Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány év együttlét után kérték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év együttlét után kérték meg a kezed? Utána mennyi idő múlva volt esküvő?

Figyelt kérdés
jan. 30. 14:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
79%
6 év után kért meg, rá egy évre volt az esküvő. Nem voltam még 20 éves mikor összejöttünk. De szerintem ha idősebb lettem volna sem siettem volna sehova.
jan. 31. 00:29
 22/40 anonim ***** válasza:
76%

Fél év után kért meg a férjem, 1 évre rá volt az esküvőnk. Azaz összességében. 1,5 év kapcsolat után házasodtunk 25-22 évesek voltunk akkor. Most már 15 éve vagyunk együtt:) 39/N

3. Miért egyből a rosszindulat? Szerintem ezért vagy lepontozva. Az eszedbe sem jut hogy esetleg fiatalon jöttek össze? Nekem pl van olyan ismerősöm akik a középiskola elején jöttek össze, ( volt osztálytársaim), végig együtt voltak, együtt érettségiztek, ugyanarra az egyetemre mentek, 25 évesen házasodtak össze. 1 évvel esküvő előtt volt eljegyzés. Azóta is együtt vannak, közben született 2 gyerek is.

jan. 31. 01:04
 23/40 anonim ***** válasza:
35%

"Ha ez ilyen heves reakciót váltott ki, akkor bocsi “jóember”, de kissé érzékenyek vagytok."

Félreérthetően fogalmaztam: magát, a véleményedet nem vettem magamra.

Ha őszinte akarok lenni, a véleményeddel valójában inkább egyetértek. Abszolút ismerem a jelenséget, amikor egy céltalan, megrekedt párkapcsolatban jön egy eljegyzés, amiből sosem lesz esküvő. Ezt a működést én is bírálom, bár az okot, a dinamikát máshol látom, mint te - de ez más téma.

A kritikámnak ehhez semmi köze. Amitől kinyílik a bicska a zsebemben, amikor valaki kiáll megmondósat játszani, nyíltan, vagy burkoltal leszól másokat, majd ha negatív visszacsatolást kap, akkor előáll az áldozati szereppel, hogy nem tartják tiszteletben a véleményét.

Ami egyértelműen nem volt fair veled szemben, hogy valójában nem rajtad húztam fel magam, hanem évek óta fel vagyok ezen b.szódva, és ezért pöccre indulok.

jan. 31. 08:32
 24/40 anonim ***** válasza:
42%

En sem vagyok meg hazas, de szerintem baromi serto modon irtad le a velemenyedet. Esetleg belegondolhattal volna, hogy a stilusod hogy eshet masoknak. Nem hiszem, hogy ezt kulonosebben magyarazni kellene.

Leirhattad volna azt is, hogy a kornyezetedben azt lattad, hogy…es megkerdezhetted vokna, hogy itt a valaszadoknal mi volt az indittatas, hogy viszonylag kesobb hazasodtak? Erre elkezted ledegradalni a kapcsolatokat, kb uritolyuknak es hazi rabszolganak lehordva a kommenteloket. Ha tenyleg nem erted, mi ezzel a gond, akkor komoly hianyaid vannak empatia es onreflexio teren.

jan. 31. 09:43
 25/40 anonim ***** válasza:
69%

6,5 év után kértem meg a kezét, 1,5 évre rá volt az esküvő. Idén lesz a 3. évfordulónk.

A párom 18 éves volt, amikor összejöttünk, 2 évre rá költöztünk össze. Én alapvetően eleve nem hiszek a házasságban, semmin nem változtat, legalábbis számomra. Viszont tudtam, hogy neki ez fontos és mivel nekem meg ő fontos, így összeházasodtunk. Hosszú távon pedig mivel vagyonközösségről szó van, előnyösebb lehet, ha mondjuk majd házat akarunk venni. Nem mintha kapnánk hitelt arra, amit mi szeretnénk. :D

jan. 31. 10:06
 26/40 anonim ***** válasza:
69%

A válásom után a mostani kapcsolatom:2 év együttjárás, + 7 év együttélés + 1 év után házasság +most 11 éve házasságban.

Az érdeklődőknek:Azért tartott ennyi ideig az együttélés, mert először le kellett magamban zárnom az előző házasságot, majd - mivel jó/élhető kapcsolat alakult ki a mostani feleségemmel, - egyszer csak ráeszméltem, hogy ezt a kapcsolatot meg kell erősíteni a házassággal, ugyanis mindig házasságpárti voltam. :)

jan. 31. 10:59
 27/40 anonim ***** válasza:
69%
Mi 3 ev utan hazasodtunk, nem volt eljegyzes, kaptam egy jelkepes eljegyzesi gyurut, de a ferjem mar elvalt egyszer, es akkor volt 38 eves (en 27) ezert en bohockodasnak ereztem volna, ha megkeri a kezemet.
jan. 31. 12:04
 28/40 anonim ***** válasza:
69%

8 év együttélés után, esküvő idén.

Tavaly szerettük volna, de inkább hagyjuk is azt az évet. Esküvő helyett a vőlegényem majdnem kórházba került, olyan beteg lett (40 fokos láz napokon át), azután pedig váratlanul költöznünk kellett, szóval idénre csúszott az egész.

jan. 31. 22:02
 29/40 anonim ***** válasza:
67%

Hármas, azért lettél lepontozva, mert bunkóztál, szóval nem kell megbántódni, meg azután passzív-agresszívkodni. Talán hogyha nem szólsz be, akkor nem húzunk le a francba.

Gondolkozni kéne, mielőtt bárkinek bántó kommentet írsz - igen, a ksslegyen-gyűrű meg amit utána írtál az parasztság. Ennyi az oka.

jan. 31. 22:04
 30/40 gorilla86 válasza:
69%
Nem vagyunk “fiatalok” 40-hez közelebb vagyunk mint a 30-hoz korosztályban. Megismerkedésünk után fél évvel, (15 év után otthagytam a külföldi munkám) összeköltöztünk Magyarországon. 1 éves évfordulón megkértem a kezét, rá 3 hónapra lagzi. Ekkor kezdtünk el építkezni, ami bő 1 évig tartott. Mostmár élvezzük a kis szerelemkuckónk kényelmét és a babaprojekten vagyunk rajta. Tökéletes harmóniában vagyunk és mindketten boldogabbak vagyunk mint valaha.
febr. 1. 04:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!