Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány év együttlét után kérték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év együttlét után kérték meg a kezed? Utána mennyi idő múlva volt esküvő?

Figyelt kérdés
tegnap 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
7 év és egy közös gyerek után kértem, hogy házasodjunk össze.
tegnap 15:00
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Aki itt elméleteket gyárt, hogy ki mikor és miért házasodik, az tévúton jár :D Minden pár motivációja egyedi, a legbelsőbb okokat pedig idegen úgysem tudja, csak találgat.
tegnap 15:03
 13/22 anonim ***** válasza:
42%
#12: “minden pár motivációja egyedi és csak ők tudják” - Igen, pontosan! Ezért kérdeztem :) nem állítottam hogy ismerem a végső igazságot, világosan leírtam, hogy ÉN így látom, így érzem, így gondolom. Tudod, a tudományos kutatások is kérdésekkel és hipotézisekkel indulnak. Majd a kutatás során mintákat (válaszokat, adatokat) gyűjtenek, amiből konklúziót vonnak. Leírtam a hipotézist, majd feltettem a kutatási kérdést. Ennyi történt :) csak a minta egyelőre nem valami reprezentatív egyetlen válasszal.
tegnap 15:19
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

" Ezen az oldalon egy kérdést se lehet feltenni, hogy az ne keltsen felháborodást."

Fuh, de unom már ezt a passzív-agresszív mártírjátékot: azt vágod, hogy a kérdésed előtt izomból beszóltál mindenkinek, aki sokáig járt jegyben, vagy párban? Nem lehet, hogy ezért lettél lepontozva, jóember?

Amúgy egyszerre válaszolnék a te kérdésedre és a kérdezőére: 10 év után kértem meg a kezét, és két hónap múlva lett esküvő. Ennek 11 éve. Azért tartott eddig, mert 17-18 évesen jöttünk össze, és húszas éveim elején eszem ágában nem volt nősülni. Volt egy időszak, úgy 25 éves korunk körül, amikor tervezgettem a dolgot, de akkor meg épp szétestünk kicsit, mint pár, és abból fel kellett épülni.

tegnap 16:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

6 év után volt eljegyzés, esküvő pedig kevesebb, mint egy évre rá.

Mivel én még gimnazista voltam, amikor megismertem a férjemet, így ez szerintem nem volt kései.

tegnap 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

#14 A válaszod az korrekt, azt köszi!

Az izomból beszólás pedig kicsit túlzás 😂 leírtam, ÉN hogy gondolom / hogyan venném, a stílus lehetett volna finomabb, ezt elismerem. Ha ez ilyen heves reakciót váltott ki, akkor bocsi “jóember”, de kissé érzékenyek vagytok. Bizonyára szerelemben éltek a hosszú “előjáték” ellenére (vagy kitudja pont amiatt, és szívből gratulálok mindenkinek, aki megtalálta élete párját mindegy mennyi időbe került), szóval semmi nem igaz rátok abból, amit fejtegettem…akkor mire az óriási kiakadás és felháborodás? Érdekesmód nemcsak az első “izmos beszólásom” de minden más is totál lepontozást kapott, akkor hol is a logika? Amikor pedig megköszöntem az első korrekt választ és boldogságot kívántam (teljesen őszintén, irónia nélkül), azon továbbra sincs semmilyen minőségű pontozás. Miért?

tegnap 16:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
* javítom, mert azóta már azon is van. Szintén lepontozás. Gondolom az is egy jó izmos beszólás volt a részemről! 😂
tegnap 16:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
3 év után és a 4. évfordulónk környékén házasodtunk. Én a huszas éveim elején jártam, amikor összekerültünk, viszont mindig is hamar akartam szülni, azt viszont házasság nélkül nem tettem volna. Gyereket ő is akart, házasságot nagy részt amiatt, hogy én akartam, meg ugye a gyerek nem jöhetett szóba előtte.
tegnap 16:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
5 év után volt az eljegyzés és egy évre rá az esküvő. Azért vártunk ennyit, mert viszonylag fiatalon jöttünk össze és így nem szerettem volna elsietni, túl fiatalon házasodni, de túl hosszú jegyességet sem. Utólag se csinálnám máshogy, nekünk így pont tökéletes volt az időzítése.
tegnap 17:39
 20/22 anonim ***** válasza:
3 év után kérte meg a kezemet a férjem és azonnal házasodtunk is 3 hónappal később. Nem akartunk várni, mert minek. Egy szűk kis polgári esküvőnk volt és egy éttermi vacsora a családdal. Teljesen jó volt.
tegnap 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!