Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Ma már csak az nem fotót aki nem akar az lenni! A digitális korszakban kb. 3 nap alatt már olyan minőségi képeket csinálhat az ember hogy megszólal. Maga a fotó az alapból egy nulla, semmi. Egy Adobe Lightroom-ra írt makróval meg 1000 fotót fullosra készítek. Makró... tudod...
Ha meg van kedvem elszórakozok vele. A nyers és a két kép között csak annyi a különbség, hogy a valóságban sosincsenek olyan színek és kontrasztok, de hát a "művészet" már csak ilyen. Lőttem már fotót repülőgépről a Hold előtt is, nem volt nagy kunszt, pont jó volt a gép pályája, aztán sorozatfelvételre tettem a fényképezőt. Csináltam már extrém látványos párás táj, napfelkelte fotót drónról. Hogy piacos legyen egy kép, ahhoz meg csak utómunka kell.
Lóf*sz az egész, az esküvői fotózások legmelósabb része maga a fotózás.
6. Ez inkább rajtad látszik! Mit fizetsz ha Lightroom-ban makrót használok? Ha valamivel nem vagy tisztában, akkor ne írd le magabiztosan.
Nagyjából van vagy 3000 képem, és csak azért fotóztam, hogy bebizonyítsam hogy selfmade módon is hihetetlenül kevés idő alatt el lehet jutni olyan szintre, amiről az gondolják hogy profi.
Én vagyok az aki már kb. 30 hobbit kimaxolt. A fotózás a legkönnyebb műfajok egyike, bár gondolom hogy ez krvára sértő. Próbáltál már mikrovezérlőt programozni? Esetleg nulláról felépíteni egy önellátó és automatizált üvegházat? CNC-re g-code-ot írni? Ezután kifaragtatni?
Na jó, a fotózásnál is van könnyebb, drónnal repülni, drónra repülési tervet készíteni. Bocs drónosok. Vagy tanulj meg motorkerékpárt szerelni vizsgával. Dugattyú középsebességet számítani. Mindegy is, a fotózás ma már csak egy agyon hájpolt divat foglalatosság. Ja, meg jó drágán el lehet adni a cuccokat hozzá. Biznic.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!