Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Nem lenne egyszerűbb ezt VELE megbeszélni?
Nem valami szappanoperában szerepelsz ...
Hehe, a mai nap bajnoka.
Megcsalták, és ezt még kivetítőn illusztrálja is az egész rokonságnak. :DDDD
Az a baj, hogy a nyomorod attól még az marad, a pasi meg szépen kisétál és visszabújik a szeretője ágyába.
Már ha nem kamu az egész.
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de totál meg tudlak érteni. Biztos én is bosszúra szomjaznék. Nem érdekelne, hogy a családból erről ki mit gondol, de az biztos, hogy nem szeretném ha ennek a gyermekem is szemtanúja legyen. Egy majdnem 2 éves gyerkőc már sok mindent megért, és nem gondolom, hogy neki látnia kell az apukája megaláztatását.
Honnan tudod, hogy régóta tart a kapcsolatuk?
Ez hatalmas! :D Figyelj, ha nem számít a pénz, akkor csináld meg. És akkor mi van ha egy darabig mindenki rólatok beszél? Nem lesz@rni ki mit gondol?
Az ötlet hatalmas, bár nem tudom ki milyen beállítottságú, de én pusztulnék a nevetéstől egy ilyen szituban ha vendég lennék. :D
Persze minden pénz kérdése, hogy megér-e neked ez a kis móka annyit.
Én megcsinálnám a helyedben. Nem vagyok egy bosszúálló típus, de ezt biztosan nem tűrném szó nélkül.
A pénzt lesz*rnám, kit érdekel, ha akár százezrek mennek is a dologra rá? Hihetetlen, hogy mennyien ezzel jönnek. Aki meg a barátaim közül azon kiakad, hogy elmaradt az esküvő, az nem a barátom. Mondjuk érdekes lenne belegondolni, vajon hány olyan házasság köttetett meg, ahol az egyik fél meggondolta magát, de aztán beleondolt, hogy kinn ül a násznép, vajon hogy reagálnának a dologra, inkább igent mond.
Én amúgy a kérdező helyében biztos azt mondanám a vőlegénynek, hogy legyen olyan igazi a nászéjszaka, addig aludjunk külön szobában. De nem akarok ötleteket adni :)
Szerintem beteges a terved! És ezt a bosszút majd végignézi a lányotok is. Gratulálok! Ha már ennyire fejedbe szállt a lila köd, akkor zuhanyozz le hideg vízzel és gondolj a gyerekedre! Szerinted ő mit fog érezni? Odamegy, az esküvőre: Dejó! Apa+Anya összeházasodik, aztán egy nagy adag sárdobálást fog látni..
Úristen!
Szóval, inkább beszéld meg a 'vőlegényeddel' ezt a dolgot, mondd le az esküvőt, hogyha úgy gondolod és add a tudtára finoman a lányodnak,hogy apa meg anya ezentúl már nem együtt fog lakni.
ez nagyon jó!
micsoda temperamentumos csaj vagy te. :-)
Azt azért tudd, h a pasid téged szeret, téged vesz feleségül!
Ettől függetlenül ezt simán meg kell játszani, kivéve, h a NEM helyett IGENT mondasz.
Egy ilyen égés után azzal együtt, h hozzámész, örökre elveszed a kedvét a kerülőutaktól.
ps.: meghívtok? szívesen végignézném... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!