Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány év együttlét után kérték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év együttlét után kérték meg a kezed? Utána mennyi idő múlva volt esküvő?

Figyelt kérdés
ma 14:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
9 év kapcsolat után. Tavaly nyáron történt, az esküvő valamikor idén tavasszal-nyáron lesz, szóval kb egy év után.
ma 14:32
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
7 év után volt az eljegyzés, 10 év után az esküvő.
ma 14:47
 3/20 anonim ***** válasza:
31%
#1: 9 év után “csendlegyen-gyűrű”? Rájött, hogy jobbat úgyse tud magába bolondítani / kényelmes neki hogy valaki kiszolgálja, és inkább megtartaná ezt, mint hogy magát ellássa? Vagy mi történt, hogy 9 év kellett hozzá? Őszintén érdekel. Úgy tűnhet, hogy támadok, de nem ez a célom. Egyszerűen szeretném megérteni mihez kellett 9 év ha eleve egymással akartátok leélni az életet? Ez azért kiderül max 3-4 év után (kortól is függ persze). Mert azt is megértem, hogy vannak akik csak nem hisznek a házasság intézményében - ezért eleve nem is kerül sor az eljegyzésre, és ez mindkét félnek teljesen oké. De ha nálatok sor került rá végül, akkor gondolom nem ez áll a háttérben… Szóval akkor mi? 13 évesen jöttetek össze? Ez esetben is értem. Minden más esetben én nem lennék olyan biztos abban, hogy a vőlegényem élete szerelmének tart.
ma 14:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
1 év együttélés (1,5 év kapcsolat) után kérte meg a férjem a kezem és fél évre rá volt az esküvő.
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
#2 ugyanaz a kérdésem, mint az #1-hez. Ha van időd, kérlek válaszolj rá te is. Köszönöm!
 6/20 anonim ***** válasza:
38%
Tudtam, hogy le leszek pontozva. Ezen az oldalon egy kérdést se lehet feltenni, hogy az ne keltsen felháborodást. Őszintén csak kíváncsi vagyok. Az én értékrendem szerint ezek a hosszas barátnő-barát viszonyok érthetetlenek (ha nem a korábban felsorolt kivételek közé tartoznak). Szeretném megérteni a másik oldalt. Simán lehet, hogy én érzem / gondolom rosszul, nyitott vagyok a “meggyőzésre”. Ezért is kérdeztem.
ma 14:53
 7/20 anonim ***** válasza:
29%
De akkor ne csak impulzív lepontozás legyen, hanem válasz is :)
ma 14:54
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem sietünk sehova, ennyi. Eleve nem gondolom, hogy egyáltalán szükséges lenne a házasságkötés ahhoz, hogy egymással éljük le az életünket. (Emiatt soha egyetlen alkalommal se "nyaggattam" vagy bármi ilyesmi, nem is célozgattam, szóval kétlem hogy "csendlegyen-gyűrű" lenne. :D ) Marhára ráért a dolog, igazából ha sose kéri meg a kezem, azzal se lett volna bajom.

21-22 évesen jöttünk össze amúgy, én akkoriban még tanultam, ő pályakezdő volt, együtt se laktunk egy darabig, nekem határozottan túl gyors lett volna "max 3-4 év" után.

Ja, és nem "szolgálom ki", nem kisgyerek.

#1 voltam

ma 14:55
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
#8 köszönöm a korrekt választ! A lényeg, hogy boldogok vagytok és szívből kívánom, hogy maradjon is így! :)
ma 14:57
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
4 év után, másfél évre rá volt az esküvő.
ma 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!