Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit fizetnél az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnél az esküvői fotóidért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
10%

10

Ne fárassz, hogy 3 kilo 1 hét 2 főre!

Max az egyik személynek a repjegy!

2023. nov. 29. 00:42
 12/67 anonim ***** válasza:
72%

11.

Kérj meg valakit, hogy SZÖVEGÉRTŐEN olvassa fel!

Ezt írtam: "Azt a pénzt a nászúthoz csapták. + 1 hét Thaiföld."

2023. nov. 29. 00:45
 13/67 anonim ***** válasza:
19%
#1 mit lehet 100 órát bénázni pár képen?
2023. nov. 29. 01:10
 14/67 A kérdező kommentje:
#9: Leírtad: “amiről azt gondolják, hogy profi”. Egyébként Lightroomban Presetek vannak, makró nincs. Az pedig világosan látszik, hogy megkapargattad a felszínét mindennek és most igyekszel úgy tenni mintha okos lennél. 3000 kép? Ez aranyos. Egy esküvő nyersanyaga nem ritkán a duplája, sőt a triplája is előfordul.
2023. nov. 29. 01:12
 15/67 A kérdező kommentje:
#13: Gondolom az ajánlat kiadásától a kész anyag átadásáig számolva, jegyes fotózással, külön napos kreatív fotózással, utazással, utómunkával ennyi. Én a kérdező is fotós vagyok, többszáz esküvő van a hátam mögött, ezért is voltam kívàncsi arra, hogy mi van most a saját ügyfeleimen kívül az emberek fejében erről a dologról. 4-6ezer nyersképpel jövünk el egy esküvőről, amibe nagyon sok munkaóra megy mire egy szépen fényelt, egységes, történetet mesélő sorozat lesz, 500-800 képpel.
2023. nov. 29. 01:16
 16/67 A kérdező kommentje:
#15: Sokat elárul ennek a társadalomnak az állapotáról, hogy ebből is sikerül politikát csinálni, ahogy rólad is ez a válasz. Sajnálom, mármint tényleg!
2023. nov. 29. 01:20
 17/67 anonim ***** válasza:
65%

A dm-ben nekem 40 kép 5 ezer ft volt kinyomtatni.

Nem fizetnék százezreket az biztos

2023. nov. 29. 05:59
 18/67 anonim ***** válasza:
60%
Én max 20-30 ezret fizetnék. Egyenesen hányok ezektől a gagyi, beállított, szétszerkesztett fotóktól (mást meg még esküszöm, nem láttam). Inkább megkérnék valakit, hogy akár egy jobb telefonnal lőjön pár képet. Esküszöm, egy amatőr sokkal természetesebb, szívmelengetőbb képeket lő...
2023. nov. 29. 07:13
 19/67 anonim ***** válasza:
10%

17. Te ritka sötét és egoista fószer vagy! Ki hozott bele politikát? Ezt csak te látod, de ha már bele keverted, erősen látszik rajtad a pankotai és noár féle liberális agyhalál.

Oké, jelenleg a földkerekség legnehezebb, legkomolyabb melója a

Fotós. Annyira sajnálom őket hogy hobbi és szórakozásért még vagyonokat is keresnek.

Csak a felszínét kapargatom a dolgoknak? Hidd azt! 😂 🤡

2023. nov. 29. 07:13
 20/67 anonim ***** válasza:
63%

Pont most lesz az esküvőm, gyorsban a baba előtt, ugyhogy semennyit. Anyukám fotos volt, nekem meg van tükörreflexes gépem (én is fotos vagyok). Megoldjuk. De ha rendes esküvő lenne, akkor is megprobálnék első körben ismerőst jó áron. Engem is hivtak már baráti alapon.

Amugy meg szerintem 250-ig. Akinek van egy legalább középkategórias gépe, meg jó látásmodja az már tud jókat. Nekem nem kell agyon retusált kép, ha kell magam is megszerkeztem ahogyan tetszik. (Mondjuk ez esetben még a 100 is sok lenne)

2023. nov. 29. 07:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!