Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsó fotósunk volt. A fotók jelentős részén elég furán néztem ki mint menyasszony - töpszli, rövid lábak, nagy fenék... fura szögből fotózott a kreatív fotózáson és nem annyira sikerült jól.
A násznéppel közös fotókat naplementével szemben. Az emberek egy része egy fényfolt lett a képen.
Ezbis egy szakma
Nemcsak kattintgatni kell
Akkor a szakács meg a kőműves is parasztvakitas, nyilvan ezekhez is értesz
Bár csúnya lennék
Akkor élethű képeket csinált volna
A nasznep is kompletten ronda volt, ezért csak fény maradt belőlük a naplementében
Úgy látszik ti még nem láttatok igazán igényes fotót. Azzal valoban előfordul hogy sok a munka. De tény hogy olyan is van aki kiválasztja az 5000 képéből a 3 jot, azzal hirdeti magát, egy vagyont kér, aztán kiderül hogy a 16 éves Marci jobbakat lőtt a telefonjával... Igen, van ilyen. Első esküvőmön nekünk is hivatasos volt, igaz ingyen, mert a ferjem rokona, es olyan képeket csinalt hogy majdnem sirva fakadtam... A szoknyám alja lemaradt, miközben a fejem fölött elfért volna egy kifejlett zsiráf.
Én is fotós vagyok, de mindig figyelek az ilyenekre. Nem photoshoppolom agyon a képeket, ha kell kis fény igazitás, kis szín javitás, meg jó kivágás. Ha kell 1-1 képen csinálok komolyabbat. De nem is kérek érte százezreket, nem tudok olyan változtatasokat mint a tényleg jó profik. Mondjuk esküvőt keveset is csináltam, a rendezvények az erősségem.
Lényeg hogy millió fotos van, millió féle árral, és nem biztos hogy mindenki a minőségnek megfelelő árat kéri. Ez oda-vissza igaz, lehet valaki el van szállva es a szarért 2 havi fizetést kér, más meg szerény, és mégis nagyon jókat csinál.
44
Nem értek egyikhez sem, de míg burkolni TÉNYLEG nem tudok, addig képeket készíteni meg hát igen... Természetesen vannak fotóművészek, de azok nem esküvőkön kattintgatnak. Ahogy az igazi előadóművészek sem a lakodalmas szakmában tolják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!