Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év együttlét után kérték meg a kezed? Utána mennyi idő múlva volt esküvő?
" Ezen az oldalon egy kérdést se lehet feltenni, hogy az ne keltsen felháborodást."
Fuh, de unom már ezt a passzív-agresszív mártírjátékot: azt vágod, hogy a kérdésed előtt izomból beszóltál mindenkinek, aki sokáig járt jegyben, vagy párban? Nem lehet, hogy ezért lettél lepontozva, jóember?
Amúgy egyszerre válaszolnék a te kérdésedre és a kérdezőére: 10 év után kértem meg a kezét, és két hónap múlva lett esküvő. Ennek 11 éve. Azért tartott eddig, mert 17-18 évesen jöttünk össze, és húszas éveim elején eszem ágában nem volt nősülni. Volt egy időszak, úgy 25 éves korunk körül, amikor tervezgettem a dolgot, de akkor meg épp szétestünk kicsit, mint pár, és abból fel kellett épülni.
6 év után volt eljegyzés, esküvő pedig kevesebb, mint egy évre rá.
Mivel én még gimnazista voltam, amikor megismertem a férjemet, így ez szerintem nem volt kései.
#14 A válaszod az korrekt, azt köszi!
Az izomból beszólás pedig kicsit túlzás 😂 leírtam, ÉN hogy gondolom / hogyan venném, a stílus lehetett volna finomabb, ezt elismerem. Ha ez ilyen heves reakciót váltott ki, akkor bocsi “jóember”, de kissé érzékenyek vagytok. Bizonyára szerelemben éltek a hosszú “előjáték” ellenére (vagy kitudja pont amiatt, és szívből gratulálok mindenkinek, aki megtalálta élete párját mindegy mennyi időbe került), szóval semmi nem igaz rátok abból, amit fejtegettem…akkor mire az óriási kiakadás és felháborodás? Érdekesmód nemcsak az első “izmos beszólásom” de minden más is totál lepontozást kapott, akkor hol is a logika? Amikor pedig megköszöntem az első korrekt választ és boldogságot kívántam (teljesen őszintén, irónia nélkül), azon továbbra sincs semmilyen minőségű pontozás. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!