Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10
Ne fárassz, hogy 3 kilo 1 hét 2 főre!
Max az egyik személynek a repjegy!
11.
Kérj meg valakit, hogy SZÖVEGÉRTŐEN olvassa fel!
Ezt írtam: "Azt a pénzt a nászúthoz csapták. + 1 hét Thaiföld."
A dm-ben nekem 40 kép 5 ezer ft volt kinyomtatni.
Nem fizetnék százezreket az biztos
17. Te ritka sötét és egoista fószer vagy! Ki hozott bele politikát? Ezt csak te látod, de ha már bele keverted, erősen látszik rajtad a pankotai és noár féle liberális agyhalál.
Oké, jelenleg a földkerekség legnehezebb, legkomolyabb melója a
Fotós. Annyira sajnálom őket hogy hobbi és szórakozásért még vagyonokat is keresnek.
Csak a felszínét kapargatom a dolgoknak? Hidd azt! 😂 🤡
Pont most lesz az esküvőm, gyorsban a baba előtt, ugyhogy semennyit. Anyukám fotos volt, nekem meg van tükörreflexes gépem (én is fotos vagyok). Megoldjuk. De ha rendes esküvő lenne, akkor is megprobálnék első körben ismerőst jó áron. Engem is hivtak már baráti alapon.
Amugy meg szerintem 250-ig. Akinek van egy legalább középkategórias gépe, meg jó látásmodja az már tud jókat. Nekem nem kell agyon retusált kép, ha kell magam is megszerkeztem ahogyan tetszik. (Mondjuk ez esetben még a 100 is sok lenne)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!