Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
túl sokat tévéztek
10:01 nálad a pont
Értem.Csak kaja,semmi pia.Nem lesz közjegyző,akinek fizetni kellene.Ja,és a legjobb:Te tudod,hogy 1éve csal,csak nincs bizonyíték.
Kamu
Miért jön mindenki azzal, hogy a rokonok, barátok, meghívottak nem ezt érdemlik?! A kérdező írta, hogy 11 vendég lesz. Nem kell nagy tudás a kiszámolásához, hogy ennyi ember a nagyon szűk családot jelenti. Szülők, testvérek esetleg nagyszülők. Ők szerintem állnak hozzánk olyan közel, hogy egy szitut simán elviselnek, sőt, az is előfordulhat, hogy élveznek. Ahogy már írtam, én inkább a gyermeket félteném.
Kedves Kérdező! Majd írd meg, hogy mi lett a sztoritok vége, nagyon érdekel!!!
Nem olvastam el,hogy ki mit írt,de elmondom,hogy én mint násznép egyik tagja hogy reagálnék.
Kezdjük azzal,hogy én esküvőre mennék,vagyis arra készülők,hogy két szerelmes embert fogok látni összeházasodni.(akiknek van már egy édes gyermekük)
Gondolom ezzel nem lennék egyedül,így vennék szép nászajándékot,készülnék a lagzira.(fodrász,ruha stb)Ma nemcsak az esküvő drága,de a vendégek is mélyen a zsebükbe nyúlnak ha meg vannak hívva.Szóval bőven költenék pénzt,mert ugye nem mehetek ajándék,és nászpénz nélkül,és nem mehetek farmerban,és "ápolatlan hajjal"
A jó kedv meglenne egész délelőtt,és örömmel kezdeném nézni a videó felvételt rólatok,persze még mindig senki nem gyanítana semmit.Majd jönnének a szerezőről a képek.Szerintem a legtöbb vendégnek ahogy nekem is nem esne le először,hogy hogyan,miért kerültek bele ilyen képek.Ha olyan képek lennének,hogy a vőlegény éppen smárol egy idegen nővel,vagy a nő éppen térdelve cumizik a párod slicce előtt,nos akkor jönne a kínos döbbenet.Biztos vagyok abban,hogy ha valaki akkor egy tűt le ejtene még azt is meghallanánk..és utána???Ti elkezdtek kiabálni,veszekedni egymással a násznép előtt??Vagy te kár örömve mondanád,hogy "te kurafi,szerinted hozzád megyek??Menj a qurvádhoz inkább.."
Vagy tanúi lennénk egy hatalmas sírásnak,és anyukád részéről egy ájulásnak???
A násznép nagy kínjában szépen elkezdene hazamenni,mert ez több mint kellemetlen.Hazafelé úton arról beszélgetnénk pár vendéggel,hogy vajon melyikőtök volt a nagyobb ökör?A férjed hogy megcsal 1 éve,de mégis oltár elé cipelt,vagy te,hogy készültél egy ilyen hülyeségre,nem gondolva a vendégekre sem a bosszúd miatt.Persze sokan bosszankodnának,mert kidobtak feleslegesen több ezreket az esküvői meghívás miatt..(főleg azok lennének mérgesek akiknek amúgy is keményen spórolni kellett,hogy megtiszteljenek titeket az esküvőtökön..
Én tuti haragudnék rád..Talán rád jobban,mert te tudtad hogy ez lesz,és én szerintem sokkal becsületesebb és kevésbé megalázóbb lenne az,ha lemondanád az egészet ,a párodat páros lábbal rúgnád ki.Ebben az esetben sokan melletted állnának..
Csak tud: A bosszú nem old meg semmit,és sokszor visszaüt..Arra nem gondolsz hogy esetleg rosszabbul jöhetsz egy ilyen bosszúból?
Én sem támogatom az ötletet.
Először neki kéne egy esélyt adni, magyarázza meg, ha tudja.
Másrészt a gyereke örökké a gyereke marad, gondolom, szeretné majd tartani vele a kapcsolatot, ergo te sem tudod őt végleg kizárni az életedből. Nem hiszem, hogy ilyen szempontból jó lenne egy ekkora cirkuszt rendezni.
A dühödet, sértettségedet abszolút megértem, de azt tartsd szem előtt, hogy sajnos ezt a pasit nem tudod kiradírozni a jövőtökből, a gyerek miatt.
Most biztos sokan megköveznek, de biztos, hogy szereti azt a másikat? Ahol megcsalás van, ott maga a kapcsolat is rejteget problémákat. Engem is csaltak már meg, a dühön, megalázottságon túllépve megláttam, hogy én is vastagon benne voltam, hogy így alakult, megbeszéltük, baromi nehezen, de helyrehoztuk. Ennek 7 éve (a 4. évben volt). Van, hogy a megcsaló is kétségbeesett, elveszett; ami persze nem menti fel, mert sunyi dolog, amit tesz, de tényleg nem kell lesüllyedni az ő szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!