Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit fizetnél az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnél az esküvői fotóidért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy kérdező, ha neked van egy jól bevált tarifád, amivel felértékeled a 60 munkanapodat, amibe sokszor nem férsz bele, akkor mit érdekel téged az, hogy másnak mi fér bele? Mire jó neked ez a kérdés?

Halkan megjegyzem, csak a szar fotókat kell ennyire utómunkázni.

És hidd el, tudom milyen az utómunka, tudom milyen egy helszínre kimenni millió memóriakártyával és teletölteni, tudom milyen nekiesni a gépen a nyersanyagnak, tudom milyen átmenni többszáz képen és leválogatni, láttam, fotóssal éltem.

De azért ne nevettesd ki magad azzal hogy azt állítod, hogy te 60 napig dolgozol egy lagzianyagon. lol

2023. nov. 29. 19:48
 52/67 A kérdező kommentje:

#50: Vélhetően pont ugyanannyira tudsz burkolni, mint fényképezni, csak amíg egyiknél észre sem veszed a különbséget, addig a másiknál Neked is feltűnik ha egyenetlenül vannak lerakva a lapok, vagy ha nincs alattuk elég anyag és feltörik az első ütésnél, mert levegő van alatta. Akinek van némi vizuális kultúrája, azt ugyanennyire zavarják a rosszul komponált, kiégetett vagy bebukott, színzajos képek, vagy pláne a nyolcvanas évek esküvői giccse ráerőltetve az esküvő témakörre.

#52: Engem az érdekelt, hogy mit gondolnak az itt válaszolók a fenti kérdésről és bár elkeserítő választ kaptam, nyilván elfogadom, de ha már itt vagyunk és erről beszélgetünk akkor megkísérlem a lehetetlent és megpróbálom felhívni a figyelmet azokra a tényekre, amiket Ti nem feltétlenül láttok, mert nem vagytok benne.

Tegyük tisztába:

- átadási határidő 60 munkanap =/= feldolgozással ténylegesen eltöltött idő.

- a teljes munkafolyamattal (ügyféltalálkozó, jegyes fotózás, külön napos kreatív fotózás, esküvőn való rendelkezére állás, utómunka, utazás stb...) töltött idő: 100-120 munkaóra (ez napi 8 órával számolva amúgy 15 munkanap),

- az átadási határidőbe azért nem férek bele, mert közben másnak is van esküvője, jegyes fotózása, családfotózása, utazós kreatív fotózása stb...

2023. nov. 29. 20:23
 53/67 A kérdező kommentje:
Na, közben entert ütöttem és elküldtem, de az lemaradt, hogy a két hetes átadás sem lehetetlen, de az csak akkor megy ha ez ténylegesen főállás és abban a két hétben semmi mást nem csinál az illető, de ez szezonban amikor minden héten esküvő van, teljesen kivitelezhetetlen, főleg ha hozzávesszük a weboldal, a blog, a közösségi felületek frissítéseit, vagy ha valaki más felületeken is kommunikál akkor azt és hát nyilván ezekre is szükség van, mert az ügyfél akinek a képein dolgozol és amikkel kommunikálsz, szóval Ő is úgy talált meg, hogy frissítetted ezeket.
2023. nov. 29. 20:26
 54/67 anonim ***** válasza:
29%

Jó, azt remélem tudod, hogy senkit nem kell meggyőzni arról sem, hogy a márvány mosdó a legidőtállóbb és legszebb, mégsincs mindenkinek otthon márvány mosdó.

Az ablakokról is épp ma akartak meggyőzni hogy legjobb az aluminium 4x annyiért mint a műanyag, de sajnos a pénz nem a nyomtatóból jön, és nagyjából 140 év alatt térülne meg.

Tehát attól még, hogy valaki nem akar/tud 1 havi fizetését a kezedbenyomni, még nem veled van a baja, hanem azzal, hogy szimplán ésszerűtlen kifizetni ennyi pénzt erre.

Tudom, ha 10-ből csak 1 pár tart lagzit, ott megy a rongyrázás...

Teljesen szükségtelen a tehetségedet és szakértelmedet (ha tényleg van) lagzifotózásba ölni, ez tényleg olyan mintha márványból raknám ki a kertibudit. Vicces.

