Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bunkóság lenne nem menni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne nem menni az esküvőre?

Figyelt kérdés
A bátyám jövő hónapban nősül. Csak polgári szertartás lesz és valami kaja egy étterembe ahová a mi családunkból csak apa hivatalos. Ellentétben a menyasszony az egész szűkebb családot hívta az étterembe is. A bátyám a mamánkat és a keresztszüleinket még a polgárira sem hívta akikkel amúgy jó viszonyban van. Ez így csak szerintem nonszensz? El is ment a kedvem hogy én erre elmenjek. Szerintem legalább alap lett volna a szertartáson résztvevőket neghívni az étterembe.
febr. 5. 07:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem bunkóság. Megmondod, hogy sajnos aznap neked más dolgod van, de sok boldogságot.
febr. 5. 07:48
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki is ennyit jelent az esküvője, akkor másnak se legyen fontos. Szépen megmondod, hogy sajnos nem érsz rá, de legyen csodás napjuk, ünnepük.

Nézd a dolog jó oldalát: egy filléredbe nem fog kerülni.

febr. 5. 08:54
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék el. Egyértelmű, hogy nem akar ott látni, tehát nem is rontom a levegőt a jelenlétemmel.
febr. 5. 09:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon furcsa emberek vannak.

A helyedben nem mennék el a polgárira sem. Ha egy vacsorára/ebédre nem tudja meghívni a testvérét akkor semmit nem fog jelenti az sem, hogy ott vagy a szertartáson.

febr. 5. 09:20
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is távol maradnék és én nem azt mondanám,hogy nem érek rá vagy bármilyen kamu indokot hanem megmondanám az igazat.
febr. 5. 10:30
 6/21 anonim válasza:
42%
Én utálom az ilyen nyálas, meghatónak mondott összejöveteleket, egyikre se mentem még el, bár nekünk is volt a feleségemmel, polgári, 5-en voltunk össz. Bőven elég volt, így volt szép és jó,nem kell a lagzi, felhajtás dínomdánom.
febr. 5. 10:57
 7/21 anonim ***** válasza:
72%

A testvéred baccki. Nem lehet felhívni és megkérdezni?

Lehet csak 10 ember fér el az étteremben, asszonyka meg ragaszkodott ebből 9-hez. Persze nem normális, de attól a testvéred, hogy meg tudd kérdezni.

A szertartást a választól függően mérlegelném.

febr. 5. 11:43
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Eddig milyen volt a viszonyod a bátyáddal?

Mert számomra azért elég életszerűtlennek tűnik, hogy egy szeretetteljes, nagyjából harmonikus testvéri kapcsolatban valaki egy ilyen döntést hozzon csak úgy, minden ok és előzmény nélkül.

febr. 5. 12:01
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem inkább nincs rendben a ti kapcsolatotok sem ha konkrétan f--ngod nincs arról, hogy miért nincs jóban azokkal az emberekkel, akiket nem hívott meg! Nyilvánvalóan nem a semmiért nem hívta meg őket. Attól, mert te azt mondod, hogy szerinted jóban vannak, egyértelműen látszik, hogy nem.

Meg kellene kérdezned tőle, ha egy cseppet is érdekelne, hogy mi ennek az oka. Nem tudás nélkül patáliázni. Te szereted a testvéred vagy nem?

febr. 5. 12:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó fura család. Én nem mennék.
febr. 5. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!