Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit fizetnél az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnél az esküvői fotóidért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 23:15
A kérdező szavazást indított:
250.000 Ft-ig. Mindegy, csak készítsen valaki pár képet, nem érdekel.
250.000 Ft - 500.000 Ft között, azért nem mindegy ki fényképez, de feljebb nem mennék, annyira azért nem fontos.
500.000 Ft felett, hiszen ez az ami megmarad, nem bízom akárkire.
24 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
29%
Eszembe sem jutna pont ezen spórolni, bár szakmabeli vagyok, csak más területen tevékenykedem, szóval eleve tudom, hogy mennyi befektetett munka és energia van egy esküvői képsorozatban. Egy fotós kolléga épp a napokban mutatta az egyik friss sorozatát és annak kapcsán beszéltünk róla, hogy nem ritka, hogy száz munkaóra, vagy még több is rámegy egy kész anyagra és ha így nézem még a félmillió sem sok érte, sőt!
2023. nov. 28. 23:17
 2/67 anonim ***** válasza:
80%
0 ft
2023. nov. 28. 23:20
 3/67 anonim ***** válasza:
89%
Amennyi az ára.
2023. nov. 28. 23:25
 4/67 anonim ***** válasza:
79%
Semennyit , 0Ftot maximum, mert ilyenekre nem költök
2023. nov. 28. 23:35
 5/67 anonim ***** válasza:
34%

1. Ma már csak az nem fotót aki nem akar az lenni! A digitális korszakban kb. 3 nap alatt már olyan minőségi képeket csinálhat az ember hogy megszólal. Maga a fotó az alapból egy nulla, semmi. Egy Adobe Lightroom-ra írt makróval meg 1000 fotót fullosra készítek. Makró... tudod...

Ha meg van kedvem elszórakozok vele. A nyers és a két kép között csak annyi a különbség, hogy a valóságban sosincsenek olyan színek és kontrasztok, de hát a "művészet" már csak ilyen. Lőttem már fotót repülőgépről a Hold előtt is, nem volt nagy kunszt, pont jó volt a gép pályája, aztán sorozatfelvételre tettem a fényképezőt. Csináltam már extrém látványos párás táj, napfelkelte fotót drónról. Hogy piacos legyen egy kép, ahhoz meg csak utómunka kell.

Lóf*sz az egész, az esküvői fotózások legmelósabb része maga a fotózás.

2023. nov. 28. 23:50
 6/67 A kérdező kommentje:
Azért az látszik 5-ös, hogy fogalmad sincs erről a történetről. Lightroomban pedig nincsenek makrók.
2023. nov. 28. 23:58
 7/67 anonim ***** válasza:
39%
Nekem egy barátnőm nagyjából 260ezret költött a fotósa, jövő nyáron lesz az esküvő
2023. nov. 29. 00:03
 8/67 anonim ***** válasza:
73%
0
2023. nov. 29. 00:25
 9/67 anonim ***** válasza:
22%

6. Ez inkább rajtad látszik! Mit fizetsz ha Lightroom-ban makrót használok? Ha valamivel nem vagy tisztában, akkor ne írd le magabiztosan.

Nagyjából van vagy 3000 képem, és csak azért fotóztam, hogy bebizonyítsam hogy selfmade módon is hihetetlenül kevés idő alatt el lehet jutni olyan szintre, amiről az gondolják hogy profi.

Én vagyok az aki már kb. 30 hobbit kimaxolt. A fotózás a legkönnyebb műfajok egyike, bár gondolom hogy ez krvára sértő. Próbáltál már mikrovezérlőt programozni? Esetleg nulláról felépíteni egy önellátó és automatizált üvegházat? CNC-re g-code-ot írni? Ezután kifaragtatni?

Na jó, a fotózásnál is van könnyebb, drónnal repülni, drónra repülési tervet készíteni. Bocs drónosok. Vagy tanulj meg motorkerékpárt szerelni vizsgával. Dugattyú középsebességet számítani. Mindegy is, a fotózás ma már csak egy agyon hájpolt divat foglalatosság. Ja, meg jó drágán el lehet adni a cuccokat hozzá. Biznic.

2023. nov. 29. 00:26
 10/67 anonim ***** válasza:
71%
Nővéremék mikor meghallották a majd 300-as ajánlatot felröhögtek. Azt a pénzt a nászúthoz csapták. + 1 hét Thaiföld.
2023. nov. 29. 00:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!