Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Ő megérdemelné. Kérdés, hogy te megérdemled? Amennyire őt megalázod ezzel, épp annyira saját magadat is. Tudom, édes a bosszú, én sem vagyok szent, szóval valószínűleg én is megpróbálnék valahogy alárakni, de nem így. Ez egy filmben marha jó lenne, de ez a valóság.
Akkor már inkább azt csinálnám, hogy lefújnám az egész esküvőt, de valahogy úgy, hogy ő ne tudja meg, úgy csinálnék, mintha javában készülnék rá, aztán pofára esne, ha a "nagy napon" senki nem lenne ott. Persze ezt nem tudom, hogy lehet megcsinálni, csak egy kósza ötlet volt. De azt biztos nem vállalnám, hogy magamat is így megalázzam ennyi ember előtt.
Elég nyűgös lennék,ha egy rokonom, vagy barátom meghív egy esküvőre, felöltözöm,ajándékot veszek, aztán ilyen olcsó módon fuccsaba megy az egész.
Bib.szolmindenkivel. De leginkább magaddal.
Miért nemm ülsz le veleés tisztázod a dolgokat?
És azóta,hogy megvannak a fotók mosolypgsz rá és szeretkezel vele? És az esküvőig még ezt fogod folytatni?
nem vagyok gonoszkodáspárti, de ez ahogy írod és főleg nem sok ember előtt, HATALMAS! remek bosszú, főleg h ő akart közös videót és a 2 családnak sem kell magyarázkodni, így egyértelművé teszed h mi történt, nem lesz senkiben kétség, a vőlegény családjában sem. Egy dolgot viszont ajánlok, utána felejtsd el a pasast, ne engedd vissza ha visszakönyörgi magát és próbálj meg továbblépni. Ereszd ki most a haragod és előre tekints! sok sikert:-)
ui: és a gépeden töröld ennek a honlapnak a nyomait, nehogy rájöjjön mire készülsz;)
Nekem egy kicsit túlzás lenne a családtagok és a barátok előtt az esküvőn, hogy mindenki ezen csámcsogjon egy darabig, de ha ez téged nem zavar, akkor tényleg nyugodtan, megérdemelné a pasi.
Finomabb variáció, hogy otthon megmutatod neki a kisfilmet és amíg ő nézi, addig Te szépen összepakolod a cuccát.
Szerintem elég lenne, ha megmutatnád neki a bizonyíték képeket és közölnéd vele, hogy lebukott és továbbiakban nem tartasz igényt a társagára.Ha megakarod alázni, az jobb ötlet lenne talán, ha elküldenéd neki a fotókat és a személyes cuccait csomagban, mondjuk, a munkahelyére, jót derülnének legalább a kollégái és nem a Te rokonaid.
Tudod, azzal, ha a saját hozzátartozóid szeme láttára , akik véleménye, gondolom számít neked, megcsinálod ezt az esküvői lejáratást, azzal magadat is megalázod kicsit.Biztos haragudni fognak a párodra, de rád is lehet, hogy úgy gondolnak majd egyesek, hogy "na, szép kis párt szedett össze, "minek kellett ez a cirkusz?",stb.
A saját ismeretségi körödben inkább ne is részletezd, miért mentetek külön.Elég, ha annyit mondasz, "kifáradt a kapcsolat", vagy valami más rövid, sablonos választ.Ha elkezded taglalni a párod szemétségét, egy kalap alá fognak venni vele és komolytalannak fognak tartani, max némi sajnálatot érsz el, jobbat nem.Ilyenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!