit meg elküldeném a nőjéhez..

2011. okt. 13. 20:24
 132/151 anonim ***** válasza:
14%

Megértem én, ha valaki nem szeret baszni.

De nem értem, miért lehet csak vicsorogva, habzó szájjal beszélni arról aki viszont szeret baszni.

Édes bosszú, megalázás, tönkretevés... ez nektek a párkapcsolat?

Szeretet, megbocsátás, szívjóság, intimitás, az semmi?

2011. okt. 13. 21:10
 133/151 anonim ***** válasza:
32%

Én is bosszúálló típus vagyok, de azért idáig soha nem süllyednék. Sosem aláznám meg magam, és soha akármit is tett ellenem, a gyerekeim apja és valamiért szerettem. Csak mert nem tudott hűséges lenni attól még más területen van okom tisztelni.

Szóval én tökéletesen megértelek, de vedd számba, hogy az emberek, akik általában hozzám hasonlóan látnak egy ilyen helyzetet meg fognak utálni egy jó időre és okkal.

Nincs az az indok, amivel nyilvánosan porig lehetne alázni ennyire egy másik embert.

2011. okt. 13. 22:13
 134/151 anonim ***** válasza:
57%

Én biztos hogy nem tudnék egy ilyen féregnek még 3 hétig jó pofizni és úgy tenni mintha semmi nem történt volna. :S

Undorító! :S

2011. okt. 13. 22:45
 135/151 anonim ***** válasza:
74%

Erről egy film jut eszembe, asszem a 27idegen igen volt, ahol a menyát égeti be a nővérke.

A saját esküvőmön nem csinálnám, egyből lemondanám, és költöznék.

2011. okt. 14. 12:09
 136/151 anonim ***** válasza:
62%

Ez a válasz 84%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt(10.12) 10:52

Kérlek irj privit,sztem ismerjük egymást,mert a szük baráti körömben mai napig téma ez a sztori!!!!

Kérdésre válaszolva:a photoshop csodákra képes,más bizonyítékod van?beszélj a pasival,adj egy esélyt neki h elmondhassa az ő verzióját!

Mi volt abban a bizonyos sms-ben amit töröltél?

2011. okt. 14. 13:18
 137/151 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem hatalmas ötlet. :D Ezt a zenét ajánlanám a kisfilm alá: http://www.youtube.com/watch?v=ALaajR2Wcjk

De gondold át alaposan, a vendégek miatt, tényleg lehet, hogy sokaknak csalódást okoznál, meg feleslegesen vernék magukat költségekbe.

2011. okt. 14. 21:39
 138/151 anonim válasza:
75%
Nem olvastam végig a válaszokat. Én a helyedbe megcsinálnám a kisfilmet, DE előtte megmutatnám neki, hogy szerinte jó lesz e..... Nem aláznám magam mindenki előtt. De te tudod. Azért nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Írd majd meg!
2011. okt. 14. 22:15
 139/151 anonim ***** válasza:
79%
Megvolt a szembesítés? Vagy a "lagzi"?
2011. okt. 31. 23:15
 140/151 anonim ***** válasza:
79%
Elvileg igen....kiváncsi lennék...
2011. nov. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!