Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha másfél év együttlét után már nem vonzódom hozzá annyira?
A szex nagyon jó sőt... Sőt, még annál is jobb...
De egyszerűen már egyáltalán nem gerjedek be olyan dolgoktól amiktől régen. Sőt szinte már csak attól, ha konkrétan elkezdjük előtte alig... pl egy csók, már semmi... Az alatt szinte semmit nem érzek. Persze jó, de nincs meg " az " az érzés.
Na meg már egyáltalán nem röpködnek pillangók a hasamba :(
Tök jól elvagyunk így, de azért kicsit hiányzik a kezdeti lelkesedés.
Normális, hogy már másfél év után elmúlik az intenzívitás?
Házasságról beszélünk, tervezünk közös jövőt.
Szerintetek?
( Amúgy nagyon szeretem, csak nem érzem azt, hogy hú de nagyon szerelmes vagyok meg lila köd meg stb.. )
Ő annyira nem érzi azt amit én. Mármint ő nem az a típus aki állandóan az érzéseiről beszél velem ellentétben. Én hajlamos vagyok arra, hogy ha valami van, akkor rögtön problémázom, pedig van, hogy csak 1-2 napig tart egy-egy érzés... Én ilyen lobbanékony vagyok sajnos.
Tehát többször beszéltünk ilyenekről, ő neki is volt talán néha-néha ilyen érzése, de sokkal kevésbé, mint nekem. Az együtt töltött percek értékesek, és jók. Szeretünk nagyon együtt lenni. Nekem inkább a testi-fizikális érzések hiányosabbak. Nem a szex. Na meg, az amikor úgy igazán kimondottan érzem, hogy szerelmes vagyok. Maga az a rózsaszín szemüveg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!