Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem fizettünk értük, telefonnal készítettük őket a gellérthegyen, aztán lightroom-ban kicsit felhúztuk.
Mindenki kérdezi, hogy ki volt a fotós. :D
23. Erről van szó! Persze a kérdező vérig sértődik ilyenkor, mert hát nem mindenki konzumidióta, és nem tömi a zsebét!
Minket anno lehúzott a fotós, 60db képért vagyonokat kért. Azóta mindenkit lebeszélek a fotósról, modernkori szerencselovsgok, a 95%-a tehetségtelen senki. Aki meg minimális szinten ért a fotó szerkesztéshez, ingyen megússza a dolgot.
#24: Dehogy sértődtem. Az, hogy valakinek nincs igénye valamire aminél amúgy nem is látja a különbséget, teljesen rendben van. A baj ott kezdődik amikor nem látod a különbséget, de meg vagy róla győződve, hogy nincs is és ez alapján szólod le más munkáját, hivatását vagy épp tehetségét, viszont ez Téged minősít, nem engem, vagy bármelyik fotóst.
Ettől persze lesz igazság abban amit írsz, rengeteg a magát profinak beállító amatőr, aki rádobál pár presetet a képekre és már hirdeti is magát, de én nem róluk beszéltem, hanem azokról akik rendesen megcsinálnak egy esküvői sorozatot, úgy, hogy van kohézió a képek között, azok valóban történetet mesélnek, de nyilván ennek sem a Te recepciós szinteden van befogadható valóságképe, Te megoldod ingyen.
25. Apa, az én recepciós szintemmel művészi termékeket hozok létre. Szerintem keversz valakivel. 3 éves koromtól asztalos műhelyben nőttem fel, van 3 diplomám, az élet alkotói tevékenységeiben fürdőzöm. Az Isten ebben tehetséggel áldott meg, zenélni, táncolni viszont nem tudok. Kézi, gépi, cnc munkák széles köre, és nem az építőiparról beszélek. Kifaragjalak fából? Vagy én vagyok túl jó, de nekem a fotózás nem okozott nehézséget, sőt inkább unalmassá vált. Hozzáteszem, engem a pénz sosem érdekelt, nekem mindenben a flow ami számít. Persze anyagilag stabil vagyok, tudom finanszírozni az életem. Most éppen egy új műfajba kezdtem bele, de már felépítettem a gerincét. Ja, csak hogy lásd hogy a "recepciós" hogy csinálja. Papír, vázlat, mi a cél, indulás, kompetenciák, erő-eszköz igény, elméleti anyagok, szoftveres ismeretek, gyakorlat.
Most pont jóba álltál bele! 👍
Airbrush? Pl. nulláról indultam abban js, ma megrendeléseket kapok erre is, de ez csak egy példa volt. Az van, hogy amibe belekezdek, abban a cél a profi szint. Még sportban is, de ebbe inkább bele se kezdek
Szóval a 3000 fotóm remélem így érthető, ezzel elértem azt hogy már nem volt már meg az a bizsergés. Én folyamatokban gondolkodom. A makrózásba meg ásd bele magad, sokat könnyíthet az életeden, én is mindent amit csak lehet automatizálok de minden téren!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!