Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit fizetnél az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnél az esküvői fotóidért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
15%
Tudod ez az állítólagos hiperszuper minőség, ami neked ennyi időbe telik olyan dolog, hogy még ha tényleg így is van, ezt egy átlag laikus pár nem fogja látni. Egyszerűen nem látják a különbséget, nem szakmabeliek, ők összességében nézik a képet. Éppen ezért nem fizeti meg a többség, nem csak én, mert hiába magyarázod te be, hogy ezen nem csak ilyen meg olyan effekt van, hanem nyalogattam 3 napig ezt az egy fotót és nézzétek, mennyivel szebb, neki közel egyforma, de a tiedre legalább hónapokat kell várni és kvadrága. (Az én esküvőmet már nem kell elvállalnia senkinek, 10 éve házas vagyok)
2023. nov. 29. 10:00
 32/67 anonim ***** válasza:
16%

31. Nem panaszkodom köszönöm, de mindenki extrém szerény embernek ismer.

Hogy miről mi jut eszembe az az én dolgom, felesleges pöcs méregetésbe sosem mentem bele.

Most ahogy bele gondolok, amilyen emberek verik magukat a semmire, tényleg krva érzékes ember vagyok, de ezt sem én mondtam magamra.

Van még valami, vagy lezárhatjuk? Felőlem nyugodtan azzal foglalkozol amivel akarsz, ne érezd magad rosszul! A világod a tiéd, más elképzelések, más szabályok.

2023. nov. 29. 10:06
 33/67 A kérdező kommentje:

#32: Mindenkiknek más a fontos és a pároknak is azt szoktam javasolni, hogy állítsanak fel egy fontossági sorrendet és az alapján döntsenek az egyes szolgáltatókról. Ami ennek a sorrendnek a végén van, azon lehet spórolni, mert az kevésbé fontos. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a fontos, másra igényes.

Én pl. évekig fotóztam különböző nagy borászatoknak, de ettől még nem lettem sommelier, "buta" vagyok a borhoz. Ebből kifolyólag egy sima pénteki vacsorához, nem is a felső polcról választok tételt, de nem hülyézem le azt aki így tesz és legfőképpen nem kérdőjelezem meg azt a tudást és/vagy befektetett munkát ami mögötte van, Te pedig még mindig "állítólagos" minőségről írsz. Persze mondhatnám, hogy linkelem a portfoliomat, de egyrészt nincs szükségem efféle e-pénisz méregetésre, másfelől pedig úgyis törölnék mert reklámként értékelnék.

2023. nov. 29. 10:10
 34/67 anonim ***** válasza:
20%
34. Akkor egyetértünk! 👍🙂
2023. nov. 29. 10:14
 35/67 anonim ***** válasza:
12%

34: miért ne kérdőjelezném meg? Nem láttam még olyan fotóst, aki ne magát tartotta volna a legjobbnak és hurrogta volna le a többit, aztán némelyik totál szar képekre verte magát. Ez egy anonim oldal, olyan ember is leírhatja magáról, hogy csillió esküvőt fotóz évente és mindenki imádja a képeket, aki még életében nem fogott fényképezőgépet a kezében.

Egyébként én teljesen laikusként nyilvánultam meg, nekem is mutattak különféle ajánlatokat portfóliókkal, volt háromszoros árkülönbség is, számomra nem voltak annyival jobbak azok a képek. Lehet, hogy ha profi szemmel nézed, te látod, mitől jobb, de pont erről beszélek, hogy a pár többnyire nem profi szemmel nézi, annyit lát, hogy drága és sokára lesz kész.

2023. nov. 29. 10:22
 36/67 anonim ***** válasza:
12%

"#24: Dehogy sértődtem. Az, hogy valakinek nincs igénye valamire aminél amúgy nem is látja a különbséget, teljesen rendben van. "

23 vagyok. 10 évig éltem sajtófotó díjazottal. Jobban látom a különbséget mint bárki, jó kiképzést kaptam fotózásból, elhiheted. Rálátok arra is, hogy az esküvői fotósok 90%-a tehetségtelen senki.

Namost ezért nem fizetek. A telefonos fotó nem ér fel egy canon mark 354289587D-vel, ez tény, de nem is szeretnék belőle utcai óriásplakátot nyomtatni.

Tudod, hatalmas művészek még mai napig analóggal nyomják, szóval hagyjuk. Kaputelefonnal is lehet művészi képet készíteni, más kérdés, hogy plakátra nem fog felkerülni.

2023. nov. 29. 10:27
 37/67 A kérdező kommentje:

#36: Ezzel nincs is semmi baj, ahogy írod rengeteg a fotós, mindenki meg fogja találni a Neki megfelelőt. Az én célközönségem azok a párok alkotják, akik nem is csak a képeimhez, de hozzám, a személyemhez is ragaszkodnak, mert nem csak képeket, de élményt is kapnak, de ezt itt most tényleg csak marginálisan említem meg mert ez nem az a platform ahol ezt be lehet mutatni.

#37: A telefon és a fényképezőgép által készített kép között pont nem az a különbség, hogy meddig lehet nagyítani (főleg mióta a telefonokban is kétszáz millió pixeles szenzor van). Az analóg meg tényleg csak egy hobbi, minden előnyét elveszítette már a digitális fényképezőgépekkel szemben.

2023. nov. 29. 10:50
 38/67 anonim ***** válasza:
44%

Biztos, hogy 250 alatt, méghozzá jóval alatta.

Csak az a gond, hogy mi valószínűleg nem vagyunk a célközönsége az esküvői fotósoknak. Én konkrétan egy, azaz egy darab képpel is elégedett lennék, HA az olyan lenne, mint, ami 1960-ban nagyszüleimről készült. De olyat ma már nem csinálnak. Az a kép beállított, műtermi fotó, de él. Nem sztárfotós csinálta, hanem az itteni városi fotós, aki akkor mindent fotózott: iskolai tablóképtől esküvőkön át.

Nekem bőven elég lenne, ha az esküvő napján beballagnánk a fotós műtermébe, ott készülne pár kép és ennyi. Nincs szükségem se jegyesfotókra, se lagzis, se erdei képekre, amik miatt reggel 6-kor kell 50 km-t utazni.

De erre ma nincs piac, hiszen miért vállalna el bárki is 1-2 órás munkát, mikor más egész napért fizet?

2023. nov. 29. 10:58
 39/67 A kérdező kommentje:
#39: Biztosan találsz erre fotóst, tényleg sokan vagyunk.
2023. nov. 29. 11:01
 40/67 anonim ***** válasza:
53%

#38, nem kell félreérteni, nem alacsonyítom le a fotóművészetet, sőt. Elfogadom, hogy a munkádnak ára van, az enyémnek is, viszont nekem mások a prioritások. Igaz, nem is retusáltuk halálra őket.

De te is tudod, hogy az esküvői fotózás nem a művészetről szól, csak nagyon ritka esetben. Ez az easy money kategória valódi fotós berkekben. Annak idején az akkori fotós páromat próbáltam rávenni hogy menjen esküvőre fotózni, nem volt hajlandó.

Te kérdezted mennyit fizetnék, válaszoltam. Gyönyörűek a képeink, imádom őket, sőt a jegyesfotóink is tripoddal készültek a sziklás-hegységben. Inkább repjegyet fizettem amerikába :)

2023. nov. 29. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!