Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Égés a násznép előtt Drágám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?

Figyelt kérdés
Párommal 6éve vagyunk együtt,és soha de soha nem akarta megkérni a kezem,azt vallotta,papír nélkül is lehetünk boldogok.Van egy gyönyörű 22 hónapos kislányunk,és tényleg boldogok...voltunk.Nos,történt,három hónapja megkérte a kezem,hirtelen,tök váratlanul.Sokkot kaptam,mert totálisan nem számítottam rá,életem leggyönyörűbb napja volt.Három hét múlva lesz az esküvőnk.Mi a baki?Az,hogy megcsal.Igen, meg,honnan tudom?Rajta kaptam,és ismét sokkot kaptam.Világ összeomlás,szédülés,stb,de nem szóltam róla Neki,hogy tudok a dologról.Kiderült,már majdnem egy éve együtt vannak.Ajánlottak egy lesifotóst,hát felfogadtam.Miért? mert párom azt szerette volna,hogy a házasságkötés alatt menjen egy kis videó az elmúlt 6évünk képeivel,és ezeket rám bízta,válogassam össze.Én ebbe belerakattam az újdonsült "arával" készült képeket,aki bizony nem én vagyok.Ez a filmecske kb akkor éri el a tetőpontot (10 perc, mikor a násznép már bent van,elindul),amikor kimondom a boldogító NEM-et.Megérdemli szerintetek? 6év van mögöttünk,egy csodás gyermek.Csak azt nem értem,miért akar feleségül venni,ha már van más az életében?
2011. okt. 12. 09:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/151 anonim ***** válasza:
60%

10:41, vigyázz, mindjárt jönnek a pontozóhuszárok, és lenyomnak téged is...

Azért elég gáz, hogy a többség szerint ez így normális, vicces vagy egyáltalán elfogadható.

A megcsalás sem az, félreértés ne essék.

Leginkább úgy tudnám jellemezni: zsák a foltját. Nyugodtan menj hozzá, tökéletesen összeilletek.

2011. okt. 12. 10:44
 72/151 anonim ***** válasza:
64%

Megérdemli!

Istenem, de megnézném... :)

Egyébként kívánom, hogy légy erős, bár úgy érzem, ezzel nincs gond. ;)

22/L

73/151 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem egyszerűen NE menj el az esküvődre. Hagyd, hogy a párod készülődjön, te pedig addig értesítsd a rokonságot, hogy elmarad az esküvő. Amíg a "vőlegény" rád vár az helyszínen, te szépen csomagold össze a cuccait és tedd ki az ajtó elé. Így senki sem fog beégni, mégis nagyot koppan a "Drágád". Én biztos ezt tenném.

Sőőt, megbeszélni a videóssal, hogy amíg ott vár rád, addig játssza le neki a videót... :-)))

74/151 anonim ***** válasza:
60%
Amit a párod csinált: szemétség, amit te tervezel: bunkóság.
2011. okt. 12. 10:46
 75/151 anonim ***** válasza:
73%
10:44-es ötlete mondjuk jobb, mint a tiéd...
2011. okt. 12. 10:46
 76/151 A kérdező kommentje:
nos drága utolsó, csak azért, hogy "pofára ess", elmondok valamit. Sose, ismétlem, SOSE pontozok. Sehogy... Se pozitív, se negatív. Egyszóval ez most nagy zúgás volt. legyen szép napod! :)
2011. okt. 12. 10:47
 77/151 A kérdező kommentje:
a 10:41 esre értettem az előző kommentet :) szép napot! :)
2011. okt. 12. 10:48
 78/151 anonim ***** válasza:
78%
Az igent vagy a nemet a kaja előtt kell kimondani.
2011. okt. 12. 10:48
 79/151 anonim ***** válasza:
33%
Ha nekem szántad: nem gondoltam, hogy Te pontozol, hanem valakik, akiket pontozóhuszárokként említettem. Őszintén nem tudom, kik, nyilván azok, akik szerint ez jó ötlet, szívük joga. Egyetlen szóval sem utaltam rá, hogy köztük lehetsz.
2011. okt. 12. 10:49
 80/151 anonim ***** válasza:
66%
A 10.44-es ötlete nekem is nagyon tetszik.
2011. okt. 12. 10:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!