Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Égés a násznép előtt Drágám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?

Figyelt kérdés
Párommal 6éve vagyunk együtt,és soha de soha nem akarta megkérni a kezem,azt vallotta,papír nélkül is lehetünk boldogok.Van egy gyönyörű 22 hónapos kislányunk,és tényleg boldogok...voltunk.Nos,történt,három hónapja megkérte a kezem,hirtelen,tök váratlanul.Sokkot kaptam,mert totálisan nem számítottam rá,életem leggyönyörűbb napja volt.Három hét múlva lesz az esküvőnk.Mi a baki?Az,hogy megcsal.Igen, meg,honnan tudom?Rajta kaptam,és ismét sokkot kaptam.Világ összeomlás,szédülés,stb,de nem szóltam róla Neki,hogy tudok a dologról.Kiderült,már majdnem egy éve együtt vannak.Ajánlottak egy lesifotóst,hát felfogadtam.Miért? mert párom azt szerette volna,hogy a házasságkötés alatt menjen egy kis videó az elmúlt 6évünk képeivel,és ezeket rám bízta,válogassam össze.Én ebbe belerakattam az újdonsült "arával" készült képeket,aki bizony nem én vagyok.Ez a filmecske kb akkor éri el a tetőpontot (10 perc, mikor a násznép már bent van,elindul),amikor kimondom a boldogító NEM-et.Megérdemli szerintetek? 6év van mögöttünk,egy csodás gyermek.Csak azt nem értem,miért akar feleségül venni,ha már van más az életében?
2011. okt. 12. 09:11
 141/151 cirmos62 ***** válasza:
86%
Agyon csapták a kérdezőt, vagy csak elszégyellte magát a buta terve miatt, azért nem jelentkezik?
2011. nov. 3. 15:34
 142/151 anonim ***** válasza:
94%
Szokasos. Soha nem tudjuk meg mi lett :) :(
2011. nov. 11. 13:09
 143/151 anonim ***** válasza:
79%
Befejezetlen szappanopera. Szerintem nem akarja elmondani nekünk. Vagy megcsinálta és a násznép előtt derült ki, hogy tévedett és most szégyelli magát :-)
2011. nov. 11. 16:06
 144/151 anonim ***** válasza:
79%
Vagy kamu volt,és még nem találta ki a végét:)
2011. nov. 11. 17:46
 145/151 anonim ***** válasza:
79%
De kíváncsi lennék, hogy mi lett a vége!
2012. jan. 23. 17:41
 146/151 anonim ***** válasza:
0%

Kb. októberben nálunk PONTOSAN ez lezajlott a városban. Eddig azt hittem ilyen csak a filmekben van. Minden esetre legalább olyan nagy szégyen volt a menyasszonynak is a dolog...

gáz...

2012. jan. 23. 22:54
 147/151 anonim ***** válasza:
6%
Tehát megtette. Hát ez tényleg gáz.
2012. jan. 24. 09:36
 148/151 anonim ***** válasza:
0%

Akkor lehet, hogy a kérdező az, akiről te mesélsz utolsó előtti.

Én megmondtam, hogy ez rohadt megalázó a menyasszonynak, de inkább lepontoztak ahelyett, hogy belegondoljanak, de nekem 8, mindenki úgy alkot, ahogy akar.

2012. jan. 24. 13:33
 149/151 anonim ***** válasza:
42%

Egy közeli ismerősöm ott volt az esküvőn, lejátszodták a videót a megcsalásról, lebukásról, a végén volt sírás, pofozkodás, aztán előkerült a szerető is.

El sem tudom mondani mekkora gáz volt, szerintem úgy a vőlegénynek mint a menyasszonynak. Ilyent normális ember nem csinál...belegondolni, hogy az emberek pénzt költöttek, pénzt adtak erre a dologra. Persze ott volt a 80 éves nagyitól kezdve mindenki. Volt ott nagy torta, dinom-dánom... A vicc az volt, hogy a menyasszonytanc után volt a dolog, tehát utána a pénzzel meglépett "kártérítésként"...

2012. jan. 24. 22:05
 150/151 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt meg kellett, hogy előzze az "Igen"...
2012. jan. 25. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!