Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szeretsz az esküvőkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretsz az esküvőkben?

Figyelt kérdés
Milyen elemeket szeretsz, mi fontos neked vendégként?
jan. 30. 15:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Kaja és ne kelljen órákat várni amíg a pár fotózkodik.
jan. 30. 15:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Kaja, torta, tánc, zene. Ne legyen vontatott.
jan. 30. 15:41
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Evés, ivás, dugás.
jan. 30. 15:41
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Semmit. El se megyek.
jan. 30. 15:53
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szeretem, ha a pár fontos számomra, mert akkor pozitív emlékek sorát élem át. Pl hirtelen egy csomó ok lesz kommunikálni, találkozni ritkán látott emberekkel, jó érzés, amikor barátok összefogunk, hogy ünnepeljük azt, aki éppen nősül. A többi mindegy.

Ha valami huszonhetedik rokon lagzijára kell elmenni illendőségből, abban kevesebb az örömöm.

jan. 30. 15:56
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Kb semmit, voltam már páron, mindig vártam hogy mikor léphetek le. :D Ezek a dolgok a párnak, és a legközelebbi családnak, baráti körnek jelentősek, a többi vendégnek annyira nem élete élménye általában.
jan. 30. 16:20
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Vendégként semmit.

A fontos az lenne, hogy minden olyan legyen, amilyet én szeretnék, de nem az én esküvőm, kit érdekel, mit akarok. 😆

jan. 30. 16:23
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Szeretek szépen felöltözni, gyönyörködni a menyasszonyban( nő vagyok, szóval nem úgy), a finom ételeket és a mulatóst.
jan. 30. 16:23
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
A szertartás szép, megható meg minden, de utána már a "buli" része engem halálra untat, túl hosszúra van nyújtva és a tömeget sem szeretem. Nem is nagyon járunk esküvőkre a férjemmel vendégként, csak ha nagyon közeli rokon/barát. Legutóbb 2023 augusztusban voltunk. Dögunalom volt, a kaja késett és rossz is volt. A tortavágás után el is jöttünk. Már csak azért is, hogy haza tudjunk jönni. Nincs egész éjjel vonat.
jan. 30. 16:26
 10/23 anonim ***** válasza:
77%

Hát alapvetően nincs olyan dolog, amit "az esküvőkben" szeretek, mert mind más, és van olyan, ahol kb. végig az arcomat kaparnám végig.

Én alapvetően romantikus lélek vagyok, és szeretem végignézni a ceremóniát, ahogy kimondják egymásnak a boldogító igent (ameddig nem megy át vallási térítésbe a pap által, ha templomi).

Ami meg úgy szokott tetszeni esküvőkön, lagzikon:

- személyre szabott beszédek a ceremónián

- ízletes, változatos étel (az mindegy, hogy tányérszerviz, büfé, hidegtál stb)

- ízléses dekoráció

- cuki játékok, amik nem "pajzának"

- szép menyasszonyi ruha, csokor, jól öltözött vendégek (ahol a násznép tudja az illemet)

- táncolható zene minőségi verzióban és előadásmódban (lehetőleg nem mulatós, ha meg van 1-2 mulatós szám, azért minőségibb)

jan. 30. 16:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!