Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Kb. októberben nálunk PONTOSAN ez lezajlott a városban. Eddig azt hittem ilyen csak a filmekben van. Minden esetre legalább olyan nagy szégyen volt a menyasszonynak is a dolog...
gáz...
Akkor lehet, hogy a kérdező az, akiről te mesélsz utolsó előtti.
Én megmondtam, hogy ez rohadt megalázó a menyasszonynak, de inkább lepontoztak ahelyett, hogy belegondoljanak, de nekem 8, mindenki úgy alkot, ahogy akar.
Egy közeli ismerősöm ott volt az esküvőn, lejátszodták a videót a megcsalásról, lebukásról, a végén volt sírás, pofozkodás, aztán előkerült a szerető is.
El sem tudom mondani mekkora gáz volt, szerintem úgy a vőlegénynek mint a menyasszonynak. Ilyent normális ember nem csinál...belegondolni, hogy az emberek pénzt költöttek, pénzt adtak erre a dologra. Persze ott volt a 80 éves nagyitól kezdve mindenki. Volt ott nagy torta, dinom-dánom... A vicc az volt, hogy a menyasszonytanc után volt a dolog, tehát utána a pénzzel meglépett "kártérítésként"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!