Mennyire bunkóság az esküvőre nem meghívni a szülőket?
Szeretnék összeházasodni a párommal de minden cécó nélkül. Max a két tanú és ennyi. Én a lagzi árát inkább a nászútba fektetném. Mindig tologatjuk a dátumot mert én nem akarok senkit meghívni még a szülőket sem, előre görcsbe van a gyomrom ha muszáj lesz mindenkit meghívni.
28N
Jó,hogy az engedélyüket nem akarod kérni semmire..
Házasodjatok úgy,ahogy akartok.A ti esküvőtök,ha csak 2 tanút akartok vinni akkor csak 2 tanút visztek.Aki ezen megsértődik majd túllép rajta.Vagy legyenek ők a tanúk akkor..
"mert nincs és nem is akarunk több millió forintot kidobni az esküvőre"
Valaki árulja már el legyen kedves, hogy mi kerül többmillió forintban azon, hogy a szülők is ott ülnek a házasságkötő teremben???
Mert ha valamelyik gyerekem azt mondaná, hogy nem akarnak lakodalmat, csak egy szűkkörű esküvőt, ahol a testvéreken, szülőkön (esetleg ha élnek a nagyszülőkön) kívül csak a tanúk vannak, az oké.De az, hogy úgy házasodik, hogy nem tartja fontosnak, hogy ott legyenek a szülei, nem igazán érteném.
Ha egyébként tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel, én azt szeretném, ha ott lennének. A szülők, nagyszülők, tesók - és ennyi.
Ha ezek közül valakit távol akarnék tudni, annak nyomós oka lenne.
#48: "csak a kérdésre szorítkozni, bunkóság-e? Ugyebár ennyiből áll a kérdés."
Akkor miért nem indítottál szavazást?
#45:
De el tudom képzelni, csak azt mondtam, hogy a feleségem nem biztos, hogy díjazta volna, ha így akarom lerendezni. És én örülök, hogy olyan, aki nem díjazta volna.
En PONT ugyanezt kerdeztem kb itt gyakorin!!
Es ennel sokkal gazabb sertobb reakciokat kaptam kerdezo.
Ugy lehordtak mint az allatt..
H h lesz merszem h van pofam..stb..2tanus kerdesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!