Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
101:DDDDD
Hát remélem nem igaz a sztori, de ha mégis akkor szerintem se tedd meg,magadat is megaláznád és gondolj a picire!!az élet majd amúgy is mindent megfizettet Vele!!!!
Ha mégis megteszed, akkor hívj meg a lagziba minket is...lennénk egy páran akik megnéznénk :D :DDDDD
A férjedet amúgy meg nem jellemezném :SSSSS
Kedves kérdező:Mint ahogy az előttem lévők írták,én is óvva intenélek a tervedtől.Nem csak az anyagi oldala és a rokonság miatt,hanem a legfontosabb miatt:van egy kislányotok.
Csaltak már meg engem is,és a szüleim válása is azért történt,mert faterom félrekavart.Igaz,én akkor 6 éves voltam,de az a cirkusz,amit az apám csinált akkoriban ráment a fél életemre.Évekig pszichológushoz kellet járnom.Te is ezt akarod a lányodnak?Nem hiszem.
A párod egy görény alak,ezzel egyet értek,de van más mód is a bosszúra.Egyszerűen tedd ki a cuccait a munkahelyén vagy küld el a jelenlegi nőjének,persze csak akkor ha tudod a címét.A legnagyobb bosszú neki az lenne,ha bíróságon igényelnél gyerektartást.Ez emlékeztetné a pasit arra a hibára,amit elkövetett.Ráadásul hosszú éveken keresztül.Kérlek ne hagyd,hogy a dühöd irányítson,és nem csak a gyermek miatt,hanem magad miatt sem.Sok erőt és kitartást kívánok,ha vége van az ügynek remélem megírod,hogy miképp alakult.
"szerintem ne csináld meg, gondolj bele mennyi pénz ráadásul sok rokonod odamegy szépen kiöltözve egy kellemes program reményében és ezt kapják? Én nekem rosszul esne, ha kiderülne h ezért szabadítottam fel a hétvégémet és utaztam órákat"
Egyetértek. Arról nem beszélve, hogy azért szánok időt meg pénzt a nászajándékra, hogy egy ilyen ostoba műsort nézzek végig?! Nagyon sajnálatos, de nem tudom ki a f@sz akarna önszántából részt venni a hülyeségedben. Esetleg egy pár tizenéves éretlen kis hülye, hogy vihogjon.
Hajrá, tedd meg! Én veled értek egyet!
Sok gyakorlati kérdést felvetettek előttem, ezekre reagálnék: Hogy mit szól a család? Nyilván kiakad, de azt megteszik kompromittáló képek nélkül is.
Szerintem így tiszta lesz a helyzet, a pasi nem fog tudni ferdíteni a sztorin mások felé, ott lesznek a képek, beszélnek helyetted. Aki ilyen mocsok, az simán letagadja bárki előtt, utána meg vagy hisznek neked, vagy nem.
Hogy rólatok fog menni a pletyka? Ugyan már! Ez mindenképp így lesz!
És mi lesz a násznéppel a videó végénél? Végighallgatják-e az anyázást? Ezt meg sem kell várnod. Simán kisétálhatsz a NEM után. Vagy maradhatsz, de viszel magaddal 2 beépített barátnőt, akivel kacarászva koccinthattok.
És a legfontosabb: a pici. Valakit megkérhetsz hogy a balhé előtt vigye ki.
Emelt főve, méltósággal is végig lehet csinálni egy ilyet.
És mindenképp írd meg hogy mi lett a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!