Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szeretsz az esküvőkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretsz az esküvőkben?

Figyelt kérdés
Milyen elemeket szeretsz, mi fontos neked vendégként?
jan. 30. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Szörnyű egy rendezvény szerintem.
jan. 30. 17:27
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Alapvetően semmit, eddig az összes esküvőn amin voltam, a túlélésre játszottam.

Szerintem minden esküvőn három típusú vendég van:

-aki beb@szni megy

-aki zabálni megy

-aki muszájból megy

Engem az evés, ivás annyira nem érdekel, úgyhogy én az utolsó kategóriába tartozom.

jan. 30. 17:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egyedül vagyok ezzel itt a válaszokat elnézve, de én szeretem nézni a barátaim boldogságát, mert szeretem őket. Sokuknak végig szurkoltam a kapcsolatát az első randitól és olyan szép látni a beteljesedését. Szeretem, hogy a teljes szétszéledt baráti társaság összejön olyankor, szeretek táncolni, inni nem iszok, de így is jól szoktam érezni magam.
jan. 30. 20:25
 14/23 Timmy Burch válasza:
39%
Az ingyen pia , a nők nem érdekelnek
jan. 30. 21:18
 15/23 anonim ***** válasza:
69%

Ezt kicsit úgy írod, mintha a többi válaszoló nem szeretné a barátait vagy a barátai boldogságát. :D Én pl szeretem a barátaimat és a rokonaimat, nagyon örülök a boldogságnak, de ettől még nekem nem lesz túl nagy élmény az, hogy egy kijelölt x időpontban meg kell jelennem egy hivatalban (vagy pláne templomban), utána pedig egész este ülhetek másik kijelölt helyen, ehetem az ételeket amiket mások szeretnek, hallgathatom a zenéket amiket mások szeretnek, miközben az ifjú pár az idő 99%-ban a szülőkkel meg a legeslegközelebbi családtagokkal foglalkozik (teljesen érthető módon), nekem meg majd valahogy haza is kell jutnom a nap végén ami jellemzően több órás út.

Eddig akárhány esküvőn voltam, mindegyiken unatkoztam és éhes maradtam, hiába szeretem az illetőket akik épp házasodnak. :D

jan. 31. 11:12
 16/23 anonim ***** válasza:
61%
Én eddig minden esküvőn jóllaktam és jol mutattam, örültem hogy beszélgetek távol élő ritkán látott rokonokkal
jan. 31. 12:17
 17/23 anonim ***** válasza:
38%

Engem annyira nem kötnek le pl a barátaim távoli rokonai. :D

jan. 31. 12:41
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

Saját rokonaim nem a barátok nem ismert rokonai

Én már öreg, családban van esküvő

Barátok már nem házasodo koruak

jan. 31. 14:47
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem minden esküvőn három típusú vendég van:"

Szerintem ez a protokolláris legzizások ismérve, amikor csak azért mégy, mert az illendőség megkívánja. Azokon én is a harmadik típus voltam. Akkor kezdett ez átfordulni, amikor a haverjaim elkezdtek nősülni.

A haverlagzikat viszont imádtam egytől egyig. Van valami nagyon spirituális, ahogy készül a nagy napjára, mi meg mind ott állunk mögötte. Általában szerepem is volt bennük - voltam már ceremóniamester, tanú, fotóztam is már. Rég látott ismerősök gyűlnek össze, előtte legénybúcsú, nagyon jó.

Egyik kedvenc élményem, amikor egy ilyen esküvőn újra összejött az a banda, akikkel egyetem alatt minden héten együtt tivornyáztunk, de aztán szétszéledtünk. Hajnal kettő körül elkezdtünk poénból olyan számokat kérni, amiket anno nyomattunk a házibulikban, és volt egy 5-10 perc, amikor mintha egy időhurokba kerültem volna; nem tudom leírni az élményt, mintha konkrétan megint ott álltam volna a panel nappaliban 12-15 évvel azelőtt.

jan. 31. 15:46
 20/23 anonim ***** válasza:
40%
10. vagyok... egy dolgot elfelejtettem megemlíteni. A legjobban megszervezett esküvőt is tönkre tudják tenni a suttyó vendégek... és azért a legtöbb esküvőre meg vannak hívva a muszájból hívott emberkék, pl. rokonok, akármennyire vállalhatatlanul viselkednek (ilyen pl. a magát seggrészegre ivó és üvöltöző nagybácsi meg nagynéni, a minden fiatal és esetleg nem annyira fiatal nőt végigtaperoló meg szobára hívó 60as pohos nagypapa, a vallási térítő meg vegán térítő unokatestvér és sorolhatnám).
jan. 31. 15:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!