Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égés a násznép előtt Drágám? Hát garantálom. Szerintetek totális háború?
Ciki.Lehet neked jó ötlet,de gondolj már bele!magadat alázod meg.Olyan,mintha fájna neked és megmutatod mindenkinek!Téged néznek hülyének nem a pasid.Sőt még őt fogják sajnálni.Gyerekes dolog.Ha felnőtt komoly nőnek érzed magad akkor a cuccait kidobod a francba és akkor emelt fővel mehetsz az utcán.Különben te leszel a környék bohóca.
De máskülönben végignézném:)Röhögnék rajtatok,hogy a kapcsolatotokat ennyire nyilvánosságra hozzátok:)Tényleg téged néznek hülyének!
Igazi írónő lehetnél.Élénk a fantáziád!:)
Akármennyire is fáj, akármilyen rossz, úrinőnek maradni minden körülmények között!!
Hidd el, ez jobban fog fájni neki mintha nagyjelenetet rendeznél!
Esetleg mondd meg neki hogy minden rokont Ő értesitsen miért marad el az esküvő.
Ez jobb mint a plénum előtti kijátszás.
ui: és nem utolsó sorban ne felejtsd el hogy majd ha a kislányod felnő ne ezt a sztorit hallja másoktól, hanem majd Tőled annyit: igen Apáddal vége lett a kapocsolatunknak a házasság előtt mert félrelépett. Ha kap horrorsztorit megsinyli egy életen át.
Igy viszont hiteles tudsz maradni előtte is. Ne a pillanatnyi mérged vezéreljen.
(hasonló cipőben járok mint Te, azért irom).
Kedves Kérdező!
Ha nyilvánosan kérdezel, ne lepődj meg, ha olyan választ kapsz, ami nem egyezik a te véleményeddel. Én személy szerint nem örülök, hogy romokban hever a nemi életed, sajnállak a kialakult helyzet miatt, de mint már mondtam én kipakolnám a cuccát AZONNAL, mihelyt megtudnám, hogy megcsal. De el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet "kikerülni" a helyzetet egy házasság előtt álló fiatal pár esetében. És csak azért "elviselni", hogy majd 3 hét múlva nyilvánosan - a szülei előtt, a saját szüleid előtt - megalázhasd, szintén gerinctelenség. Szerintem.
Egy sáska
Előre leszögezném, hogy voltam hasonló helyzetben, tudom, milyen érzések futnak most át rajtad. DE:
Amit itt leírtál, az egy szappanoperában remekül hat, isteni holywood-i filmet lehetne forgatni belőle, stb. De ez a Te életed.
A megcsalád fáj. Ez tény. Megalázó és úgy érzed, megérdemelné ezt. Ez is tény.
A maradék büszkeséged is elveszíted ezzel a lépéssel. Ez csak egy zajos hiszti a részedről semmi más. Mi lesz ezzel jobb? Anyukája azt mondja majd, hogy "enyje kisfiam, hogy tehetted ezt?" és akkor? Neked jobb lesz? Vagy ha a Te anyukád zokogja át a következő hetet azért, mert így megalázták a lányát, és még videón le is vetíted nekik, miután ezreket költöttek az estére? Szó szerint megtervezted azoknak az embereknek a rémálmát, akik azért mennek oda, hogy Téged, és a boldogságodat ünnepeljék. Kin is akarsz bosszút állni? Miért nem mondod le az esküvőt, pakolod össze a cuccait és kész? Azt hiszed, ha nagy dobra vered jobban fogod magad érezni? Szerintem csak hangosan hisztizel, semmi mást nem teszel. SZedd össze magad és viselkedj felnőtt nőként, felelős anyaként, ha az apa már ennyire semmirekellő. Legalább Te légy felnőtt és felelősségteljes ebben a kapcsolatban. Nem vagy már tinédzser, aki felpofozhatja a barátját a sulifolyosón, vagy sulirádióban alázhatja. Felnőtt nő vagy. EZen gondolkodj el!
L27
Beleképzeltem magam egy ilyen helyzetbe, én nem tenném meg. Nem szeretném, ha rajtam sajnálkoznának, hogy én lettem megcsalva...és akkor még ott lenne az anyagi része is a dolognak.
Viszont ez az egész elég érdekes. Valahogy olyan érzésem van, hogyha fordított lenne a helyzet, tehát ha egy férfi lenne a megcsalt, és ő mondana nemet az esküvőn, a fényképekkel igazolva a megcsalást, többen helyeselnének neki, hogy jól tetted, hogy otthagytad/beégetted a ribancot.
De lehet, tévedek.
Szerintem próbálj lehiggadni, beszélni egy megbízható barátnővel és talán utazz el egy kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!