Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Figyelt kérdés
Párommal 6éve vagyunk együtt,és soha de soha nem akarta megkérni a kezem,azt vallotta,papír nélkül is lehetünk boldogok.Van egy gyönyörű 22 hónapos kislányunk,és tényleg boldogok...voltunk.Nos,történt,három hónapja megkérte a kezem,hirtelen,tök váratlanul.Sokkot kaptam,mert totálisan nem számítottam rá,életem leggyönyörűbb napja volt.Három hét múlva lesz az esküvőnk.Mi a baki?Az,hogy megcsal.Igen, meg,honnan tudom?Rajta kaptam,és ismét sokkot kaptam.Világ összeomlás,szédülés,stb,de nem szóltam róla Neki,hogy tudok a dologról.Kiderült,már majdnem egy éve együtt vannak.Ajánlottak egy lesifotóst,hát felfogadtam.Miért? mert párom azt szerette volna,hogy a házasságkötés alatt menjen egy kis videó az elmúlt 6évünk képeivel,és ezeket rám bízta,válogassam össze.Én ebbe belerakattam az újdonsült "arával" készült képeket,aki bizony nem én vagyok.Ez a filmecske kb akkor éri el a tetőpontot (10 perc, mikor a násznép már bent van,elindul),amikor kimondom a boldogító NEM-et.Megérdemli szerintetek? 6év van mögöttünk,egy csodás gyermek.Csak azt nem értem,miért akar feleségül venni,ha már van más az életében?2011. okt. 12. 09:11
1/151 anonim válasza:
Hát, ha mindez így igaz, akkor igen, megérdemli. Egy kérdés viszont: Hogyan kaptad rajta, ha ő erről nem is tud? Mi történt pontosan?
2/151 anonim válasza:
Te beteg vagy...
Képes lennél egy esküvő árát költeni arra, hogy megalázd? Nem elég az orra alá dugni a képeket és kidobni? Akkor csak az előleget bukjátok.
De ha neked van annyi pénzed, hogy két kézzel szórhatod...
3/151 anonim válasza:
Megérdemli e? Igen,meg!
Megéri e? Nem,nem hiszem.Talán jobb lenne és olcsóbb is,ha szépen ezt kettesben megbeszélnétek otthon és mindenki maga menne az útjára.
De ez az én véleményem.
4/151 A kérdező kommentje:
Meg akartam lepni a munkahelyén. Ahol dolgozik van egy angol turi, és először oda mentem be. Mama vigyázott a lányunkra,én meg vittem neki sütit, a kedvencét,mert előző nap összevesztünk. Nem számított rá, hogy megyek. Csak mivel előbb a turiba mentem be,így nem vett észre. kifele jövet láttam, hogy nagy lelkesedéssel nyalogat egy fekete nőt. Sarkon is fordultam rögtön, süti kukába.
2011. okt. 12. 09:21
5/151 anonim válasza:
Lakoljon, éééédes a bosszúúú! :)
6/151 anonim válasza:
Első vagyok: azért én ott értem meg a kérdezőt, hogy 6 év együttlét és gyerek mellett úgy kéri meg a kezét, hogy egy éve van egy másik nő is. Tehát a leendő feleségét és a gyerekét (!!!!) is egy hazug házasságba/családba vinné bele már az elején. Szerintem az ilyen ember ezt teljesen megérdemli. A kéréds változatlanul az, hogy hogyan derült ki a megcsalás? Nem csak elnézett-e valamit a menyasszony? Mert ha igen, akkor óriási bukta a dolog.
7/151 anonim válasza:
szerintem ne csináld meg, gondolj bele mennyi pénz ráadásul sok rokonod odamegy szépen kiöltözve egy kellemes program reményében és ezt kapják? Én nekem rosszul esne, ha kiderülne h ezért szabadítottam fel a hétvégémet és utaztam órákat
8/151 A kérdező kommentje:
Én intézek mindent. A teremért nem fizetünk,mert pénteki esküvőnk lesz, templomba nem megyünk, vacsi ára meg kb 10 ezer ft, mert 11 ember lesz velünk együtt. Nekem az a 10 ezer megéri, hogy tudja róla mindenki,milyen gusztustalan volt. Most hívhattok engem is annak, de gondoljatok bele, ti mit tennétek ha TÉNYLEG az én helyemben lennétek?
2011. okt. 12. 09:23
9/151 anonim válasza:
És azt honnan tudod, hogy már egy éve tart? A nyalogatás csókolózás, vagy csak puszi (nem mindegy!)?
10/151 anonim válasza:
Szerintem megérdemelné. De csak akkor, ha tényleg nem sajnálod az esküvő árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!