Mennyire bunkóság az esküvőre nem meghívni a szülőket?
Szeretnék összeházasodni a párommal de minden cécó nélkül. Max a két tanú és ennyi. Én a lagzi árát inkább a nászútba fektetném. Mindig tologatjuk a dátumot mert én nem akarok senkit meghívni még a szülőket sem, előre görcsbe van a gyomrom ha muszáj lesz mindenkit meghívni.
28N
Nézd, én tudom, hogy a szüleim mennyire örülnének neki, ha láthatnának életem egyik legboldogabb és legfontosabb napján, ezért lesznek ott velem az esküvőn. És nekem is fontos, hogy ők ott legyenek.
De ha te nem így érzel, szíved joga máshogy dönteni. Te ismered őket, te tudod, hogy milyen a viszony közöttetek.
Mi elmondhatjuk a mi terveinket, tapasztalatainkat, de valójában erre a kérdésre a választ neked kell tudnod.
#10: "Az is jó, ha utána közlöd velük, nem?"
Szomorú, de tudok ilyenről. Sőt, olyanról is, hogy a szülő nem ment el az esküvőre. De ha én nem hívom meg őket (főleg első házasságkötésnél), akkor az nem bunkóság, hanem tiszteletlenség, kivéve talán, ha nem "szalonképesek", mondjuk, pl. ittasan jönne valamelyikük, vagy eleve nem értenek egyet a házasságkötésemmel.
Biztos nem tennék ilyet, szerintem orbitális parasztság, hacsak nem bántalmaztak a szüleid.
Nem kell lagzi, de a sima hivatali esküvőre befizetsz +10e Ft-ot terembérletre, és hivhatod a szülőket, utána meg elmentek valahova ebédelni.
Így fillerekből megúszod, és marad pénzwd nászútra is.
#16: Az, hogy valaki kéttanús esküvőt akar, még nem azt jelenti, hogy rossz szülőnek tart, vagy hogy te vagy nem kívánatos ott. Hanem azt, hogy ketten, meghitten akarják megélni.
Neked fontos, hogy ott legyél. Nekik fontos, hogy mondjuk ketten legyenek.
Ez miért fájna? Akkor ennyi erővel nekik is fájhatna, hogy a szeretett szüleik nem tartják tiszteletben, hogy ők mit szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!