Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek? Nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Nektek mi a véleményetek? Házasság utáni együttlét?

Figyelt kérdés

A minap beszélgettem a könyvtárban egy 22 éves egyetemista lánnyal. Abba csöppentem bele így fél órás beszélgetés után, hogy a lány már azt ecseteli, hogy ő csak a házasság után fog lefeküdni a férjével. Megkérdeztem ennek okát, kb ezek a válaszok jöttek: " Nem adom oda csak úgy bárkinek a szü*ességem, ha valaki engem akar harcoljon meg értem, vegyen el feleségül és utána együtt lehetünk amennyit akarunk" illetve " Nekem nem az együttlét a legfontosabb a házasságban. Ne azért vegyen el feleségül valaki mert jók vagyunk együtt az ágyban, minden dolgon lehet változtatni,csiszolni, egy kis méretű szerszámmal rendelkező férfi is tud fájdalmat, örömöt okozni, illetve egy nagy méretű szerszámmal is lehet fájdalmat és örömet okozni, ebbe bele kell rázódni hosszú távon akkor is ha a házasság előtt már x lefeküdtetek." illetve " Én a nászutamra úgy szeretnék visszagondolni, ha majd öreg leszek, hogy igen ez egy különleges éjszaka volt b*szki. És nem úgy, hogy egy volt a sok közül. " illetve " Nem nem vagyok vallásos, a szüleim sem vallásosak, illetve régi módinak sem nevezném őket. Nem ők sugallták ezt nekem, hogy ezt kell tennem, ez az én életmeglátásom, amin nem áll módomban változtatni. Ha lesz olyan pasi aki elfogadja akkor lesz, ha nem akkor szü*en halok meg. Életem első 22 évét is kibírtam nélküle, még ennyit is kibírnék :-) (nagy mosoly) "

Számomra ez hihetetlen, ilyenek még léteznek az életbe? Nem egy 80 éves néniről van szó, vagy egy 15 éves kislányról aki jó esetbe nem is tudja miről beszél, egy értelmes 22 éves nőről van szó akik még leginkább élvezik az életet, és mindennap más pasi ágyába ébrednek... Nektek mi a véleményetek erről az egészről?

2013. ápr. 18. 06:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%

És most ezen miért vagy megütközve? Zavar hogy nem kizárólag ezek a tipikus mai r.bancok vannak a világon?

Én inkább örülök hogy ilyen is van. Egyébként is tök jó, hogy nem vagyunk mind egyformák, ha így lenne akkor dögunalom lenne az élet.

(Ez pedig nem tartozik a tárgyhoz, de nem értem, a szüzesség szót minek kicsillagozni.)

2013. ápr. 18. 06:41
 2/29 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki úgy dönt, ahogy neki tetszik. Ez még bőven belefér a normális kategóriába, ilyen a beálllítottsága és kész.

Szerintem sokkal inkább szélsőségesek és befolyásolhatók azok, akik "mindennap más pasi ágyába ébrednek".

2013. ápr. 18. 06:42
 3/29 anonim ***** válasza:
45%

Neki van igaza. Mielőtt nem volt divat a nőknek is fűvel-fával lefeküdni, "kiélni" magukat, a nők többsége szűzen ment férjhez. Még is sokkal kevesebb volt a válás, mint most. Akkor még a házasságot nem átjáróháznak nézték az emberek, mint most.

28/F

2013. ápr. 18. 06:45
 4/29 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, hogy ez miért háborít fel téged ennyire...

Szerintem tök szimpatikus, normális hozzáállás.

2013. ápr. 18. 06:50
 5/29 anonim ***** válasza:
67%
Ez szerintem normális döntés. Én megözvegyültem. Nem voltam tehát már szűz, mégis a második férjemmel csak esküvő után voltam együtt. Nem egyedi eset az ilyesmi. Hozzáteszem nem vagyok prűd, maradi.
2013. ápr. 18. 07:01
 6/29 anonim ***** válasza:
78%
Szimpatikusabb, mint az, aki ennyi idosen mar 15 ferfival volt
2013. ápr. 18. 07:01
 7/29 anonim ***** válasza:
54%
A másik fél minden téren való megismerése nélkül felelőtlenség házasodni.
2013. ápr. 18. 07:35
 8/29 anonim ***** válasza:
59%
Lutri így összeházasodni valakivel.
2013. ápr. 18. 07:41
 9/29 anonim ***** válasza:
76%
Úgy ahogy előttem írták, lutri így összeházasodni bárkivel is. Valóban nem a szex a LEGfontosabb egy kapcsolatban, illetve inkább úgy fogalmaznék, EGYIKE a legfontosabbaknak, de nem csak az van, azonban ha nem passzol, akkor az tönkre is tud tenni egy házasságot. Ezért mindenképpen jó, ha még házasság előtt ismerik a felek egymás szexuális szokásait. Ettől függetlenül ha ő így látja jónak, akkor tegye így, attól, mert házasság után akar ágyba bújni a férjével jól is elsülhet a dolog, ha éppen passzolnak. Csak lutri.
2013. ápr. 18. 07:54
 10/29 anonim ***** válasza:
81%

Az elgondolás nagyon szép és becsülendő, de ez így tényleg elég bizonytalan. Tudom, hogy a legtöbb ember normális, de nem minden ember teljesen egyenes szexuálisan. Bármilyen perverziója lehet a párjának, ami csak akkor derülne ki, miután összeházasodtak? Aztán mi van? Aláveti magát a dolognak, vagy máris válás?

A másik: "egy kis méretű szerszámmal rendelkező férfi is tud fájdalmat, örömöt okozni, illetve egy nagy méretű szerszámmal is lehet fájdalmat és örömet okozni"

18+

Cáááfolom. Nekem eddig 3 szexuális partnerem volt. Egyiknek elég kicsi volt, de vele jó volt az ágyban. A másodiknak óriási volt volt hogy már bekönnyeztem annyira fájt, alig fért be, nem tudtam vele mit kezdeni, nem volt jó, fel is sértett belül, egyszerűen nekem ehhez túl szűk volt minden. A harmadik közepes, vele jó minden.

De a lényeg, hogy igenis van olyan, hogy nem illik össze az ágyban 2 ember!

" Nekem nem az együttlét a legfontosabb a házasságban. Ne azért vegyen el feleségül valaki mert jók vagyunk együtt az ágyban"

Nem az együttlét a legfontosabb, de azért elég meghatározó. Szerintem a kapcsolat legalább 20%-át adja, és ha az a 20% ismeretlen marad, bizonyos téren egy vadidegenhez megy hozzá.

Az a baj, hogy a saját szüzességét túlmisztifikálja a csaj, és hatalmas elvárásai lesznek (szerintem). Csalódni fog.

És most jöhet a lepontozás (vagy a válaszom törlése)

22L

2013. ápr. 18. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!