Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az normális ha másfél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha másfél év együttlét után már nem vonzódom hozzá annyira?

Figyelt kérdés

A szex nagyon jó sőt... Sőt, még annál is jobb...

De egyszerűen már egyáltalán nem gerjedek be olyan dolgoktól amiktől régen. Sőt szinte már csak attól, ha konkrétan elkezdjük előtte alig... pl egy csók, már semmi... Az alatt szinte semmit nem érzek. Persze jó, de nincs meg " az " az érzés.

Na meg már egyáltalán nem röpködnek pillangók a hasamba :(

Tök jól elvagyunk így, de azért kicsit hiányzik a kezdeti lelkesedés.

Normális, hogy már másfél év után elmúlik az intenzívitás?

Házasságról beszélünk, tervezünk közös jövőt.

Szerintetek?

( Amúgy nagyon szeretem, csak nem érzem azt, hogy hú de nagyon szerelmes vagyok meg lila köd meg stb.. )

2011. aug. 18. 22:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

nem normális. mi 6 éve vagyunk együtt,házasok vagyunk,gyerekekkel,de most is remeg a ygomrom ha megcsókol és elolvadok. előtte olyan kapcsolataim voltak,ahol 1-1,5 év után így éreztem mint te. ő valószínű nem az igazi neked,mert még nem kéne így érezned. 10 év után még talán oké,de ez még korai nagyon

ha ő az igazi,akkor most is hú de szerelmes lennél-persze nem úgy mint a legeléjén-de mélyebben,másképp. a szerelem átalakul de nem megszokássá,hanem egyre erősebb ízzóbb szeretetté-szerelemmé

2011. aug. 22. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!