Mennyire bunkóság az esküvőre nem meghívni a szülőket?
Figyelt kérdés
Szeretnék összeházasodni a párommal de minden cécó nélkül. Max a két tanú és ennyi. Én a lagzi árát inkább a nászútba fektetném. Mindig tologatjuk a dátumot mert én nem akarok senkit meghívni még a szülőket sem, előre görcsbe van a gyomrom ha muszáj lesz mindenkit meghívni.
28N
2021. okt. 11. 12:53
2/97 anonim válasza:
Mi így csináltuk.
Meg volt az oka. Persze húzták anyámék a szájukat, de ez van.
3/97 Andizsuzsi válasza:
Én erősen meg lennék lepődve, ha a gyerekeimben felmerülne, hogy ne legyünk ott az esküvőjükön. Mondjuk a kapcsolatunk ezt nem is indokolná.
4/97 anonim válasza:
Mi így csináltuk. Előre közöltük, hogy 2 tanús esküvő lesz mert nincs és nem is akarunk több millió forintot kidobni az esküvőre. Anyám először hisztizett, hogy ezt nem tehetjük meg. Erre megkérdeztem tőle, hogy ad 5 milliót a lagzira? Na így mindjárt nem is volt olyan nagy gond.
5/97 anonim válasza:
Szerintem attól függ, milyen a viszonyod velük.
Nekem eszembe sem jutna az esküvőmre nem meghívni őket. Lagzit én sem akarok, maximum beülünk valahová egy vacsorára a szülőkkel, testvérekkel, de ennyi - az 10 ember, nem vág földhöz a cech.
6/97 anonim válasza:
Mi is két tanúval házasodtunk, ma sem csinálnám másként.
7/97 anonim válasza:
Esküvő =/= lagzi! Miért ne lehetnének ott legalább a szülők, amikor kimondjátok az igent? Aztán gratulálnak, puszi-puszi és mindenki megy a dolgára.
8/97 anonim válasza:
Az, hogy beülnek, nem kerül semmibe, nem kötelező pezsgőt sem venni, hkn ingyen összeadnak. Amúgy a polgári nekünk is 2 tanús volt, a templomba hívtunk vendégeket.
9/97 anonim válasza:
A miénk is kéttanús volt. Lagzira nem volt pénzünk, annak meg nem láttuk értelmét, hogy esküvőre meghívunk mindenkit, utána meg mindenki megy haza. Mi magunkért házasodtunk, nem másoknak.
10/97 anonim válasza:
Az is jó, ha utána közlöd velük, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!