Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha másfél év együttlét után már nem vonzódom hozzá annyira?
A szex nagyon jó sőt... Sőt, még annál is jobb...
De egyszerűen már egyáltalán nem gerjedek be olyan dolgoktól amiktől régen. Sőt szinte már csak attól, ha konkrétan elkezdjük előtte alig... pl egy csók, már semmi... Az alatt szinte semmit nem érzek. Persze jó, de nincs meg " az " az érzés.
Na meg már egyáltalán nem röpködnek pillangók a hasamba :(
Tök jól elvagyunk így, de azért kicsit hiányzik a kezdeti lelkesedés.
Normális, hogy már másfél év után elmúlik az intenzívitás?
Házasságról beszélünk, tervezünk közös jövőt.
Szerintetek?
( Amúgy nagyon szeretem, csak nem érzem azt, hogy hú de nagyon szerelmes vagyok meg lila köd meg stb.. )
Egyébként olykor elgondolkodom rajta, hogy talán nem is az ő csókjára hanem úgy általánosságban, senki csókjára nem gerjednék már be. Néha elképzelem, hogy vajon ha x,y-nal csókolóznék lenne-e éreznék-e valamit, és nem nagyon, vagy csak nem tudom úgy átérezni.
Az lehetséges, hogy egyszerűen már magára a tevékenységre nem tudok?
Szia!!
Mi is kicsit több mint másfél éve vagyunk együtt s egy ideje én is így érzek... Nem indulok be olyan könnyen sőt a szex is kezd ellaposodni... Nem tudom miért, de én magamtól nem kívánom meg, nem kezdeményezek szinte soha.. Most már 3 hete lesz holnap hogy együtt voltunk, de az se volt az az igazi sajnos. Én is félek, hogy akkor ez most mégis mi a fene miatt van így? Hozzá kell tennem, hogy elég stresszes időszakban vagyunk mindketten. Én próbálom nem bántani őt a magam baja miatt, nem rajta levezetni a feszültségemet, de néha nem megy.. közben már ilyen apróságokon felidegesítem magam, hogy minden reggel úgy kezdődik, hogy minimum 25-30 hatalmas tüsszentésre ébredek, de nem, ő nem beteg, ha hallatom a hangom, már ideges, hogy nem is tüsszenthet.. szóval vannak ilyen bagatell dolgok amin feszülünk, de ha le akarok ülni vele beszélni, szerinte semmi baj nincs köztünk, nem tudom meddig bírom..
De mellette ugyanúgy ott van a jó oldal, hogy amúgy jól kijövünk egymással, ezeket leszámítva, szeretem, bízok benne és tényleg minden szuper lenne ha önmagunkat tudnánk hozni ebben a nehéz helyzetben is...
Hűű, köszönöm, igen, igazad van.
Volt már sok minden a kapcsolatunkban, jók is rosszak egyaránt. De én úgy hiszem, ha mindketten megdolgozunk érte, és igazán akarjuk egymást akkor működhet a dolog bármi áron. Csak hát ezért akartam tudni, hogy vajon más is érez -e így, na meg, hogy ez menyire normális...Kicsit korainak tartom ezt a "kiégést"
Nem biztos feltétlen, hogy kiégésről van szó, sok embert ismerek, akinek a csók már kb semmi, ahogy egyre idősebbek lesznek. Mondjuk számomra ez nagyon fura, mert minden csók után alig bírunk magunkkal :D (3 és fél éve együtt)
Viszont tudom, hogy sok embernek meg ez a fura, különbözőek vagyunk...
De egyébként ha ránézel és elképzeled magad vele pl szex közben az ilyesmik azért felizgatnak még?
Szerintem vizsgáld meg a kapcsolatotok többi részét, mennyire vagytok együtt boldogok, mert ha nagyon, akkor valószínűleg ez nem olyan nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!