De most majd jól megmondod, hogy akkor igénytelen vagyok. Nem, jó értékrenddel áldott meg a sors, és ha 12 évig ültem az egyetemen a doktori fokozatomért, akkor nem szeretném 20 db képre a havi fizetésem a kezedbe nyomni csak azért, hogy facebookon elkapjon a like-cunami 2 napig. Merthogy az emlékek azok gyönyörűek maradnak telefonos fotóval is, ha professzionális 8K mozifilm kell hozzá, az régen rossz.

Legjobb amikor arról akartak meggyőzni, hogy a videós mozifilm minőséget szolgáltat. Tök jó! Mindenképp le akarom adni mind a 4 percet az Etele pláza mozijában!

2023. nov. 29. 20:46
 55/67 A kérdező kommentje:

#55: Nem is akarok meggyőzni senkit, de amikor tárgyi tévedéseket sorol valaki akkor arra azért nyilván felhívom a figyelmet, nyilván a saját szakterületeden Te is így teszel.

Szerintem nem ez a jó értékrend, hogy alábecsülöd más munkáját, de Te tudod. Az is elég szomorú, hogy még mindig húsz képről beszélsz, miközben feljebb írtam a képszámokról, nyers/átadott arányában is, ahogyan az is, hogy doktori fokozattal csak ennyit keresel, de ez már tényleg nem erre a lapra tartozik. Amúgy szerintem valamit ott is nagyon félreérthettél, mert nem hiszem, hogy bárki meg akart győzni, ráadásul - nem tudom Te voltál-e aki rosszul látta a párhuzamot a fényképezőgéppel készített fotó és az óriásplakát között, elnézést ha nem - de arra azért felhívnám a figyelmed, hogy itt (is) rosszul látod. Nem azért lesz más a cinematográfia mint egy videó, mert azt majd le tudod játszatni a plázában, hanem mert filmes eszközöket használ arra, hogy elmesélje milyen volt az esküvőd.

2023. nov. 29. 20:58
 56/67 anonim ***** válasza:
25%
Nem becsültem alá más munkáját, csak megállapítottam, hogy a hülyeség netovábbja márványt tenni a kertiwc-be. Ezzel nem szóltam le a márványosmestert szerintem.
2023. nov. 29. 21:21
 57/67 anonim ***** válasza:
46%

53

Engem meg a beállított szarok zavarnak... Az élet nem tökéletes színkompozíció ideális megvilágításban, pont jól elkapott szögben. Ettől olyan olyan ócska az összes "profi" fotó. Esküszöm, a 3 éves középkategóriás telefonommal lőtt képek jobban visszaadják egy esemény hangulatát, mint azok, amiket utána hat órán át szerkeszgetnek.

Ezért nem fizetnék soha egy fillért valami giccses szarért.

2023. nov. 29. 21:28
 58/67 A kérdező kommentje:
Na, én pl. szinte soha nem állítok be semmit, még a kreatívon is inkább igyekszem elérni, hogy maguktól mozogjanak, pont ezért. :)
2023. nov. 29. 21:32
 59/67 anonim ***** válasza:
75%

Nekem az "álomfotósom" tőlünk nagyon messze lakik így a kiszállás is húzós lett volna, plusz eléggé megkéri az árát a munkájának (nem mintha sajnálnám tőle), de sajna nem fért bele a büdzsébe😢 Pedig tetszik a stílusa/munkája. Így megoldottuk fotós ismerőssel, aki esküvői fotós, de nem vagyok annyira elégedett a végeredménnyel.

Ui. Mivel minden saját bármikor tudnánk nyomni egy kreatívat (szeretek menyasszony lenni😁😅).

2023. nov. 29. 22:48
 60/67 anonim ***** válasza:
79%
Valami jelképes pár tízezer forintos összeget fizettünk a férjem egy haverjának aki állítólag fotós, vagy legalábbis volt egy fényképezőgépe. A szertartást fotózta meg utána csinált pár csoportképet. Nem hinném hogy bármit csinált volna velük utólag. Biztos hogy nem lettek művészi minőségűek a képek, de viccesek, a hangulatot visszaadják, emléknek jók. És véletlen még 1-2 szép is lett amiket lehet(ne) mutogatni. (Már ha bárkit is érdekelne más esküvői fotója.)
2023. nov. 29. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!