Mennyire bunkóság az esküvőre nem meghívni a szülőket?
Szeretnék összeházasodni a párommal de minden cécó nélkül. Max a két tanú és ennyi. Én a lagzi árát inkább a nászútba fektetném. Mindig tologatjuk a dátumot mert én nem akarok senkit meghívni még a szülőket sem, előre görcsbe van a gyomrom ha muszáj lesz mindenkit meghívni.
28N
Vegre ertelmes latasmodok!
Ez engem is erdekelne! Foleg mivel leendo anyos kozolte: jhaa igen szoval a kis eskuvo az olyaan a legkisebb dragaam hogy: szulo,nagyszulo,testver(+annak parja max)- van meghivva.
Na en meg ugy gondolom :) hogy ok nincsenek meghivva. De ezt nem mondtam el addig...
En is feltettem ezt a kerdest anyos apos temaban! Tudjatok mi lett?
Lehordtak minden mocskos sz@rnak h mi az h 2 tanus.....
Mi is igyekeztünk olcsón megúszni az esküvőt. Jóformán családi elvárás miatt hívtuk csak meg a nagynéni, unokatesó szintű rokonokat, de így sem voltunk 30-an sem. Béreltünk egy kis termet, rendeltünk ételt, ettünk és beszélgettünk néhány órát esküvő után, halk háttérzene mellett. Végülis nem volt rossz, egész kellemesre sikerült, és százvalahányezerből megúsztuk 7 évvel ezelőtt.
Ha csak azokat hívtam volna, akiket akartam, a szüleimet akkor is hívtam volna. Nem illemből, meg tiszteletből, hanem szeretetből, mert ők biztos szerették volna látni ezt a pillanatot, és én is szerettem volna megosztani velük. Lettünk volna vagy nyolcan, szülőkkel, testvérekkel. Utána elmentünk volna egy étterembe, vagy valamelyikünkhöz rendeltünk volna néhány tálat. Pár tízezer forint. Én így csináltam volna.
Na amit a 36 irt... Hasonlo tragar kommenteket kaptam kerdezo!! Amikor en irtam ehhez hasonlo kerdest!!!!
Elkeserito milyen szuk latokoru emberek vannak. Miert ne donthetne el a jegyespar mit akar.
"Ők gondolom, közeli ismerősök vagy barátok lesznek. "
A portásnénit és az egyik titkárnőt aki még bent volt kértük meg ott spontán, hiszen péntek volt, szinte hivatali záróra. Mindenki mosolygott, kedves volt gondolták, hogy fiatalok, bolondság, utána rohantunk a vonathoz, hétvégére telt csak a nászút, de életem egyik legszebb emléke marad. A szüleink tudtak róla, egyikünk felől biztos szerettek volna nagyobb ünnepet, a másikunk szülei pedig nem.
Azóta sincsenek jó emlékeim a fényes ceremóniákról, akikén voltam szinte mind elvált, sőt, tényleg mind, jut eszembe, nem is szíesen mennék már el senkiére, talán rossz omen lenne.
38-as vagyok még kicsit.
Jó, amúgy nem sok esküvőn voltam (5), tehát nem gondolom azt, hogy válással végződik mindegyik, csak elragadott kicsit a hév, bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!