Mennyire bunkóság az esküvőre nem meghívni a szülőket?
Szeretnék összeházasodni a párommal de minden cécó nélkül. Max a két tanú és ennyi. Én a lagzi árát inkább a nászútba fektetném. Mindig tologatjuk a dátumot mert én nem akarok senkit meghívni még a szülőket sem, előre görcsbe van a gyomrom ha muszáj lesz mindenkit meghívni.
28N
Miért kéne meghívnotok bárkit?
Mi is 2 tanúval házasodtunk. A legnagyobb baromságnak tartom több millió forintot elkölteni egyetlen napra. Lehet, hogy valaki megsértődött a családból, de leszarom. Örüljenek, hogy nem kellett ajándékokat venni. :)
A szüleim is túlélték a dolgot, nem sértődtek meg. Pedig szeretem őket, de egyszerűen így volt a legjobb.
Most nem akarok ünneprontó lenni - fiatal és szerelmes ember ne is olvassa tovább - de ezen rötyögök pár perce, hogy a válására sem hívja meg az ember a szüleit.
Pedig biztos vannak sokan akiknek az életük (egyik) legboldogabb napja.
Ha nem ők neveltek fel, vagy megszakítottátok egymással a kapcsolatot, akkor érthető a döntés, egyéb esetben elég furcsa.
Más is írta már, az nem kerül pénzbe, hogy ott legyenek a szüleid, amikor kimondjátok az igent.
"Pedig biztos vannak sokan akiknek az életük (egyik) legboldogabb napja."
Hát ez elég szomorú. Oké, elmúlhat a szerelem, kiderülhet a másikról, hogy egy pszichopata. De ennek örülni...
Ott nem tudom mi a szokás , de felénk pénzt adnak a meghivottak ajándékba és ez bőven fedezi az alfogyasztottakat.
Ami marad az meg úgyis az a nászajándék.
Kb ez személyenként minimum 20000 ft, ennyit pedig nem eszik-iszik meg senki.
De a szülőket illik meg hívni.
23
"Miért érzem úgy, hogy 2-3 évtizeddel ezelőtt, és attól korábban ez a kérdés fel sem merült volna?"
Sokan házasodtak két tanúval akkoriban is, volt akik ebédidőben szabadultak el például, naív a feltételezésed, hogy régenmindenjobb volt.
A szüleim is így házasodtak 60 éve, mi 30 és remélem a gyerekeink is így fognak. Szökjenek csak meg és legyenek nagyon boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!