Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Én nagyon viccesnek tartanám, DE a násznépnek ez rohadt kínos lenne. Szerintem csak akkor csináld meg, ha mindenki mást beavatsz (anyakönyvvezetőt ne, mert akkor nem fogja vállalni) és csak a faszi lesz az, aki csak az oltárnál tudja meg. És nem értem, miért mondják, hogy magadat is megalázod vele, szerintem tökre nem, mindenki látni fogja, milyen belevaló, mediterrán személyiség vagy :)
Azoknak, akik attól félnek, ez a balhé sérülést okoz a gyereknek: olvassátok már el, 22 HÓNAPOS a kislány, nem 22 éves. mit keresne az esküvőn?
13:27-nek, aki azt írta, hogy ne csináld, mert „olyan, mintha fájna neked”. nos, abba nem gondoltál bele, hogy esetleg TÉNYLEG fáj neki, hogy megcsalták? mi az, hogy „olyan, mintha”?
Kedves Cyndel!
Van Neked gyermeked? Nekem van, és akármennyi idős is, biztos hogy ott lenne a szülei esküvőjén. Egy 22 hónapos gyermek, aki akkor már 23 hónapos lesz, pedig megérti és felfogja, hogy valami olyan történik ami nem jó.
Szerintem csak akkor csináld meg, ha mindenki mást beavatsz (anyakönyvvezetőt ne, mert akkor nem fogja vállalni) és csak a faszi lesz az, aki csak az oltárnál tudja meg.
Egészen biztos, hogy sem a szüleit, sem a párja szüleit nem tudja beavatni, mert normális szülők rögtön riadót fújnának. És a szülőket így megalázni a gyerekük esküvőjén, hááát. Nekem az a fura, hogy a kérdésfeltevő a saját szüleire sincs tekintettel.
Cyndel-nek:
Mit élhet át a gyerek: nem csak konkrétan az esküvői cirkusz lehet rossz a gyereknek (a feszültséget ott is megérezné, akármilyen kicsi, hidd el), én elsősorban az utána következő lavinától félteném őt: egy ilyen balhé után tuti nem állna vissza az életük egy normál kerékvágásba, menne az egymás lejáratása, a gyerek cincálása (mint bosszú eszköze, rengeteg ilyet láttam már), anyád/apád egy mocskos szemét-szöveg stb. Ráadásul ha a nagyszülőknél is elvágja magát a kérdező, az megint kihat a gyerekkel való kapcsolattartásra.
Nem vitatom, hogy megalázva, sárba tiporva érzi magát. Ha nem lenne egy közös gyerekük, talán még keménykedhetne is a bosszúálló mediterrán temperamentumával, de így ez már nem csak róla szól, pont mert a láthatások egy életre összekötik a pasival, aki lehet, hogy imádja a kislányát és nagyon jó apa.
Palm: nekem is gyanús a dolog :) Mindenesetre elég beteg agya és dögunalmas élete van, ha kamuból ezzel szórakozik.
Cyndel:
Egy 22 hónapos gyerek majdnem kétéves. Láttál már kétévest? Beszél, önálló és IGEN, mindent megért. Megérti, hogy mindenki boldogan jött oda Anya és Apa ünnepére, aztán minden átmenet nélkül a szép, színes képek vetítése közben hirtelen mindenki szomorú lesz, a nagyi nagyon sírni kezd, Apa kiabál Anyával, Anya is elsírja magát, a másik nagyi dühös és kivonul a hátsó ajtón.
Igen, EZT megérti. Hogy mit lát a képeken, és az hogy függ ezzel össze, azt nyilván nem. De pont ezért lenne iszonyú hiba ennek kitenni, mert az indítékokat NEM érti meg.
Ha 22 éves lenne, akkor mindegy lenne, egy 22 évesben már nem okoz ez törést, de egy ilyen trauma kétéves korban komolyan tönkrevághatja a fél életét. Ha a kérdezőben maradt (ha valaha volt) bármennyi becsület és emberség, a gyerekkel nem teszi meg ezt. Az is épp elég lesz, hogy elveszíti az apukáját.
Ki az/azok azidióták akik mindekit lepontoznak akár mit is írsz????
Amúgy meg sztem mindenki telibefossa hogy hány %on áll, csak nem értem a logikát a pntozásban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!