Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvőd?
Milyen menyasszonyi ruhád volt, és mennyibe került?
Hol volt az esküvő?
Milyen gyűrűvel kérték meg a kezedet?
Gyerekmentes esküvő mellett döntöttél? Ha igen, miért?
Mennyi volt az egész esküvő? Lagzi is volt?
Mi volt a legizgalmasabb benne?
Sajnos nekem egyáltalán nem olyan ruhám volt, mint amilyet akartam. Vagy egy egyszerű de nagyszerű, rövid szoknyás menyasszonyi ruhát akartam volna, vagy pedig egy 2 részes esküvői ruhát, gyönyörű szoknyával, és hozzáillő crop top hosszúságú felsővel. De nem ilyen lett, egyikhez se hasonlított. Sima egyszerű földig érő egyberuha volt, jól állt, de nagyon felejthető, és nem volt vágyam. Az árát nem tudom, ugyanis nem is én vettem... Anyós vette. Hogy hogy alakult így, hogy az anyósom által vásárolt ruhában esküdtem, az egy hosszú sztori. Most már mindegy.
Hol volt az esküvő?
Székesfehérváron, a Hiemer-Házban. Nem rossz, de nincs is okom ajánlani.
Drágával, de ugyanez volt a házasságkötő gyűrűm is. 1000 eurós kék opál, fehérarany.
Nem, szóba se jöhetett, hát férjemnek volt egy 3-4 éves unokahúga, nekem is unokatesóknak kisgyerekek... Ha gyermekmenteset tartok, nem tudnak, és nem is akarnak eljönni, az fix. Meg is sértődnének. Tuti hogy a férjem se ment volna bele, hogy az unokahúga ki legyen tiltva. Tehát fel sem merült.
Lagzi nem volt, de ünneplés igen. Tehát nem volt zene, tánc, se volt külön terem, lakoma, meg apró "programok" evés közben. Cakkumpakk olyan 3000 euró volt az esküvő (nem mi fizettük, hanem a szüleink).
Hogy végre le van tudva, végre házasok vagyunk, mindkettőnk névváltozása.
Fehér, nagy abroncsos. Béreltük, talán 30-40 ezer Ft volt.
Hol volt az esküvő?
Esztergom, házasságkötő terem.
Köves ezüst gyűrűvel. A karikagyűrű barokk mintás sárga arany volt.
Csak pár vendég volt.
Ruha + csokor + étterem. Lagzi nem volt.
Hogy férj és feleség lehetünk.
Mindez 2011-ben, 2 éve váltunk el :)
- About You-ról rendeltem meg egy vakufényben ragyogó gyöngyökkel tetőtől-talpig hímzett, kisebb uszállyal ellátott, gyönyörű ruhát, 200.000 Ft körül volt. Fontos volt hogy bőröndben könnyen tudjam szállítani, ne viselje meg az anyagát a szállítás, a kölcsönzés nem volt opció mivel
- Külföldön házasodtunk
- Egy Pandora gyűrűvel amit én választottam ki, megmondtam neki, hogy ne merészeljen erre vagyonokat elkölteni, semmi jelentősége nincs számomra, utálom az ékszereket. Az arany & gyémánt karikagyűrűmet sem hordom, a férjem sem az övét.
- Volt már saját gyerekünk, ezért szóba sem jött ez a modern hóbort, hogy kitiltsuk őket.
- 1,5 millió Ft (+ részét a férjem családja állta) + az úti költség. Volt lagzi, a kint élő rokonokkal, nem voltunk sokan.
- Az, hogy semmit nem kellett csinálnom, mert a külföldi rokonok intéztek mindent, mi csak küldtük a pénzt. A helyszínt Facetime videóhívásban jártuk be a sógornőmmel, a csokrot a férjem a sógorommal csináltatta azt se tudtam milyen lesz, az ételeket a férjem választotta, a fotóst a sógornőm szerezte. Nekem csak két darab be-kivonulós első táncos zenét kellett választanom és meg kellett jelennem. Egy álmom vált valóra ezzel, ugyanis soha nem akartam ezzel foglalkozni még olyan szinten sem, hogy egy esküvőszervezőnek dirigáljak.
A vonalú, szatén, abroncs nélkül, de gyönyörű esése volt, 280-ért lett véve.
Hol volt az esküvő?
Pest agglomerációjában.
Gyémánt, rose gold, de nem nagy gyémánt, így szerencsére nem volt drága.
Dehogy :D Nagyon szeretem a gyerekeket, egyáltalán nem zavarnak semmiben. A szertartás alatt csendben voltak, mert jól neveltek, egy elég kicsi volt, aki nyűglődött picit de apuka rögtön kivitte. A lagzi alatt cukik voltak ahogy szaladgáltak, ott se zavartak senkit.
3 millió, hajnal 4ig tartó lagzival, korlátlan alkohollal.
Hogy sikerült nem stresszelnem, végig nagyon élveztem és el tudtam engedni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!